Prijava

Da, ali ako on vidi kako mu se majka pati i ako mu i ona kaže da ne bude takav prema svojoj ženi, onda i to može da ima uticaja, pa da on ne bude takav.

Slažem se, moguće je da bude i tako, ja sam samo rekla šta ću veće šanse...

Prvo pročitah "Zašto briješ ženu" . LOL
Inače nit je brijem nit je bijem, ja je jebem.

Je l' po vama Kej Adams zaslužila onakvu giga šamarčinu od Majka Korleonea?

*za one koji se ne sjećaju: dobila je po labrnji nakon teškog vrijeđanja njegove familije i priznanja da je namjerno abortirala jer nije htjela da mu takvom rodi više ni jedno dijete;

Je l' po vama Kej Adams zaslužila onakvu giga šamarčinu od Majka Korleonea?

Jeste, mislim da je i sama bila svesna da će popiti šamarčinu, jbg on je jebeni boss, nije patrijarh Pavle pa da joj oprosti takve reči.

Ma zajebi ti to kad bi vam cura trenirala kick-box pitao bih ja vas ko koga bije i ugnjetava.

Pff jebem ti to muško ako je žensko fizički jače od njega, pa sve ida je ona Djina Karano il kako se već zove. To nije onda muško.

A da obojite malo http://www.youtube.com/watch?v=891V5nni_Vo?

Nije baš sve tek onako...

Ma nije bas tako. Sparing sa njom je jednom bio cudan ali bolesno cudan. Posto sam ja jaci naravno suzdrzavam se i sl. Ali ona udara ko luda. Ja sve lepo, polako ali kad me marnu iza vrata nogom ej sve sam zvezde izbrojao mislim se u sebi : Pa picka ti materina ja sa tobom fio a ..... Na kraju nisam ni u sebi mogao da zavrsim recenicu uhvati me jaka glavobolja.

Бијем јер нисмо прошли аудијенцију за "Мењам жену".

Neki moj ortak počne da priča s nekom ribom ispred kluba, ova ga pita čime se bavi, on kaže da radi kao obezbeđenje, klinka mu opali par dobrih šamara i kaže: "Kakvo si ti obezbeđenje, haha!" Dečko pocrveneo od šamara i blama, svi mu se smeju, a on je još fino pita za broj telefona, mala ga još malo ponizi i ode.
E sad vi meni recite jel mala zaslužila batine. Glupo da biješ žensko, a ona sme tebe da ponizi u društvu, nije nego!

Ја сам мислио да јој је на крају пукао једну васпитну. Једно је иживљавање и злоупотреба снаге, а друго одбрана.

Treba kučku gurnut niz stepenice pa nek se iživljava materi i ćaći. Il ju samo prodat trzu šakom, da sama pukne glavom od beton.

Treba kucki samo pokazati ko je gazda mada ne bih hteo ovim postom da vredjam cure koje su cool i normalne u svakom smislu. Citao sam negde da kad treniras psa najbolji nacin da ga istreniras da ne skace po ljudima i sl je da kad god on podje na tebe ti naglo podjes na njega ali ne udaras ga nego samo ides kanjemu naglo posto psi su teritorijalne zivotinje pa kad im ti kao gazda narusavas teritotiju dajes im do znanja da si iznad njih i da se moraju pokoriti. E to sam ja probao i na curama. Kad mi neka riba sere samo joj naglo pridjem i unesem se u celim telom ali je ne dodirnem oci ko u manijaka i 100% riba se usere i nekako im bude neprijatno a zene to najvise meze a to je da ih neko osramoti na bilo kakav nacin u javnosti. Ako u toj situaciji pokusaju da vas odgurnu ili samar udare nece moci. Najgore po coveka je kad se oseti nemocan.
Nepozeljne posledice ove tehnike smirivanja arogantnih 'sefica podzemlja' : koliko god da je riba kucka ako ovo uradite uvek postoji dobra sansa da je neko pocne braniti iako joj niko nije nista uradio a to uglavnom budu neki grmalji. Kad to nije slucaj onda primeniti Mackovu tehniku koja pali 100% osima ako ne dobijete batine od nekog pijanog mrge koju brani njenu 'cast' a sto je veoma sirok pojam.

Treba kucki samo pokazati ko je gazda

Treba kucki samo pokazati ko je gazda

Treba kucki samo pokazati ko je gazda

Treba kucki samo pokazati ko je gazda

Џими,

не знам колико ово спада у циљеве тог истраживања, али један од највећих разлога због ког се жена не одлучује да гони насилника јесте спорост правосудног система. Уколико га гони кривично или парнично (преко тужбе за насиље у породици), то може да се развуче на 3 - 4 године, а можда и више ако овај има доброг адвоката. А ако га гони прекршајно, то може много брже да се се заврши, али је он после шездесетак дана на слободи, а она од мера заштита може да добије само забрану приласка.
Тако да нема сврхе отварати сигурне куће и кажњавати мајке и децу због нечега што нису криви, већ би било много сврсисходније те паре уложити у посебне судске јединице које би се бавиле само насиљем у породици. Јесте да ту не би било провизија, али...

Ja nikada nisam tukla muža, jer je k'o odvaljen od stene :)) a i da hoću ne bih imala srca jer je divaaaan i nema razloga za to :)), voli me ^.^ :)))). Neki put lagano sparingujemo jer hoću da naučim samoodbranu, pa ga neki put slučajno čvrknem i to jako, onda sve preraste u igru i zezanje.
Protiv sam nasilja prema ženama i muškarcima, ok je da se muškarci međusobno pobiju a da biju žene to je već kukavičluk. Žena koja fizički maltretira muža je jedna seljančura sa malo mozga, takve su podmukle i umeju da hiljadu puta budu gore od muškaraca.

http://www.hindu.com/tss/tss3225/images/20090620504003102.jpg
Мужићу ош да видиш летећи тањир!?