Prijava

Zanima sta ce da bude sa onim devojkama koje samo znaju za blud i nista drugo?Drug mi pricao da ima nekoliko koje cim pozove odmah iza coska zele da ga zadovolje oralno i posle su spremne da se ponasaju kao da nisu pusile...pa me zanima sta ce da bude sa njima u buducnosti i koja budala ce njih da ozeni na kraju?

Најбољи, вјеруј ми. Такве се најбоље удају увијек.

Ево једне причице коју сам чуо:

Био је неки шофер, он је често био одсутан од куће, стално на пут итд... Оженио се са младом ђевојком.
Кад дође дома, морао је он да ради неке ствари, није био испеглан, она није знала да кува итд....
Стидио се кад гости дођу, а она као дудук.
Развео се од ње и оженио курву, дакле жену која је прошла сито и решето.
Што се десило?

Добио је дјецу.
Увијек је имао испеглану одјећу.
Увијек је имао топли ручак на сто.
Никад се није застидио пред гостима јер је све умјела.

Дакле по овој причи је закључак да су те жене издрндале што су хтјеле и сад желе само да се смире, да имају породицу и биће одличне домаћице итд.

Међутим, ја се не бих играо са тим, тако да....

Али остајем при томе да се такве најбоље удају јер продају поштење и те како добро.

Prvo, ortak te laže. Drugo, kad se Isidora Bjelica udala i one će se udati. Uostalom, ima mnogo ružnih, dosadnih i siromašnih muškaraca kojima smrdi iz ustiju pa će im biti čast da ožene bilo šta što ima pičku, a ne pase travu.

Pa pitanje je da li ce taj tip da zna da je neka pusila u mladosti ili ne i kako ce moci da izdrzi sa njom kad zna da je u njena usta neko nabijao svoj polni organ?

A neko se lozi na one sto su popusile kilometre kurca pa zeni takve, umesto rucka ona mu ga dućka.

zasto bi me ortak lagao a i da laze smatram da se to desava u svetu svaki dan i na svakom cosku, cudno je meni kako bi neko mogao biti sa nekom uopste koja je radila takve stvari.

Neko kome ili to ne smeta ili ne zna šta su radile pre. Mada i Frenki ima pravo sa gornjim obrazloženjem.

ima svakakvih profila ljudi, tom nekom nebitnom koji je zeni ili je tolko glup da ne kapira koji olos zeni ili je toliko ocajan da daj sta das, u najboljem slucaju ce da je iskoriscava

Ma jebe im se. Više se kaju oni što nisu jebali, nego one što jesu bile jebane:)

watch the sun come u
zasto bi me ortak lagao a i da laze smatram da se to desava u svetu svaki dan i na svakom cosku, cudno je meni kako bi neko mogao biti sa nekom uopste koja je radila takve stvari.

Zar stvarno mislis da kurve govore potencijalnim muzevima istinu o svojoj proslosti? Kad ti zena kaze koliko je imala muskaraca, pomnozi sa 3 da dobijes pravu cifru.

Batali to američka pita sranje. Pomnoži sa 5.

cudno je meni kako bi neko mogao biti sa nekom uopste koja je radila takve stvari.

Čudno ti je kako neko može biti sa devojkom koja je nekom pušila kurac? Ako je tako, ne'š se ti najebati u životu.

Pa na kraju se sazna sa koliko je bila i sta je radila.Mislim procenis prosirenost usta gore i dole izmeris poluprecnik izracunas Pi*R^2

ne zna čovek šta je veće zlo...oženiti neku raspalu kurvu koja se dokazala na jebačkom planu pa sad želi da se ostvari kao domaćica ili neku nenajebanu kojoj će da usfali dodatni kurac i koja će da poželi da se ostvari kao jebačica.

u svakom slučaju ti moraš da se ostvariš kao tiranin, posesivni muž i patološki ljubomorko. da satreš ono ostalog kurvaluka u ovoj prvoj i da pelcer kurvaluka ( a u svakoj leži) kod druge poliješ pesticidom.

kažem TI, jer JA u instituciju braka ne verujem...to je tako malograđanski, što kaže Đenka.

U jebote, nisam znao da treba toliko matematike oko sexa.

Ne pricamo o tome sta ja radim izvini.Odavde se vidi da bi se ti ljubio sa nekom koja je blajvila stojka nekom samo da bi jebao

ko će da ženi devojku koja nije nevina?? milslim, sirota ona!