Prijava

Je l' vam dođe trenutak kada ste pored neke osobe koja vas toliko nervira, ali do te granice da vam se prelistavaju slike u glavi kako mu vadite mozak i udarate pesnicom isti , a to je vaš šef , i morate da se suzdržite, jer vam od toga zavisi karijera, a samim tim i život. Pored svega toga znate da bi ste doživeli neki vid orgazma posle krvoprolića lica osobe koja vas sa namerom jebe u mozak. Sve mračno i gadno, perverzno i morbidno što vam padne na pamet od misli, situacija istresite ovde. Bes, BESSS ! Može i u obliku onomatopeje, ili bes prilikom duže apstinencije koitusa . Možda je neki autor podlegao nagonima a da ni ne znamo, i na neki način divim se takvim osobama, voleo bih da čujem njihova iskustva.

Napomena

Krivična dela koja ste izvršili, a da nisu pravno "obrađena", ne ostavljajte ovde, sve što kažete može biti i biće upotrebljeno protiv vas u ime zakona !

Ja se taman ponadao da ću naići na nekoga ko me razume, nije fer.

Dok sam volontirao u servisu došlo mi je da jednog "majstora" otvorim onim dugim Chrome-Vanadium ključem,napustio sam karijeru i upisao ponovo fakultet,sa ćalcem sam se nekoliko puta poklao i uopšteno prezirem svaki vid autoriteta

Ček. Poenta teme su načini kako obuzdati taj bijes? Treba da budeš malo jasniji kad otvaraš temu.

Ištvane i Džankomane. Ne zaključavajte teme bre.

Poenta teme su načini kako obuzdati taj bijes?

Može se reći, primer, na šta ste pomislili tada i kojom rečenicom ste se obuzdali.
Napisao sam ovaj tekst u afektu, izvinjavam se na lošoj interpretaciji.

EDIT : Evo kamikaza je bio slikovit.

Kada bi to bila poenta Lully, onda bi bilo ok. Ali poenta je da se podeli priča o tome kako ste nekad nekome hteli da prospete mozak i igrate po njemu užičko k'o predškolska devojčica, zavijajući pesme Jelene Karleuše, kako bi do maksimuma izrazili svoj bol.

Objasni nam ko je u pravu, Bebac.

Ej, ej. Koga zanimaju vaše prepirke?

Napisao sam ovaj tekst u afektu, izvinjavam se na lošoj interpretaciji.

Objasni nam ko je u pravu

Ili preformuliši uvodni post, pa se nadaj najboljem, ili ćemo da je zaključavamo, jer nema potrebe za masakrirajućim mislima.

Zaključajte, izgubio sam sada volju, a i posle svega ne verujem da će neko hteti da komentariše na ovu temu. Izvinjavam se još jednom na uzurpiranju.

Aha, ipak sam pogrešno razumeo. Izvini.

Nego, onaj gore post nije sadržao nikakvu aroganciju, te ne shvatam čime si se uvredio. Razumem da si trenutno u psihički rastrojenom stanju, kao što si naveo, tako da donekle razumem tako pesimistične reči i odbojnost prema drugima.

Destinacija teme je pisanje tekstova mržnje i opisivanje monstruoznih misli ka nekim osobama u životu autora. Mislim da niko ovde ne želi da čita takve tekstove. Znam da bi mogli da zaobiđu temu, ali veruj mi, niko ne želi ni da zna da se ovde opisuju mentalno poremećene slike kasapljenja i masakriranja ljudi.

S toga, tema je za ključ i tu nema nikakve raspravke.

A-a. Nećeš moderisati. :)

Destinacija teme je pisanje tekstova mržnje i opisivanje monstruoznih misli ka nekim osobama u životu autora. Mislim da niko ovde ne želi da čita takve tekstove. Znam da bi mogli da zaobiđu temu, ali veruj mi, niko ne želi ni da zna da se ovde opisuju mentalno poremećene slike kasapljenja i masakriranja ljudi.

Ја желим да слушам туђа описивања масакрирања. Свакако је пријатније од теме "Морам неком да се изјадам".

Ја желим да слушам туђа описивања масакрирања.

+1

Džaba vam puste želje. :)

Zadnjih 5-6 godina naučio sam da kontrolišem sebe.
Pre toga sam bio podosta agresivan lik, mada je u neku ruku to bio i deo mog života, pa je to tako i bilo normalno.
Vremenom sam sebe uhvatio u tome da sam se i navikao da budem miran i da mi se nikakvi "adrenalini" ne dešavaju. Ponekad, kada se sećam nekih situacija iz života, imam osećaj da se tu radi o nekome drugom, a ne o meni.

Hoću da kažem, sve je stvar navike i pali i kod matorih veterana kao što sam ja, pa kud neće kod nekog tinejdžera...mada, hormoni su čudo. :-)

Zadnjih 5-6 godina naučio sam da kontrolišem sebe.

pomaze malo i kad nisi u srbiji. bar meni.
ne znam dal zato sto je ladnije ovde, ne znam dal je zato sto oko mene nisu nervozni ljudi (a nervoza se prenosi), manje sam nervozan ovde cak i kad sam pod stresom.

Ja sam razmaženo derište, cmizdrim i urlam od besa kad mi nešto nije po volji i kad se dešava nešto van moje kontrole jer sam totalni control freak. Posle godina histerisanja i dalje nisam shvatila kako obuzdati taj grozni nagon, jedino što pomaže je vežbanje i učenje jer kad sam mrtva umorna nemam snage da se izdrkavam.

Danas sam se setio da nisam takao bilo kakvo oružje od kada sam ovde...5 lepih godina. Dole sam i spavao sa oružjem.

Kako onda da kažem da mi je ovde stresno, a da sam u Srbiji opušten? Dobro, ovde ne radim to što sam u Srbiji radio, ali u Srbiji i nisam imao šansu da radim nešto ovako kul kao ovde.
Dole se zna ko sam i šta treba da mi je posao, a ovde sam ono što sam ja rekao da sam, a i posao mi je ono što sam ja hteo da mi bude posao.

Niko nije prorok u svom selu, jbg Celt...:-)

fora je sto ne kazem ja da je meni nesto dole bilo losije... jednostavno nervozniji sam.

To je generalno stanje nacije, valjda.... :-)

Brojim kao lud, kad sam nervozan, ali nekad ni to ne pomaže. :) Živac sam veliki, ali se uglavnom kontrolišem pred drugima.