Prijava

Pljuju crnog Nikšu, domaću radžu, šveps ajd još neko da kaže da je kafa odvratna i to je to . Daleko bilo.

Јес да генерализујем. Нисам пио неке квалитетне ракије, углавном оне што цимер доноси за купатило умјесто Доместоса. Пио сам једну на кумовој свадби стару 20 и нешто дина, и она је била до јаја.
Бубреже и виски је прецијењено пиће. Лично преферирам текилу, мајку јој јебем мексичку.

А добро, сад се боље разумемо. Организоваћемо неке шотове један дан, текила <3

Убиј се, Харисе.

ono govno keglevic.k'o pokvarena kajsija.k'o sopstveni skramavi kurac da sam pio.sta cu kada sam pomija,sve bi popio,samo da vata.rakija ima svakakvih.ima i onih krseva,a ima i onih sto sidu lece.pio sam svakojakih.od onih djonovaca,do onih sugar fri.

bacje,brate,ae ne seri

ju,sta ti je rekao za kevu...

Radije bih popio i jednu domacu rakiju nego 5 onih sranja obojenih industrijski. Od dobre rakije nema nista bolje, mada ni od lose nista gore...

točeni apatinac.
Mož turšiju mećati u njega koliko je kiseo.

Апатинско тренутно најгоре пиво код нас.

Otkaz.

Od pica neko bezalkoholno pivo, povratio sam.

Апатинско тренутно најгоре пиво код нас.

Posle onog Premia/365, bemtisunac to i nije pivo nego medicinski alkohol razblažen stajnjakom. Zaobići u što širem luku.

Slažem se za bezalkoholno pivo, smrdi na strvinu.
Kako bre ljudi ne volite domaću rakiju to mi nikako ne ide u glavu? Pa ja samo rakiju i pijem ako ima, ako nema onda nije bitno šta...

mlak džin. što se tiče pića.

Другаров алкохолно течни микс који ми је мртав пијан справио на мору. Отприлике иде овако, вотка, виски, домаћа кајсија, текила, неки ликер, млеко, кечап, неки срање грчки сок воћни, мислим да је ставио и бибер, тврди да је ставио и мало уља, пиво и шта му је још пало под руку (не сећам се да ли је и мајонез, али у сваком случају, ставио је неке намирнице тог типа), неко газирано говно, сок од парадајза и не сећам се шта још. Било је скроз црно, у великој пластичној чаши и од милоште га је назвао "црна смрт". Фазон је што сам попио пола литра тога и мислим да није потребно да нагласим колико је то било огавно.

Зајебавали се, имали тону алкохола (било нас 20 на мору) и то је остало од неких геј коктела које су остали правили, дошао овај, и рече "сад ћеш да видиш шта је коктел". Треба ли нагласити колико је одвратно то било.

"црна смрт"

Kao miris nagorelih veštica u suton, kao zadah neopranih masa, kao boja leproznih čireva, kao dodir usijanog gvožđa...
Osetite ukus srednjeg veka.
CRNA SMRT.

Мени се слошило кацам прочитао ликер млеко кечап...

ono govno keglevic

Uf, meni keglevič (dinja) bio vrh. Stuko s ženom flašu ko ništa.