Prijava

Za sve ljubitelje zezancije. Pišite neke bajke ili basne, šta god vam padne napamet. Šta biste im pričali za laku noć (one malo ozbiljnije, gde nema jebanja) a šta ne bi. Raspalite maštu i pokažite kakvi ste pisci.

Bio jedan nejebač, došo na Vukajliju, otkrio forum, i tako jebaše i on na kraju!

Hahaha, bez ljutnje, ionako si zvala sve ljubitelje zezancije ;D

Ispričaću ti priču o jednoj devojčici koja je bila mnogo radoznala. Uvek je nešto pitala svoje roditelje i sve je zanimalo. I kako radi televizor, i gde mravi toliko žure i kako sat zna koliko je sati i da li se ptice pokrivaju pre spavanja i kuda ide Sunce noću i da li male zeke piju mleko pre spavanja. I još je pitala kako ribama nije mokro da žive u vodi i ko pravi oblake i šta Deda Mraz radi leti. Sve je pitala i sve je htela da zna.
Njeni roditelji su pokušavali da joj odgovore onako kako su najbolje znali. Da televizor pravi sliku pomoću malih ljudi koji u njemu žive, da mravi žure da završe posao pa da gledaju crtaće pre spavanja, da sat broji sekunde, minute i sate pa tako uvek zna tačno vreme, da se ptice pokrivaju krilima, da Sunce ide da se odmori iza brda i da zeke piju vodicu, a ne mleko. I da ribama nije mokro jer je njima voda kao nama vazduh i da oblake pravi vodena para i da Deda Mraz leti sklapa igračke da bi ih zimi delio deci.
I pitala ih je posle svega, kako oni znaju sve te odgovore. A oni su joj govorili da su sve te odgovore sanjali kad su bili mali i uveče odlazili na spavanje. I ona bi onda požurila da zaspi kako bi sanjala nova pitanja i nove odgovore koje će ona sutra njima ispričati. Čim se ujutro probudi. Kao što ćeš ti sutra pričati meni kakve si odgovore noćas sanjala...

Bili žabac Mile i cvrčak Žile i imali su neku radnju "Sve za 95 leptira" u kojoj su se prodavale stvari uvezene iz pandinog sela Prc. Jednog dana u radnju su im ušle dve osobe, čvorak Čeda i medved Rile.
- Dobar dan, izvolite. (reče cvrčak Žile)
- Pošto onaj zmaj tamo? (upita čvorak Čeda)
- Jesi li ti opet sisao plik? Ono je aparat za gašenje požara. (reče medved Rile)
- Aparat za gašenje požara?! Je l' ti mene zajebavaš?! Baš sam sanjao da letim na takvom zmaju. Molim vas dajte mi tog zmaja ili ću sve da vas raščerupam ovde!
- Dobro de. Nemoj da se nerviraš. Evo ti zmaj a ti meni dođeš 150 leptirova. (reče cvrčak Žile)
- Nemam leptirove, imam jednog svitca. (reče čvorak Čeda i pruža svitca)
- E sad moram da ti vratim u leptirovima i nešto u mravima. Čekaj da vidim. Izvoli. (reče cvrčak Žile i pruža mu kusur)
- Hvala. (zahvali se čvorak Čeda)
- Ej, dodaj mi onaj krstasti, opet nam se sjeb'o lanac na bicikli. Kada je iz Prc-a ne radi ništa kao što treba. Sve su obrnuto namestili. (viče žabac Mile iza radnje)
- A ni zmaj vam nešto ne radi. Samo je jednom bljunuo vatru a neće ni da poleti. (nezadovoljno odbrusi čvorak Čeda) 'Ajde mrcino, 'ajde leti!
- Idemo kući, i sjaši odatle, kupićemo novog zmaja. (reče medved Rile)
I tako, medved Rile i čvorak Čeda su se uputili u nepoznatom pravcu negde iza trećeg drveta sa leve strane radnje "Sve za 95 leptira" usput bezbrižno pevušeći pesme lisice Jule Kreketuše. A prodavci žabac Mile i cvrčak Žile su nastavili sa svojim poslom i nadaju se novim mušterijama. Miča čiča i gotova priča.

Niko nije kreativan raspoložen za zajebanciju! Razočarana sam u vas. Nemate nimalo mašte. Ccc

Bilo jedno maaaaalo, maaaaalo pile i ono je viknulo MAMA!

A gde je razrada? :)))

jbt meni je baba kad sam bio mali pricala neku pricu koja je ona izmislila:) sad cu da pokusam da je se setim pa da je napisem

Мени је кева током рата причала Црвенкапу али тако што вук сакрије бабу у ормар за касније, тако да она не цркне, а ловац се не појављује већ Црвенкапа изубија вука бејзбол палицом...

Naš junak se zove Loknica Popović. To je jedan običan klošar koji odlučuje da se vine u potragu za zemunskim kasama. Išao je od trafike do trafike, skupljao stare račune, ne bi li, vodeći se njihovim mirisom, pronašao svaku. Jurio ih je kao Pokemone. Pokušao je i princip "nove kase za stare" , ali ni to nije uspelo. Loknica beše razočaran neuspehom u svom životu, pa se jedno veče opio sokom od proje i upao u jednu septičku jamu, ali, dok je pokušavao da se izbavi, loknica je kopao u suprotnom smeru po govnima i došao do dna jame gde je naleteo na Ljaku Pljaku, drevnu kasirku, koja mu reče: Nos sumu kasas de la vitas!! Opčinjen grumenima sira iz proje za zubima i jezikom koji ne razume, Loknica poljubi Ljaku, koja postade prelepa princeza Kasalavita i zatim mu podari mapu sa lokacijama koje mora da poseti kako bi ispunio sebe. Samo što on nije ni slutio da se mora bukvalno ispuniti. Ode on tako na prvu lokaciju, gde je video da komarci napadaju jednu devojku i on je prekri prljavim vešom, kako bi je zaštitio. Ona mu, iz zahvalnosti pokaza put ka magičnoj šumi, gde mora provesti noć. Nakon teškog sna u medveđem izmetu, probudi se Loknica i vide lovca kako juri vuka. I tako lovac ubi vuka i iz njega iskočiše sve zemunske kase, a ubrzo se pojavi i princ na belom i "ispuni" Loknicu i oni su davali žvake umesto kusura srećno do kraja posete inspekcije.
KRAAAAAAAAAAAAJ

Bio jednom davno, u jednoj dalekoj zemlji jedan diječaakk. I tako svaki dan. Aj sad mrš na spavanje.

Сине водимо те на море.

"Sine neće da boli nimalo" reče pop dok je skidao mantiju.