Prijava

Edit: samo je ovo debelo očiglednije od one situacije iz derbija.

e pusi kurac za ovo. igranje rukom i faul u istom napadu samo tebi nije bilo ocigledno

elem kako vide sporcke.net penal odmah posle 10 sec a penal na derbiju ne vide do zvanicnog saopstenja 5 dana posle?

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/vojvodina-ostecena-protiv-partizana-223586.html

inace to su okacili a gol nisu. lol

Zavera masoni cia bia vucic iluminati arapi rusi nato bilderberg

Janpi, ja na derbiju u direktnom prenosu nisam video ni ruku, ni povlačenje preko dozvoljenog, na snimku posle utakmice jesam.
Za ovu situaciju nije bio potreban snimak. Zato kažem da je debelo očiglednije.

Uostalom, zabole me što vojvodini nisu svirali penal sad, meni je bilo jasno da je partizan uzeo titulu posle onakve zvezdine igre, i tad sam i "pružio ruku" ovde na temi.
Oglasio sam se jer ste se toliko ciganski bunili za penal u derbiju, a sad kad je jasna stvar onda: "ćutimo kao pičke i tražimo izgovore i vičemo da smo i mi bivali oštećeni i da je to redovno".

Janpijevo oko
Nema govora o penalu. Kakvo foliranje igrača domaćih, jednog od igrača koji se po ne znam kojim kriterijumima naziva supertalentovanim. Pa i ćoravom je jasno da je jedanaestica domaćih namerno vodio loptu ka petercu, da je namerno sklonio pre nego što je ušao u putanju igraču gostiju koji je sasvim bezazleno uklizavao. Dobra odluka sudije.

ja nisam bio za kompom tih pola sata, kad su dali gol iscimala me keva nesto da je pomazem. jbg nisam sporcke net da odma okacim.

ja sam video igranje rukom jer se videlo iz aviona, faul sam tek primetio kada sam vise puta pregledao snimak jer nisam obracao paznju na to jer znam da ni lomljenje noge nece biti penal.

ne vidim kakve veze tvoj post ima sa mnom dionisio? oces da mi ga pojasnis. more gluposti ste iskenjali zadnjih 2 nedelje da nemaju nikakvog smisla.

Jbg, jedina ekipa Zvezde koja je clan sportskog drustva i da nikad nije fuzionisana - pa ipak ispusi za titulu. Kapiram da je delijama krivo zbog toga.
Jebiga sve neki rukometi, kosarke, vaterpole... a to i nije Zvezda. Ne verujem ni da znaju za koga vise navijaju.
Ovo sto je stvarno Zvezda nema titule. Do mojega, mada prica se da ce FK Zvezda uskoro postati Zvezda Beograd. Nije sala ni provociranje.

Ako to bude, onda smo ih ugasili nacisto i SD ZVezda vise ne postoji. Mogu oni da pricaju sta oce, nema te dok ne priznaje najveci rival.

I onda ne mora da gledamo domaci sport, samo Evropa.

Lolčina jebena, mene iskreno zabole kurac, da se nerviram zbog debila koji će ispasti u julu od Stjarnana sa Islanda, ali lik ga je pokosio carski, nogu mu odneo, sudija na
metar od njih u fazonu nije faul,na loptu je išao šta... Koje smo mi govno od lige, sramota me malo

slusaj somy kao sportsko drustvo koje igra samo domaca takmicenja snosite najvecu odgovornost.

ma ja pratim samo košarku hehehe...i to još navijam za čovićev klub, govno sam najveće, ne dotiču me vaše prozivke poyy odoh kakati.

Vidite šta smo im uradili
Navijaju za tuđe klubove a svoj ni ne gledaju :(

pratis samo partizan izgleda

elem 0-4 lagano. pisaj po vojvodini.

sudija odlican, nadam se da ce krenuti derbije da sudi, koliko vec sledeci. desetka za njega

U momentima najvece krize kosarkaskog kluba Crvena Zvezda, njeni ''verni'' navijaci su isti bojkotovali dopustivsi bez jedne reci da se ugasi. A onda su poceli da navijaju za privatni klub Nebojse Covica i to jos ginu za njega.

Sramota me sa kakvima vazduh mora da delim. Zamisli sutra zarati i imas ovog npr Shomyja pored sebe. Kurac ce on da ti stane iza ledja ako neprijatelj ponudi bolje uslove.

Bravo nam ga :) reko bi da je titula 90% obezbeđena.

Što se tiče žlezdinih "navijača" i simpatizera oni imaju relativno pametnu taktiku koja glasi

" Boli me kooratz da gledam sport u kojemu nismo prvi "

Onda ne bi gledali nista. Kosarka , rukomet i vaterpolo vise ne postoje, fudbal pucaju.. jedino odbojka, ona je beskontaktni sport, to delije vole. Ali i tu cemo videti.

vidim da vucic pisa po ganima, ne bi ja tu nista dodavao.

osim mozda

AHAHAHAH

SUUK

JEBI JEBI

edit: OTIMAJJ

hahahah to zar košarkaški klub "menjamo ime" i njegovi navijači nisu bojkotovali onu ABA ligu koja im je sad jebena svetinja 2.0 još pre jedva godinu dana lololo.
I zar se isti nisu uvek najviše kleli u taj fudbal koji ih sad toliko "ne zanima"