Prijava

Ај бре стево не сери

Јесте да си показао да ти из неког разлога не прија то што си прочитао, али бар си га бацио на претходну страну, боли те курац.

А што се тиче ситуације са Расним, размишљао сам да прећутим, али јаче је од мене. Да сам на Џонијевом месту, бановао бих и свог друга на 5 дана, јер из неких својих глупих побуда качи слике сопственог детета овде, на форум Вукајлије, да буду доступне кретенима којих има у изобиљу.

бановао бих и свог друга на 5 дана, јер из неких својих глупих побуда качи слике сопственог детета овде, на форум Вукајлије, да буду доступне кретенима којих има у изобиљу.

Nema razloga da se banuje moj drugar, jer nije uradio ništa za ban. To je sad, najplastičnije da objasnim, isto kao kada bi rekao da je OK što je riba silovana jer je nosila minić, pa neka ide još i u zatvor na 6 meseci. Nije. Ovo je mesto gde možeš da okačiš sliku svog deteta na profil i niko ti neće po tome pljuvati. Hoće, ali će ubrzo naučiti da nije trebao.

Ja kad sam video da je penzos postavio sliku odmah sam pretpostavio da ce rasni da doda slovo u. Zasluzen ban al mozda je prestrogo 60 dana(mada nije da ce mi nedostajati), jer verovatno da ti nisi mod rasni ne bi ni bio banovan jer ostale uglavnom boli kurac za sportski deo foruma ili ako bi ga prijavio bio bi banovan na 10ak dana posto su kriterijumi za ban postali bas rastegljivi pa se za isti prekrsaj neko kaznjava a neko ne ( otvaranje besmislenih tema npr). A ovako posto si ti dobar i znas se sa sa penzosom (o kojem stvarno imam super misljenje na osnovu onoga sto znam o njemu) a koljes se sa rasnim ispada da je taj ban ličan.

I neka je, boli nas kurac, ne nedostaje nam uopće.

Kapiram šta hoćeš da kažeš Miloše i kapiram i kako izgleda, ali smatram ban opravdanim, a da je bilo lično, rasni ne bi više boravio na ovom sajtu. Ovako sam isključio to što poznajem Penzionera lično, dao mu po meni primeren ban na koji je uticalo mnogo faktora, a veruj mi ponavljam ti, da je bilo lično, bio bi trajni.

Dzoni, k'o Tole si, moras na dve stolice da sedis....

Ionako je isti kurac. Sledece nedelje ce biti porazeni i u fudbalu i u basketu, tako da ce rasnom dobro doci tih metar ipo dana odmora, taman da lepo smisli pricu koju ce da proispa po forumu

Neće rasni nedostajati nikome.A što je banovan nisam upućen?

jebo neku decu ili tako nesto bolesnik

Ok dzoni. Dusane, penzioner stavio sliku cerkice i napisao staša ne da titulu a rasni napisao da je ovaj zaboravio da stavi u ispred. Al sto sam video sliku znao sam sta ce kreten da uradi.mogli bi odbanovati ajaxa

Realno, nista sto niko sa ove ili one teme ne bi uradio da u pitanju nije Penzionerova cerka...Prvi bih ja iz sprdnje napisao. Pritom nije decko uzeo sliku i napravio foru, vec iskomentarisao. Kada bi se za svaki komentar tako gledalo, ne bi bilo ljudi na sajtu danima. Ali ajde da ne serem, ionako Rasni samo ujebava obe teme, jednom u 10 puta bude zabavno, tako da...

Milos-88

Ok dzoni. Dusane, penzioner stavio sliku cerkice i napisao staša ne da titulu a rasni napisao da je ovaj zaboravio da stavi u ispred. Al sto sam video sliku znao sam sta ce kreten da uradi.mogli bi odbanovati ajaxa

LOL i za ovo ban? sto kacis slike svoje dece dechko? i koj kurac koristis malo zensko dete za tako glupe stvari?

posebno mi je odvratno kada vidim da oblacite malu decu u zvezdine i partizanove dresove i sl i onda ih pustite po parku i gradu da smrde u njima.

mislim ako je banovan, ko ga jebe, zasluzio je trajni ban dosad bar 3x nego ovaj razlog je totalno debilan. odavno bolje spustanje nisam cuo na vukajliji. suknuo mu je posteno

I meni je bezveze nametanje djeci tih navijačkih rekvizita, pa kod mene u kući i stari išao u ex yu a sada buraz ide na Zvezdine tekme, al nikada nisu forsirali nego kad je ćale pitao ko klinca od nekih 7-8 godina da mi kupi dres ja tražio Partizanov i čovek mi kupi teška srca, PRAVDA ZA KLINCE I PRAVO IZBORA lololo

ma naravno da cu da nagovaram svog sina da navija za partizan (mada nema tu sta puno da se nagovara, shvati dete iako je malo).

imam u selu komsiju koji je sinovima kupio zvezdine dresove, skrenuta mu je paznja da se to ne tolerise mnogo (inace komsija fin covek, dobrica, uvek se javi) al kad nisam ja za 28 godina obukao dres i paradirao po kraju bogami nece ni taj tvoj usranko.

sto se tice penzionerovog primera imas lepo fejzbuk, tamo kaci decu i lajkuj slike sa ostalim mamama. sta je sledece, tema "noktici, pedikir i manikir" ?

Jebo vas bre rasni smrdljiva ciganštura trolerska glupa, šta koj kurac o njemu raspredate ovde.

Nema razloga da se banuje moj drugar, jer nije uradio ništa za ban.

Не кажем да је он прекршио неко правило, нити тражим бан за њега. Исто тако не браним Расног. Говорим шта мислим о коришћењу детета у те сврхе и како бих ја објаснио свом другу да је то глупа ствар (да сам се нашао у позицији у којој си ти).

To je sad, najplastičnije da objasnim, isto kao kada bi rekao da je OK što je riba silovana jer je nosila minić, pa neka ide još i u zatvor na 6 meseci. Nije.

То што је риба у минићу сама прошла кроз неки опасан део града, не оправдава починиоца, он је крив, па је крив. Али свака девојка са грамом мозга би покушала да избегне такав ризик, не би се без преке потребе доводила у ситуацију у којој постоји шанса да јој се деси било шта лоше. Не видим зашто би неко качио своју децу на овај сајт, о томе се ради.

imam u selu komsiju koji je sinovima kupio zvezdine dresove, skrenuta mu je paznja da se to ne tolerise mnogo (inace komsija fin covek, dobrica, uvek se javi) al kad nisam ja za 28 godina obukao dres i paradirao po kraju bogami nece ni taj tvoj usranko

Čekaj, ti si komšiji skrenuo pažnju da njegova deca ne mogu da nose dreseve svog tima do prodavnice i slično?

dobar si komsija,al onaj tvoj mali je nosio ribok patike.regulisi to.ako ja nisam to nikada nosio,ne moze bome ni on.