Prijava

Fudbal nebitan sport, de vam je evroliga lol

Od nula do jednog boda. Ako nije tako odsecite mi ruke.

I pretvorite me u kamen.

Protiv Bilbaoa nemate šta da tražite svakako. Idite tamo turistički, bogati su oni, lijep provod i sl. al Luku ne vodite u muzej (xexe).

Ni protiv Augsburga (moje mišljenje) nemate neke šanse. Nije zvučan ko Dortmund ili Šalke, al posraće vas. Ako ne na znanje, onda na snagu, tvrda su ekipa, npr. cenim da bi oni bez mnogo muke izbacili BATE.

Protiv AZ-a možete nešto da iščačkate. Imaju loš početak sezone za sad. Nećete ih sigurno dobiti sa po 3:0 ovde i tamo, al tipa 1:1 je neki rezultat kojem se možete nadati posle domaćinstva. Već tamo u četvrtom kolu tipujem da će se konsolidovati.

Sve u svemu, laki beton na četvrtom mestu, uz ludu sreću ste treći. U prolaz verujem 1 promil.

Kakav kurčev prolaz, primaćemo 4 gola u prosjeku.

0 bodova, 2 gola i 17 primljenih.

To sam i napisao jer vidim da se vaša uprava busa da mogu da prođu.

Ma imacemo 2 boda. sa AZ u prvom kolu igramo X, i posle tamo u poslednjem kolu kad sve bude reseno igramo nereseno sa nekim ko ce da izbaci osamnesti tim

Jel može sad na ovoj temi da se piše o KK? Mislim nema smisla da ima svoju temu, ni Crnokosa nema jbg

a deki jbg nemoj da si na kraj srca, kad je mogla zvezda zaledjena 4 godine da ima temu i usput da se prica na njoj, moze i Partizan sa svojim retardima da obitava po sajtu

Dobro.
Pre neki dan pred BATE neki prijatelji na fejsu dragi nazvaše FK Partizan - INSTITUCIJA. Baš tim biranim rečima. Bi mi toplo oko srca.
Ko visoko leti još niže pada.

Jel iko gledao meč sa Ofkom? Utisci?

Utisak je da kizu treba oterati u tri picke materine a onda upravu nabiti na kolac, po mogucstvu jedan ako ima dovoljno dugacak.

Ja kontam da bi nam jedan ofanzivni vezni, al ono da jebe, izvukao celu sezonu. Nema ko da iznese loptu brzo, Brasanac i Babovic dave i driblaju, Ilic samo gleda pas ili pivot pa pas, nijedan od trojice nema sut. Onaj Jevtovic je dobar pozadi koliko toliko, ali napred da krene covek ne ume. Steta sto Lukic nije stariji 2-3 godine, samo da ga ima vise, da moze da je ustopuje sa covekom na ledjima, igrao bi mi od pocetka. Decko i ne gleda da da pas unazad, ima srca i menja strane dobro.
Drugo, ona zona sto kiza forsira u odbrani nas ubi. Dopusta njihovim plejevima da se okrenu licem, nikad covek na ledjima, i onda mogu da dele lopte na sve strane ili da vuku unutra. Zato je mali Jevtovic dobio crveni u Borisovu, zato i prave dosta faulova, jer uvek natrcavaju na svoje "markere", umesto da ih cekaju.
Trece, onaj Petrovic decko jeste prelos, i tesko da se, sem zelje, ista pozitivno moze reci o decku, ali za to zasluge ima i Abubakar dosta. Leva strana uvek prazna, jer ovaj ne igra odbranu, danas je Bandalovskog ukopao, ovaj nije mogao u napad uopste kad ga niko ne pokriva. A Fabrisio decko je bek, samo sto nije rekao ovim nasima lol. Da nema Zivkovica, tj kad on ode, tek onda ce se videti koliko je Vulicevic los u odbrani.

tl;dr
Oborio me real za 24, izasrao sam govno da je Babovic uzrok svih mojih nedaca u zivotu, jos mu i traku dali jebem ti zivot

Lolčina, Krasića ste doveli koji je za b tim Fenerbahčea odigrao jednu utakmicu L O L...a pošto imate Živkovića na toj poziciji, znači da Živko ide. Sjajan posao SNS uprave.

Petrovic je los zato sto je decko krilo koje igra beka.
Babovica u delovima poslati nazad onome od koga je kupljen.
Sale Ilic je i dalje bogotac za sve ostale na sredini.
A Brasnjavi mi je pozitivno iznenadjenje. Ume i napred ume i nazad, pritom ume da zadrzi loptu a hoce stalno napred. Uz to gine za svaku loptu. Da imamo 11 Brasnjavih lagano bi uzeli LS.
Fabricio nas zajebao samo tako, onaj sto mu je pravio klip najboljih poteza sad pije mohito negde na plazi, castio ga brazilac

Shomy23
Lolčina, Krasića ste doveli koji je za b tim Fenerbahčea odigrao jednu utakmicu L O L...a pošto imate Živkovića na toj poziciji, znači da Živko ide. Sjajan posao SNS uprave.

STA SI TO REKAO ZA NASU UPRAVU JE LI BRE? KOME TI SNS? A?

PUSTI LJUDE DA RADE SVOJ POSAO, JAKO JE BITNO DA SE SAD STO VISE POJACAMO, DA POTROSIMO STO VISE PARA DA BI SMO OSVOJILI DOMACU LIGU SA 10 A NE SA 5 BODOVA PREDNOSTI BEZVEZNJAKOVICU JEDAN!

PA STA AKO NISU DOVELI NIKOG PRED GLAVNE MECEVE SEZONE JEL TO TREBA DA ZNACI DA NE TREBA KRASIC DA DIVLJA U SURDULICI JE LI BEZVEZNJAKOVICU JEDAN ?
I TO STO DOVODIMO ZADNJEG VEZNOG PORED 6 IGRACA KOJI NAM POKRIVAJU TU POZICIJU JEL TO NESTO LOSE JE LI BRE?

AJDE MRSCI SA TEME NES TI NASU UPRAVU OVDE PLJUVAT, CUS KAZE SNS UPRAVA!
SNS TI NA VLASTI ZNAS?!