Prijava

izdaja vazurina pička mu materina hoće da nas ponizi i dovede u istu ravan dobro pamtimo sve

partizan samo na rts 3 treba da bude

upravo, na arte isto

Ipak Naša ili Košava bi bilo tru. Sve ovo je nja.

Valjda na N1 treba? #opozicionar

Nishta od toga ne bi bilo da je neki od najvecih grobara u upravi. Nismo mi džajić. Ovo nasilno se ne računa.

,,Još jedan detalj na Partizanovom grbu gaji njegovu tradiciju i prenosi uspostavljene vrednosti. Baklja sa šest buktinja svima stavlja do znanja da Partizan nije klub jedne nacije, jedne kulture, jednog verskog opredeljenja ili bilo čega jednog. Partizan je isključiv jedino po pitanju morala i estetike. On je oduvek bio utočište onih koji se bore za slobodu, za pravdu, za lepotu, utočište slobodnoumnih, principijalnih, osvešćenih, kulturnih i obrazovanih. Partizan je mnogo više od sportskog društva, više od lopte koja se kotrlja travom ili odskače po parketu. Partizan je pogled na svet i način življenja. On oplemenjuje, uči i vaspitava.
Svaki navijač Partizana mora biti ponosan na ovakvu tradiciju i istoriju, mora je braniti i štititi. Nikako je ne smemo revidirati, menjati i prilagođavati dnevno-političkim trendovima, interesima i potrebama. Partizan se nikada nije služiio propagandom, Partizan se ne prilagođava aktuelnom trenutku i opšteprihvaćenim stavovima, on ne nameće mišljenja već podstiče na razmišljanje. Partizan nikoga ne zove, moli niti tera da ga podržava, za Partizan navijaju samo oni koji ga i osećaju.
U današnje vreme Partizan i njegova egzistencija ugroženi su sa različitih strana. Vrednosti koje Partizan gaji i prenosi svojim navijačima i simpatizerima već duže vreme nisu pogodne vladajućim strukturama. Svaka vlast, a pogotovo ona koja ima tendenciju da postane autoritarna zahteva bezličnu homogenu masu istomišljenika kojom je lako manipulisati, a partizanovci to nikada nisu bili.

Grobari: Sale Ilic kapiten i legenda kluba, moramo mu smisliti neku pesmu
Grobari: Ja bih da peeeevam jos malo

Cukic jebeni :'(((((( :@@@@

http://fudbal.hotsport.rs/2016/10/15/mora-li-to-tako-partizane-crno-beli-pljunuli-na-istoriju-kluba-foto/

Prvo, kako uopšte neko ko je vođa navijača Zvezde može da pređe da bude vođa Grobara?? Kako jebeno, pa nije to profesija pa nenjaš firme.

Drugo, okoreli kriminalac, dno dna, i onda igrači izađu na teren noseći majice sa njegovim likom?!

Koj kurac se ovde dešava?

Naterani.

Kanda si neshto brzo zaboravio majice pravda za olosha i pomen dunjicu kod fudbalera Zvezde pa se pravish lud... nastavi da jedesh pesak i odjebi.

da nisu to uradili,verovatno bi ih svakodnevno samarali navijaci.tako da...ne pitaju se oni tu nista.

Dunjića je ubio Dženkins, obojica okoreli Zvezdaši. Sve se završilo u okviru familije.

Ovi vaši nosili majice sa likom vođe navijača Zvezde.

on je kriminalac koji je bio na zadatku jebalo mu se i za zvezdu i za partizan, ne budi glupak

Bombas jel to znači ako bi nedaj Bože neko ubio Vazuru, inače legitimnog predstavnika paće, niko ne bi nosio majice? Jer je mutavi jurio da bije Vazuru, vidim dobra se strana zauzela... :(

Imate dve legende sad, Sala Vinjaka, i Sala Mutavog. Jedan je živa legenda, drugi nažalost nije. :/

Aj ne blamiraj se, boga ti

Reče čovek kome to nije strano, tako da, mora se čovek zapitati.

Aj mani se tih klinačkih debilizama, šta sad kao postidio ti mene, šuknuo, ludilo?

Kakvih sve lobanja na ovom forumu ima jebem ti rate majku

Ne znam, znam da poprilično popeniš na moju prozivku za bilo šta. Čak ni ne prozivam tebe al to te ne sprečava da ispadaš degenko, al ono, kao što rekoh nije ti to strano, valjda si navikao.

I još pride "joj kakvih ima glava sto ih rat ne pobi, da ostanem samo ja koji sam kul" je prežvakano fazon odma posle tog istog rata.