Prijava

Komentar na klip Partizan Belehrad - Artmedia Bratislava (pokutové kopy 3:4)

http://www.dodaj.rs/f/1s/1w/1pqXj4OL/koment.png

AAAAHAHAHAHAHAHAH LOOOOOOL

Marinković taj iskusni koji će nas pojačati?!?Jooooj....

O NE

Partizan vraća bivšeg igrača

Nekadašnji fudbaler Partizana, Nenad Marinković, najverovatnije će potpisati ugovor sa crno-belim klubom.

http://hotsport.rs/wp-content/uploads/2014/08/Nenad-Marinkovic-Partizan-FOTO-STARSPORT.jpg

Igrač koji je ponikao u Partizanu, igrajući u mlađim kategorijama sa Miralemom Sulejmanijem i Bosančićem, najverovatnije će se vratiti u bivši klub iz Humske 1, prenosi list „Sport“.

Kako se saznalo, ovaj igrač sredine terena koji sa uspehom deluje po boku, već nekoliko poslednjih dana nalazi se u intenzivnim pregovorima sa čelncima „Parnog valjka„, pre svih sa trenerom Markom Nikolićem.

Marinković je još kao tinejdžer, tačnije kao 16-godišnjak, debitovao za prvi tim crno-belih, ali u ekipi koja je te, 2004, prošla u Ligu šampiona, nije mogao da se izbori za značajniju ulgou, pa je poslat na pozajmice u Banat i u OFI s Krita.

Nakon toga usledila je epizoda u FK Smederevo, a ubrzo nakon nastupa za ovaj klub obreo se u ekipi iz Tel Aviva - Bnei Jahudi.

Karijera je Marinkovića kasnije odvela putem Švajcarske, a prošle godine branio je boje ekipe Hapoela iz Akre. Ipak, Marinković je trenutno slobodan igrač, pa Partizan ne bi morao da izdvaja novac iz budžeta za njegovo obeštećenje.

tekst maltene prepisan sa vikipedije.nasli slobodnog igraca,prepisali tekst sa vikipedije i napisali da ga partizan verovatno zeli.verovatno ga niko nije pomenuo ni iz zajebancije.

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/srbin-zeli-dres-kosova-189547.html
Obratite pažnju na dres pravi igrač stuba srpstva hehe

Obrati pažnju za koga navija. Pročitaj tekst, pa onda palamudi. Bio je na juniorskom Zvezdinom kampu, a ti znaš (nadam se da znaš) da Zvezda pravi kampove po Srbiji, gde mogu da se prijave svi koji hoće. Jbg, sam si sebi šukn'o. Eh Zagrebe, Zagrebe... :)

E ako je u Zvezdinom dresu, onda kao Obilić hoće da priđe Tačiju na nekoj utakmici i da ga ubije.

Vido sam i to kasnije al ipak dres je dres lolo

Eh Zagrebe, Zagrebe

Eh Čačku, Čačku.

i pre je neki kosarkas igrao na kosovu,satro ga bolelo uvo za koga ce igrati,a ovi mu dali pare da kenja kako ga granice ne initeresuju.kao i onaj sto mu je taci dao traktor,pa srao kako je super kosovo.bog zna sta su ovom dali.gde li je on mogao da vidi vokrija i prekazija da mi je znati.ili je toliko glupo tekst kako bi biola neka senzacioalisticka fora ili je jednotavno lik dobio pare da sere.u dresu zvezde,dok navija za partizan gotivi vokrija i prekazija i zeli da igra za kosovo,a ne zeli u srpske klubove,super mu je u gnjilanu.ono...

Ili jednostavno ovde ne bi zaigrao ni za reprezentaciju Prnjavora :)

ne bi sigurno,al mi mnogo senzacionalisticki tekst.i zvezda,partizan,vokri,kosovo,gnjilane,srpski klubovi,cale koji se nervira...ono ;)

Nego, dovode li naši onog Vagnera? Da se ne lažemo Marinković kome je Izrael vrhunac karijere nije pojačanje. Onog Petrovića nisam gledao pa neću ni da serem.

Staro srpsko prezime Sosic, vazi se.

http://imehrvatsko.net/namepages/view/family_name/prezime-sosic-2

Pri tom ne verujem da su ovi Hrvati, vec pre neka Saciri ekipa. A na stranu sto je cela prica mozda i izmisljena.

ladno si isao da nadjes poreklo prezimena...

Pa neće valjda Marinković da nas pojača...

ladno si isao da nadjes poreklo prezimena...

Pa nije trajalo ni pun minut - guglas "poreklo srpskih prezimena" - izadje ti sajt poreklo.rs, vidis da ga nema, guglas "poreklo hrvatskih prezimena" - izadje onaj sajt i nadjes ga u pretrazi.

Sto se Marinkovica tice, ne secam ga se, sto znaci da nema pojma, a najjace je ovo prodavanje muda za bubrege:

Pored Partizana za njega su bili zainteresovani Voždovac, klubovi iz Izraela, Grčke, Švajcarske i Nemačke.

Otimali se jebeno, ali je on presekao i resio da se vrati.

Pazi ovo. Zamisli ti taj ples, sa jedne strane Marinković, sa Druge Grbić, zadnji vezni Saša marković, a ispred deluje Brašanac. To je bre sredina terena.