Prijava

Kao što glavu dajem da 91 pominju više Grobari nego Delije.

Ne, u pravu je covek. Cinjenica je da mi pominjemo cesce 1991, ali samo kada Gani pomenu Bari, kako bismo im objasnili da je to bilo pre 23 godine.

Džoni ja ti pričam o svom okruženju ovo za pominjanje 91. Veruj da ja to nisam rekao 3 puta u životu u bilo kojoj raspravi aa čuo sam na desetine.
Ovo za derbi, živi bili pa videli, mada mislim da će biti nerešeno, jebem ga.

Boxere, moj onaj tamo post je bio polusprdnja.

Ja odavno zagovaram teoriju : ako je titula kupljena, onda je onaj drugi rival morao da je proda. I tu je kraj cele price.

A kao sto ti govoris da ako uzmete titulu bice zbog vasih dobrih a nasih losig igara, ja to isto kazem i za ovih 6 nasih koje vi osporavate pominjuci toleta. I ako je uzmete, naravno da je vasom zaslugom. Mi smo kiksali protiv Pazara i Vose, vi niste jos uvek nigde. I to je to.
Nemam problem sa tim da kazem da su prvenstva namestena. Al isto tako ne vidim zasto je nekima problem da priznaju da Partizan/Zvezda NE MOGU da kupe titulu a da ovaj drugi na to ne pristane (pod pristane citaj : da dobije neku kintu i omoguci to protivniku).
Realno, vas tim ove sezone je kriminalan sa mozda 3,4 dobra igraca, ovo ostalo su rupe. Nas je do zime imao 7,8 igraca i 3,4 rupe i u prelaznom roku smo doveli upravo igrace koji pokrivaju te rupe. Uz to i odlicnog trenera. Tako da trenutno imamo kompletan tim i dobrog trenera al igramo ko picke. Da li su nasi dobili pare da kiksaju, da li su sudije potkupljene da nam sviraju sve i svasta, da li je trener neznalica nije bitno. Bitno je da se mi pitamo, i ako ne osvojimo sami smo krivi. A da se vadim na Toleta i Vucica zabole me kurac, to je ipak ciganski manir.

ae bre sta se raspravljate sa ovim babarogicima. cigani su govna lopovska bili i ostali.

Meni samo nije jasno zašto se pominje prešjednik FSS kad se zna da je za JSL nadležno potpuno drugo tijelo koje je maltene odvojeno od FSS?
FSS se, načelno, bavi reprezentacijom, Zajednica superligaša se bavi ligom.
A glavni u Zajednici je dr Terzić :)
Zato CZ mora biti prva a OFK Beograd ne sme da ispadne.

Pametnome dosta, a vi Ganjani jebiga...

ma vratio vucic dzaju i terzu pa sad nama prodaje muda za bubrege kako ce parama da leci bolesnu decu.

najbolja stvar za srpski fudbal je da ofka i rad ispadnu iz lige. a ne da nece ispasti nego nam se vraca i mladost lucani. tuga

Gazi, nisam skapirao da si se sprdao ili polusprdao,ako jesi praštaj ako je bilo šta.

Ma kako god. Trofeji se dižu u maju, tako da, 3 boda nije ništa, a Derbi će biti u principu odluka, pa neka bude. Ovih godina smo makar svaki odlučujući dobili.

http://vukajlija.com/zabava/posteri/673551

Čekao sam kad će Vukajlija da ovekoveči ovo.

A opet se merite prema njima.

A opet se merite prema njima.

Vispren odgovor.

Nije ni mrvicu vispren, ako razmisliš o njemu.

Zapravo jeste.
Partizan se nalazi na 160-om mestu a ne 42 ispred Zvedze.
Dovoljno je reći ovaj prvi deo ako ne želite da se poredite.

Nije vispren, jer ispada po tome da se mi poredimo sa vama jer ste vi i dalje neki faktor, a nije to u pitanju nego smo najveći rivali. Naravno da neću da poredim Partizan sa Mypom iz Finske. Obična demagogija. Prosto se radi o rivalitetu i normalno je, a ne kako Dionisjo predstavlja.

Ček bre, kako ste rivali sa nama a mi nismo nikakav faktor? Ili posmatraš Partizan ko ono za kola
Mercedes pa deset praznih mesta pa ostali?

Ne, nego je sasvim normalno to da je Penzos stavio u kontekstu da smo najveći rivali, te je stoga poređenje krajnje normalno i potpuno umesno i ne čini vas faktorom kako njegova rečenica sugeriše. I da odemo mi sutra u drugu ligu, nikada nećete imati rivala kao što je Partizan.

I da odemo mi sutra u drugu ligu, nikada nećete imati rivala kao što je Partizan.

Samo se za ovo slažem, za ostalo me nisi ubedio lolo

Пореди се стално и на једној и на другој страни, јер већина људи не уме другачије.

Овако некако, скроз је примењиво на навијаче:

To je onaj Sartrov Žil, koji je porodična i društvena nula, čija je jedina osobina da ume da prebledi na pomenu jedne jedine teme: Engleza. To bledilo, to drhtanje, ta njegova "tajna" da ume da prebledi na pomen Engleza, to je jedino njegovo društveno biće i to ga čini značajnim, postojećim: nemojte pred njim pominjati engleski čaj, jer će vam svi za stolom početi namigivati, davaće vam znake rukama i nogama, jer Žil je osetljiv na Engleze, zaboga, pa to svi znaju, Žil mrzi Engleze (a voli svoje, Francuze), jednom rečju, Žil je ličnost, on postaje ličnost zahvaljujući engleskom čaju.

Nacionalizam je, dakle, prevashodno negativitet, nacionalizam je negativna kategorija duha, jer nacionalizam živi na poricanju i od poricanja. Mi nismo ono što su oni. Mi smo pozitivan pol, oni negativan. Naše vrednosti, nacionalne, nacionalističke, imaju funkciju tek u odnosu na nacionalizam onih drugih: mi jesmo nacionalisti, ali oni su to još i više; mi koljemo (kad se mora), ali oni još i više; mi smo pijanci, oni alkoholičari; naša istorija je ispravna samo u odnosu na njihovu, naš je jezik čist samo u odnosu na njihov.