Prijava

Транспарент није увредљив ал је глуп до јаја, да је бар била добра фора па да знате за шта пијете казну, нпр слика оног из саут парка што стално нешто прозива јевреје или тако нешто би било много готивније и смешније а не би ни могли ништа да вам кажу. Ко да не знате какви су енглези и да ће да се буне за сваку ситницу, пуцали себи у ногу. Мада не верујем да ће бити не знам каква казна. Нека кукају колико хоће, просто транспарент није увредљив.

ал је глуп до јаја

+123456789

To je na foru nasilnog pokušavanja da budeš zanimljiv/duhovit.
U svakom slučaju, nisam do sad, pa da čestitam prvi bod u grupnoj fazi. Jbg, kad za iks moram da čestitam, nadam se da ćete bit' i prvi što se mene tiče, al treće mesto bi bio ohoho napredak.

Ne bih menjao Boru Drljaču za 50 vaših Barija.

OSVAJAČI KUPA BORE DRLJAČE
lolololo

prosle godine smo bili treci, mora drugi za napredak.

e pomenuo si iks i napredak u istoj recenici lololo xD

Ма јака је група у курац, ал уз мало среће и Шкунтелара, ШТО ДА НЕ, ДА ТЕ ПИТА ЧОВЕК?

Prošle?

P.S. Eeee kol'ko ti obraćaš pažnju na te stvari...lol

NAPREDAK NAPREDAK NANANANA! :D

da bre ispali od tune prosle godine. zabroravljam lose stvari brzo xD

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/259765/Partizan-Apsurd-je-povezivati-klub-nastao-na-talasu-antifasizma-sa-antisemitizmom

elem ocekujem sad da pisemo tuzbe uefi ako nas neko nazove srbima, partizanovcima, grobarima, pravoslavcima, ljudima, belcima, u principu sve osim "oni" jer cemo to tumaciti kao uvredu. jesam ja srbin ali ne sme niko da mi kaze da sam srbin!

Reko sam sebi da neću više da se kidam zbog jebene evrope al opet se zajebem...Interesuje me koliko ljudi poznajete da žele u EU, a da nisu političari. Ovako iz naroda? Ja ko da rastem na mesecu. Od svih mojih drugara, poznanika i prijatelja i rodbine samo žena (i to druga) mog drugara s Akademije otvoreno želi u EU. I više niko. Muka mi je više od evropskog puta, evropskih utakmica, emm-fa, rasizma, gej parada... Dal će Partizan i musavci imati koristi od ulaska u EU ?1?

Nije glup, sta serete.

Ovaj transparent je multipraktik. Može se koristiti i za utakmice protiv Rimljana, Totenhema, Makabija i slično.

http://memecrunch.com/meme/4Y2YF/naime-grobari-potenciraju-da-su-oni-raznovrsniji-navijaci-ima-i-ovakvih-i-onakvih/image.jpg?w=500&c=1

Penzioner

Saće se Englezi vataju za transparent garant. Prave se majmunčine da ih vređa. Pa mamu im jebem bre što im se bre svi živi ne otcepe. Što im jebeni hindusi na sred Tajms Skvera ne proglase republiku. Najveće zlo su u Evropi. Oni Nemci su za njih zlato.

лол

Au bre Stevane ne znam šta pokušavaš. Opšte je poznato da ste najgora seljana u galaksiji. Pojedinačni primeri kod nas postoje, vi ste 100% seljaci u svakom pogledu.

Nego ja tripujem da će da nas kazne i to da nas useru ozbiljno.

I to je to što se i očekivalo od tebe.

http://www.juznifront.com/index.php?strana=vesti&id=920

Jebote gde je otišlo ovo da Đurić zabranjuje da se uđe na stadion. Jebote, lik bi trebao do kraja života da bude zatvoren i da dana belog ne vidi, ali on će braniti ulazak na stadion.

Opšte je poznato tebi, i eventualno penzioneru, koji se grozi da napiše Zvezda, toliko o objektivnosti. To što vi uveravate sebe da ste iznad nas, to nema veze sa mozgom, ali nikakve, ni za jednu grupu ne možeš reći da je ovakva ili onakva, možeš pričati o pojedincima samo. Cenim da ni janpi ne bi rekao da ste vi gospoda, a mi stoka. A i toliko je "janjičara" kod vas, tako da ste morali poprimiti "loše" manire, ako ih do sada, kako već kažeš, niste imali.

A možeš i upoređivati teme ovde, dosta se da primetiti i tako. pozz

Smorište na našoj temi... ololo