Prijava

Kad Ming pomenu Domino keks odmah sam se setio kad sam prvi put probao onaj kao klipsi Čarobnjaci, više nego ogavno.

Kvas je strašno kul stvar. Pijem ga od malena i skroz je gotivan. U početku mi jeste bio malo bljakav, ali posle drugog-trećeg puta sam se navukla. Bezalkoholan je i osim proizvodne industrije koja ga proizvodi, nikakve veze s pivom nema, te ga ne treba gledati sa te strane.

E sad, najgore što sam "popila" bila je - so. Imala sam pe'šes' godina i brat je hteo da budemo kul i da pijemo vodu iz najkul čaša u kući. Meni je, naravno, sve bilo isuviše obično, pa sam uzela slanik pošto je bio malih dimenzija, od debelog stakla i pun nekih ukrasnih neravnina. I tako sam "pila", dok mi se nije smučilo. Sećam se da sam dugo, dugo, duuuugo povraćala posle toga.

Zajebah se, mislila sam da je ovo ona tema "najgora stvar koju ste POPILI". Nije bitno, iskustvo se važi pošto je so u čvrstom stanju, a ovo za kvas smestite u drugu temu :)

Slatki kupus, trula suncokretova semenka, džigerica, boranija i jebena odvratna tunjevina - to je nešto najgadnije što sam ikad u usta stavila. Inače nisam nešto radoznala po pitanju otkrivanja novih ukusa, da bih nešto probala ne sme gadno da izgleda. Jedino što sam probala živu glistu kad sam bila baš mala - ali nije bila loša, malo ljigava ali ok ;)

Најодвратнија ствар коју сам појео је била нека распаала хладна неслана боранија! ЈЕБО МЕ ПАС!

ja sam danas pojeo koncetrat za koke nosilje ..

-Самлевена кувана јаја помешана с туњевином ИНСТАНТ ПЕГЛА!
-КЕЉ!
-Живи квасац
-Хемороид

Jebiga Kinezima je pas lep.

Oдвратан је! Сув је, неједив, бар мени. Бљак. А штавише, суши ми скроз готиван. :Д

a kakav je Hemoroid to me je uvijek interesovalo ?

Upravo sam probala Chipsy štapiće, novi ukus, slano-kiseli mix. Ako se meni, kao ljubitelju slanog i kiselog u svim mogućim i nemogućim kombinacijama ovo zgadilo, nemojte da probate.

Уф, свињски мозак. Маслина. Диња.

свињски мозак. Маслина. Диња.

Uh, može....Sve po redu :)

Dok sam još jela meso, pre nekoliko godina, bila je ta slana palačinka.
Rekli su mi da podseća na Big Mac ( unutra su bile šunka, slanina, salama, senf, pavlaka, kečap i majonez, ogromna je bila).
Pojela sam je celu i dva dana sam imala mučninu posle toga....Od tada nijedan od tih začina nisam dve godine uzimala, posebno senf. Sve što je mogla da mi zgadi, zgadila je.

Ja sam uvek za isprobavanje novih ukusa i jela,al' kad sam jedared daaavno probala neki crni bambus u opet nekom kineskom jelu (a inače mi se njina kujna sviđa),baš mi bilo 'nako...ko da sam staru papuču iz ceđa metnula u usta.
Dečije slane papice (gotove)-reko' da probam prvo šta detetu dajem..lele ,ko gugutkino govno, mamu im pošaljem u Honduras!
Ona kora za "pusla" tortu (kad sam u gostima, pa nema šanse da odbijem,ajoj)-slatko da crkne čovek,onoliki šećer mi izjede usta namesto ja njega da izedem!

Кад једем пилетину па случајно набасам на хрскавицу, е мислим да бих тад црева исповраћала!

Des Kiflo.
Nego, da pišem ovde pošto će zaključati onu temu.
Mađarske slatke salate uz meso, onda mađarske slatke sosove, onda mađarska slatka kuvana jaja. Bacio peglu jednom, ništa strašno s obzirom koliko je odvratno bilo.
I otiš'o jednom sa devojkom do kineskog restorana. Jebem li ti koliko meni nije dobro posle jedne porcije nekih sranja.

Vidim ozbiljnu teznju ka tome da se interesovanje na forumu svede na fejsbuk statuse, odnosno ko je sta pojeo i u koje se vreme posrao.