Prijava

bas to minz moralo bi da bude nesto najgore da te bas potrefi ,dobila bi takvu preklapacu preko brbljare da bi za vjek pamtila....

ne treba tući ženu...jednostavno je pošalješ nazad kod mame kad uradi nešto mnogo loše.
za manje prekršaje, sklekovi.

za manje prekršaje, sklekovi.

http://www.youtube.com/watch?v=jZydTPxFdcU

А јадна, ко зна шта је урадила... :(

šta je uradila? pa vidiš kako je prašnjav pod, ahahah

Nisam oženjen, pri ovoj pameti ne bih tukao ženu. Zašto? Pa mislim da nije fer tući nekoga ko je pristao da živi sa tobom, znači poverio ti svoj život, a isto tako ko je dosta fizički slabiji od tebe.

Ono, što se zaustavljate kod udaraca, decxko, zašto ne ubiti kučku?

e ovako zene su pametnije od nas....pitah sad devojku sta bi ona uradila da ja nesto zgresim...peglao bi ves,kuvao i masirao je do enda....

Zavrnuo bih joj šamar ako baš TEŠKO izvređa članove moje prethodne porodice... Npr. tvoja majka je kurva, sestra ti se jebe po kafanama, tvoj otac je pijani kurvar... bilo to istina ili ne.

A чекај... Значи, не сме ни истину да ти каже? Шта ако ти се сестра стварно јебе по кафанама? Је л' не сме то ни на који начин да ти саопшти, или мора да га замота мало, типа ''Минге, твоја сестра, знаш, она с времена на време има сношај у кафани, али не! То никако не значи да је она курва!'' :)

Džimi, rispekt za Lemija na avataru.

Uvek je trulo tući nekog slabijeg od sebe. Ne volim fizičko nasilje, ali kad baš izbije neko sranje, koristio bih psihičku torturu, demotivaciju i ubijanje u pojam.

Ono, što se zaustavljate kod udaraca, decxko, zašto ne ubiti kučku?

Najbolje da još i robijam zbog skota...

e ovako zene su pametnije od nas....pitah sad devojku sta bi ona uradila da ja nesto zgresim...peglao bi ves,kuvao i masirao je do enda....

Лаже, Пајко, поцепала би те прво ко свиња масан џак, а после би пеглао по казни.

dzimi mozda si upravu sad kad joj ispricah post nekako je imala onaj smigol smeh :)

But, mani me te nekrofilskih fora, hahaha!

E, a koji je vama omiljen deo? Meni ono kada se sklupča po podu i moli me da prestanem dok je šutiram. Kaz ju ken oun det luk of setisfekšn. Fak jea.

a mi što nas bije švalerka?

Da li stvarno mislite da ce neko ko bije zenu da pise o tome ?

LOCK!!!

Da, treba lock na ovo govno.

Da li stvarno mislite da ce neko ko bije zenu da pise o tome ?

na poslu imam jednog kolegu koji je bas takav prava muskarcina koji svoju zenu udari cisto da joj kaze e ja sam taj glavni....prvo mi delovalo smesno i da je zajebancija medjutim ljudi potvrdili da je takav..i dan danas ako se potrefi tema prica svoja iskustva ae to zabole me za tunjavog matorca nego sto jos kao meni deli savete....

A чекај... Значи, не сме ни истину да ти каже?

Ne, nego ne sme tako odvratno, vulgarno i prosto da se izražava pogotovo prema meni, jer ni ja to nikad ne radim.
Naravno, u pitanju je splet okolnosti... Ako bi oni nju na neki način teško uvredili, ja bih sigurno stao na njenu stranu, pa bih se ja obračunao sa njima. Znam samo da JA nikad ne bih mogao tako nešto da izjavim za njene, šta god mislio. I nemoj molim te da mi se sad tu rasprdiš o nekoj "slobodi govora", ovo-ono... To nije politika.