Prijava

ides na bicikli nizbrdo pa kad zabrzas, a zvekne te neka zivuljka po licu dodje ti da places, a de na motoru 270, vizir-ne vizir :)
ajde bre sa 270, ako te zvekne neka muva ima da ti se ugradi u hipofizu odmah.

ako te zvekne neka muva

Шта мува, не дај Боже мува. Она би ти само пролетела кроз главу и наставила својим путем.

mada zajebavam se, nikad nisam vozio toliko brzo (i ne planiram), mozda i moze ako nabijes facu u vizir, al ne bi se kladio u to

Шта мува, не дај Боже мува. Она би ти само пролетела кроз главу и наставила својим путем.

hipofiza je sa zadnje strane glave :)

Нисам ти ни читао те хипофизе што си написао, само сам прочитао да си написао мува. Која црна мува.

Na 270 i komarac boli, kamoli muva ili nešto tvrđe. Ja nikad nisam iznad 160 vozio i nemam želju, brzina je za napaljene klince koji bi što pre bogu na istinu. Ja više volim da razgledam sa motora i tako te turističke akcije.

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/283145_2312154329548_1420098447_32696792_4105917_n.jpg

Ovo sam slikao pre 2 sata na planini kod mene, ima super pogled odozgo. Motor je moj a quad logično od ovog lika.

Врх пејзаж што би се рекло. Готивим ја природу, а овим мотором можеш и кроз њиве, ако затреба. :))

A moze tvoj motor 480?

Пацове, који ти је ово мотор? Такве највише волим, можеш у планину њиме да вучеш дрва. :)

Имам ја једног комшију залуђеника за моторе. Има неки спортак 750 кубика и ендуро 600. Нудио ме неколико пута да ме провоза, ја нисам смео. Возио друга око 200 без кациге, каже мој ортак не може да се гледа уопште, сузе ти саме крећу. Иначе том мом комшији кацига спасила живот, улетео пре у неки шљивак и сјебо се скроз, остао без бубрега а кацига му се слизала до главе. Једва жив остао, сад се води као инвалид.

Imam i ja druga, vozio 480 sa budženim skuterom bez kacige, go, leđima okrenut prema napred, ništa mu nije bilo, znam čoveka. lolololol

Bravo.

mozda i moze ako nabijes facu u vizir

Naravno, on je to samo na trenutak, nije vozio 280 15 minuta. U pitanju je R1 od 215 konja kome ta brzina nije problem. Kaze da je jedva uspeo da se zadrzi ispod vizira jer ga vetar diz'o na gore.

ja sam djirao ovu masinu, drugom ide 100-120,u trecu nisam ni smeo da ubacim a ni kacigu nisam nosio,oci kao u kineza i glava okrenuta u stranu...a posle sam oplako i zive i mrtve...ne bih vise to radiJo

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/30405_124542527577575_100000654842268_175760_8307820_n.jpg

Naravno, on je to samo na trenutak, nije vozio 280 15 minuta. U pitanju je R1 od 215 konja kome ta brzina nije problem. Kaze da je jedva uspeo da se zadrzi ispod vizira jer ga vetar diz'o na gore.

Meni pričao čovek od njegove svastike nakončeta dede junice bikče što je prodao pa njegovog pastorka vlasnik vozio 683 kroz slane zaravni u ameriKi, kune se da je vozio bez kacige, samo namazan puterom od muda malajskog veveričastog medveda koale.

Moj je Honda NX 650 Dominator iz 89' i ne mogu da odolim da se pohvalim da sam ga kupio za samo 500 jura upisao u istorijski klub i platio osiguranje 61 evro kada je osiguranje za normalan motor od 650 kubika minimum 400 evra, fuck yeah! Jedan klip i ima vuču skoro kao pravi dvotaktni kros. Ovo gde sam ja išao je planinčuga sa sve lakat krivinama i uzbrdicama i sve može komotno u drugoj osim ako nisu skroz u lakat jer onda zbog skretanja mora u prvu pa lagano.

Inače nigad nešto nisam gotivio japanske zujalice, više mi pristaju "čoperi" i tako nešto, laganica polako, bez žurbe. Drug iz srednje je poginuo na magistrali Vrnjačka Banja-Kraljevo, skucao se na jednoj livadi u jedino jebeno drvo koje je tu stajalo i bilo toliko usko da si mogao rukama da ga obuhvatiš, Devojka preleti preko njega i skuca glavom ginući odmah a on isto skucao glavom ali je umro posle 3 meseca kome jer je bio gromada od čoveka.
A da proplog leta se u kamion mog druga dok je on bio unutra sa vozačom skucaju dvoje iz Pančeva i poginu na mestu na magistrali od Ušća ka Kraljevu. Oni su krivi ali ne mogu da vam opišem kako se on iscimao. Kamion je bila jedna stara Raba ko zna šta je, čelik pola santimetra debeo a ostavili su dva ulubljenja koje bi normalnom čoveku sa macolom trebalo minimum sat vremena da napravi. Na prevoju ispod kabine.
Takve priče mi ubijaju želju za brzinom.

Evo još jedna slička.

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/282439_2312476817610_1420098447_32697039_4194071_n.jpg

kad vec nismo ljubitelji brzine evo jedne gradske dame

http://www.motorcyclenews.com/upload/631/images/300x200/110076ApriliaAtlantic500.jpg

aprilia athlantic 500

sve pohvale

JA bih volo d vozim motor :(
ili bar skuterce neko malo..
E a najjace kad neko nosi oni bas trkacku jebacku kacigu a vozi neki skuter od 50 kubika...neki drljavi...
msm svaka cast sto nosi kacigu, al smesno izgleda jebemu mater...

Пацове, је л' ово доминаторка? :)

E a najjace kad neko nosi oni bas trkacku jebacku kacigu a vozi neki skuter od 50 kubika...neki drljavi...

Нема дрљавијег од Кивеја, и осталих кинеских мотора, у народу познатијих као трлице. Ал' релано, од било чега мож' да те буде блан, али никако од кациге, јебеш ти то кад је довољна и јабука да те осакати.
ЕДИТ:

Moj je Honda NX 650 Dominator iz 89'

Свака ми част на моћи опажања, а теби Цове због мотора, једини бољи мотор од доминаторке од 650 је доминаторка од 250. :п На њој сам научио вожњу, а сад чекам кинту да нешто возим у континуитету, а не кад ме други понуде. :)

Dominator je dominirao nekad, prvi trve enduro. A super su motori, možeš i po gradu i po oranju da teraš.

Skutere ne volim, ustvari mrzim ih iz dna duše. Govnjive male stvarčice koje samo proizvode buku, mada priznajem da jesu korisni za po gradu i za sitnije zajebancije. Za svaki veći put ili zajebanciju mora nešto veće, makar 250 kubika.
Nešto nisam ni fan velikih kubikaža jer previše troše a opet gde ćeš da voziš yamahu R1 320? A i zbog čega? Retki su pravi fanovi brzine većinom sve naloženi dechaci koji bi da na motor navataju pičke.

Zna neko koliko su kod nas jakne pošto treba da kupim neku a nemam pojma koliko se kreću. I ne daju mi se neke nenormalne pare, do 100 evra maksimalno.

Zna neko koliko su kod nas jakne pošto treba da kupim neku a nemam pojma koliko se kreću. I ne daju mi se neke nenormalne pare, do 100 evra maksimalno.

Ја имао BMW јакну, можда је о ту негде по кући, баш за мотор. А ортак има или имао Хондину. ЧД
ЕДТИ: Претражи мото-берзу, има половнох доста, и то добрих.

Ja imam jednu Berik ali je M broj, što je u prevodu na srpski XS-ekstra malo, odlična jaša, nova ali mala pa ću nju da uvaljam a da sebi nađem nešto pristojno.
Ne može na motor bez jakne nikako, danas me produvao vetar iako sam bio u duksu i nekoj tankoj običnoj jakni.
Jel voziš ti nešto rnrte?

Jel voziš ti nešto rnrte?

Mazdu, lolo.