Prijava

Ma ne volim ukus rakije. Nikad mi se ne desi da pomislim "jebote, baš mi se pije ona kumova šljiva iz dve'iljade osme, idem da sunem jednu čašicu uz ljubav, navika i panika". Pijem je samo kad oću da se upropastim.

I špricer pijem samo kad oću da se upropastim, ali njega ajde mogu uz neko mesište ili ribu da trošim jer fino čuči.

Inače špricer nije za pičkice. On se pravi kad oćeš da piješ recimo 60-70 sati bez spavanja. Sa rakijom to ne može da se postigne, sa špricerom može. Mada ipak preporučujem spi'čić lolo.

Prvi put u životu kad sam se ožderao bilo od špricera. Davno beše, bio sam druga godina srednje. Napio se na nekom ispraćaju u vojsku, šatrija i sve. Marnem ti ja 2 litre vina, i prekid filma. Ne znam ništa. Posle su mi roditelji pričali da su me našli kako spavam u kanalu pred kućom, samo sa gaćama na sebi, sa uredno složenom odećom i patikama.
Oda tada ne pijem špricer.

Što se tiče rakije, ni nju ne volim nešto. Imali smo kazan za rakiju, pekao sam je dok sam bio u srednjoj, pomagao starom. Nikad me nije nešto oduševljavala, mada ponekad koju čašicu uzmem, "za zdravlje". Od pića pijem pivo, viski, štok, rujno vino.

Чини ми се да ракија води, тако сам и мислио. Вукајлија лајкс ит жестоко.

Ја сам пре за ракију. Кад се одереш од ракије, ако је добра, домаћа и нема шећера сутрадан нема никаквих последица, ништа, ко нов си, можеш да пијеш опет.

Шприцера са друге стране, ако попијеш у довољној количини, нема опоравка једно 3 дана. Пио сам га једно време, али сада само жестину.

Rakija, ali do tri maksimum. Ako može kruška, domaća.

Кокаин и старопрамен. Може и дспи, ако се нема за лобе.

Ракија увек на 2. месту, после пива.

Radza, ko sto rece Cavez, bez siker, ali samo ako nema vina i piva.

Domaća je bolja za obločinjanje, od piva i špricera više si u klozetu nego za stolom. A i od para koje ostavim baba-seri bar još dve ture sam mogao da obrnem.

rakija! pobogu, zar neko ima tu dilemu?? 0.o

Špricere isključivo na slavljima. Znači, nekad ispraćaji, sad svadbe, krštenja, slave( ali samo zimske), praznici... A rakija, kad god je ima, i kad imam s kim da je pijem. Moji je peku svake godine, al je brzo i popiju :D Ako imam neku brlju od rakije, ja je smuljam sa medom. Tovar šećera u rakiju, dok se peče, je smrtni grijeh.

prvo rakijestina a onda spricer za ove tople dane....totalna kontra od duba ..

Viski i vino bilo koje kvalitetnije vrste i naravno najlepse pice http://www.arc.sk/userfiles/rauch_bravo_multired_0_5l.280510_115650_13.jpg

zasxto to radisx decxko?

kakav bre rauČ!

ima neko da valja dobru dunju ili kajsiju?

Imam ja dobru jabuku.

pecem i ja jabuku....

Pa ja ne pijem, zato mi je drazi spricer. :)