Prijava

Joj, ja volim tulumbe. Ali one prave, ne ovu homo tulumbus.

na petnaestom dominacija, jer nije mi nesto zanimljivo da izigravam muskarca.

Hehe, dominacija rezervisana za muškarce? Hm, pazi se, ako ovo čitaju feministkinje, biće kamenovanja.

Jednostavno me mnogo lozi pomisao da se neko toliko prepusti i oslobodi glupih predrasuda.

Ovo je sad već tupljenje, al ajde...mnogo muškaraca svoje uslovno perverzne nagone i želju da ih ispune uopšte ne doživljavaju kao oslobođenje od predrasuda, već kao teret i nalog da ih ispune. Ali čudno, često se takav motiv sasvim lepo u praksi poklopi sa potpuno drugačijim ženskim. Izgleda da tu nešto čudno funkcioniše.

Ne, ne, ne. Nisi razumeo. Izigravanje muskarca je kad se opasas plasticnom kitom i tucas njome svoju devojku. Ne mislim da je dominacija rezervisana za muskarce, bas naprotiv.
Tupljenje? Pa ne pricam ja o fetisima tipa... lupam, moj drug je imao fetis da plati "rodjenoj" devojci za bj ili jedan mod sto ima fetis da bez bj-a seks je samo peting, pa se to pretvara u teret i pritisak etc. Pricam o stvarima koje NE BI uradili samo zbog nekih glupih predrasuda, a ne one koje vec zele i cije neispunjavanje ih opterecuje.

Valdemar
Interesuje me šta bi odabrao Švarceneger, kad bi baš morao da bira.

Evo kad te baš zanima. Od priložena dva zla, biram pravu ženu sa lažnim kurcem. Nekako mi kulje. Kad svrši/m, skinem joj palamar i zabodem svoj. U nju, ne u sebe.

Pricam o stvarima koje NE BI uradili samo zbog nekih glupih predrasuda, a ne one koje vec zele i cije neispunjavanje ih opterecuje.

Juhuuu! Onda od svega što nisam, nisam samo pedofil, nekrofil i zoofil. Mislim, nisam siguran da bi me neke stvari baš baš privukle, ali bih svašta uradio kad bih baš bio primoran :)

Dakle koprofagija, bistijaliti i midzeti hermafroditi dolaze u obzir? Gotiva. Da nisi ozenjen zaprosila bih te.

Pa, tako nešto, okvirno, uz ključnu reč PRIMORAN. Što više govori o kontekstu. Sad priznaj, imaš li više sliku ludila ili otvorenosti za eksperimentisanje?

Mislim da otvorenost mora podrazumevati dozu ludila. Jebes lucidnost kad se radi o ovakvim stvarima. Ali vise otvorenost, da.

Пуфнице ти волиш да те јебу коњи пси и то?!

Cernogod, zaboravio si da si mi sapnuo onomad ciji si dupli. Budi fin kao svoj primarni.

За тај дупли сви знају. лол
Шалим се с вама мојне се вређате :)

Ne vredjam se, niti mislim da znam neku tajnu, samo htedoh reci da budes fin kao on, nemoj posle opet da se izvinjavas;):*

Ево ја не знам. Ко ће од вас двоје да ми саопшти?

Брате, мушка ге тачка се налази на курчини. На вр' главића. Пробај да направиш пичку од обе шаке и гурај. Не знам стварно шта ти тражиш по чмару, у чмару су само говна. Него, јеси ли стварно учествовао у БДСМ срањима са готик цавама или си се зајебавао? И где нађеш те рибе које су довољно луде да се вежу ланцима док их клешеш у пиздурину?

Ја се и даље смејем!

Ja necu. Ne bih to ni pomenula da mu nije alter ego susta suprotnost. Ili obrnuto.

A i nedostaje mi taj gejish alter ego.

ето ти пвт стивен.

Понекад се и ја збуним који је алтер.

Izvinjavam se sto necu moci da ubuduce ucestvujem u diskusiji, iako je jako zanimljiva, ali u zalosti sam.