Prijava

Dulo je odgovorio na spinove iz Vesiceve i Coviceve kuhinje
http://www.mozzartsport.com/vesti/iz-partizana-porucuju-fuzije-sa-megom-nece-biti-oni-su-u-partnerskim-odnosima-sa-zvezdom/104744/komentari

Ovo jos jednom potvrdjuje koliko cigane boli prodaja imena FMP-u i oslikava kompletnu nakaradnu filozofiju trenutne vlasti. Ako se secate jos je Covic rekao pre nekog vremena da ce i Partizan morati da uradi sto i Zvezda kad je prodala ime FMP-u. E pa gospodo, malo ste se zajebali. Neki jos imaju cast i postenje.

Uopste, ciganska i naprednjacka filozofija nije kreativna i graditeljska, vec destruktivna i potpuno nazadna. Oni se ne vode oporavkom Zvezde, vec dovodjenjem Partizana na njen nivo kako bi mozda ucarili poneki trofej. Ovo je samo primer iz sporta, a takva im je uopste i ekonomska, drzavna i zivotna politika. Oni su antiteza svemu normalnom, ispravnom i progresivnom. Nedostatak znanja, obrazovanja i kreativnosti kompenzuju cistom i neskrivenom silom.

Davno jedan pametan covek rece - buka koja se stvara padom nekog rezima je direktno srazmerna sili i moci koju su koristili. Kad ove psihopate budu pustane niz vodu, bice to potop epskih razmera.

Meni i dalje nije jasno kojim trikom vi uopste imate dug uzevši u obzir koliko ste igrača prodali za dobre pare. Razumem ja da postoje rashodi kada je funkcionisanje kluba u pitanju, ali zarada je bila baš velika, a klub u dugu.

obnovili poplavljenu srbiju.

Meni i dalje nije jasno kojim trikom vi uopste imate dug uzevši u obzir koliko ste igrača prodali za dobre pare.

Tipican spinerski informer natpis. Mozda ti gazda Vucicevic nije rekao, pa ajde da ti ja kazem - postoje timovi od kojih je drzava ili stranke uzimala novac, ne samo oni koji opstaju na aparatima zahvaljujuci infuziji svih poreskih obveznika. Eto, nadam se da razumes. A sad idi vidi za Jankovica i pistolj, niste nista napisali ima dva dana.

ako zvezda duguje 75 milki a partizan 15 kapiram da je ta razlika upravo ta prodaja igraca

ako zvezda duguje 75 milki a partizan 15 kapiram da je ta razlika upravo ta prodaja igraca

Navedi trojicu na kojima je Zvezda zaradila prethodnih 5 godina. Taj klub je mrtav po svim zakonima ekonomije vec odavno i vestacko odrzavanje u zivotu moze imati samo negativne posledice na vise nivoa. Po FSS, po tretman nasih klubova u Uefa, po budzet Srbije, a na kraju (ne i najmanje vazno) po ionako dobrano naceto zdravlje pantera iz Stjepana Supanca.

Pederu napušiš mi se kurca i ti i tvoj originalni nalog, jebo ti Informer zajedno sa Vučićevićem kevu.

EDIT: Janpi nemoj preterivati, Zvezda duguje oko 55 miliona to bar nije nikakva tajna.

Iako postujem slobodu misljenja i veoma retko se zalim na necije komentare, ekstremno se protivim psovanju. Ne zato sto je upuceno meni, vec je kao takvo odraz elementarne nepristojnosti i nevaspitanja. Zato molim moderaciju da udalji clana "gonzo" na hladjenje, a usput i da se malo posveti poslu. Nisam video na informeru nista o ombudsmanu vec dva dana.

bar nije nikakva tajna.

Ahaahhaahhahahahahaahahahahahahahaaa. Vucicevic je odlican tutor izgleda.

Ahahaha jebote život, mnogo je trolovo prošlo Vukajilijom, ali ovako loš nikad.

janpi ajd mi samo reci dal si jebeno gledao taj snimak?

Koliko si ti samo opsednut mržnjom pederu, kad u bukvalno svakom postu cmizdriš kako smo mi režimski klub, kako smo veštačka tvorevina, a vaš paća je oličenje avangarde i poštenja. Na temi o FK Partizanu pišeš o FMP-u, Čoviću...žalim te pomalo iskreno.

edit: janpi je gluplja verzija tebe.

njegova mama radi to

Ona pesma cije dete nosis bojana dobija sasvim drugu dimenziju

Dionysio
janpi ajd mi samo reci dal si jebeno gledao taj snimak?

odgledao sam ceo snimak.

edit: janpi je gluplja verzija tebe.

shomy ti si gluplja verzija svog caleta. sto se i ocekivalo ukrstanjem sa kozom jelte

Sad sam ubeđen da si prso skroz. KOGA JEBENO BOLI KURAC ŠTA NEKI GLAVONJA SERENDA PEDESTRI MINUTA? U bilo kojoj vesti pročitaš suštinu za nepunih 10 sekundi.

Prvo sam pomislio škk kači ovo ko da će neko da gleda, pa nažalost dobro pretpostavio da si gledao.