Сад треба да примимо што више комада, ко их јебе, барем да се управа руши, досадило је више да сваке године гледамо репризу и испадање од неке бораније.
Zabija je super...reko sam vec da mi se ne svidja kako vermezovic vodi tim, sad samo mogu da mu kazem da jede govna... juri gol prednosti sa jednim mrtvim scepovicem! I de mu ide onaj kacket uz onu svecanu kosulju? Stanoje je ubedljivo najbolji trener u zadnjih 5 godina... I jos nam ovi indijanci ubise volkova..
Чињеница је да живимо у колективној заблуди да смо нека муда.. "ми смо Партизан они треба да се плаше нас, какав АЕЛ курац...." мисим, а из године у годину нам кобјашњавају разне мање познате екипе. Нумемо и крај.
pa dao je go, ali su ga ponistili zbog ofsajda..
Eeeeee, sunce ti jebem i nas propali fudbal. Kad ni Partizan ne moze da odigra vise od dva kola, sta ce tek sugava Zvezda da uradi?
Nisam gledo zadnjih deset minuta.
ma samo prvi go da damo, da se motivisu ljudi
Osim ako se ne desi čudo mi smo završili učešće u LŠ-u.
Što ovaj Zabija nije igrao od početka? Koliko god da nije spreman opet je izmislio fudbal za Šćepakadabru starijeg!
ne brinite imam plan, ako ne prodjemo mozemo da kenjamo po odabranim posterima da su plagijati
Сад треба да примимо што више комада, ко их јебе, барем да се управа руши, досадило је више да сваке године гледамо репризу и испадање од неке бораније.
Zabija je super...reko sam vec da mi se ne svidja kako vermezovic vodi tim, sad samo mogu da mu kazem da jede govna... juri gol prednosti sa jednim mrtvim scepovicem! I de mu ide onaj kacket uz onu svecanu kosulju? Stanoje je ubedljivo najbolji trener u zadnjih 5 godina... I jos nam ovi indijanci ubise volkova..
Нема везе, дајте нам неки Шамрок да се сиграмо.
sramota da ne daju barem jedan bez obzira na to sto ispadaju, igrac vise jbt...
Da podržimo navijače: UPRAVA NAPOLJE !!!
UPRAVA NAPOLJE
UPRAVA NAPOLJE!
УПРАВА НАПОЉЕ
едит
Усраће се од страха говна лоповска кад виде наше постове на форуму, без сумње.
UPRAVA NAPOLJE
UPRAVA NAPOLJE
Ti to za Zvezdinu kažeš?
Sutra ću ispisati šta imam da kažem. Sad sam emocijonalno ispražnjen...
http://www.youtube.com/watch?v=RDqi0upFrVQ
Чињеница је да живимо у колективној заблуди да смо нека муда.. "ми смо Партизан они треба да се плаше нас, какав АЕЛ курац...." мисим, а из године у годину нам кобјашњавају разне мање познате екипе. Нумемо и крај.
Станоје! Крај!