Prijava

Bože, buttinašol decxko sad me vređaš. Pa ja sam patrijarhalno vaspitan.

Не спемујте тему интерним разговорима, имате пвт.

Bože, buttinašol decxko sad me vređaš. Pa ja sam patrijarhalno vaspitan.

A zaštooo koji kurac, ja se ponadao da je neka sisata nabedjena riba sa filozofskog, a ono ti. Idukuratz što me troluješ decxko.

Pogodio profesora kredom u glavu, a gađao sam lika iza njega koji je odgovarao i pisao nešto po tabli, i lik me izbaci sa časa. Vratim se sa drugovima koji su kasnili na čas, smorimo se u roku od 5 minuta, ustanemo i krenemo na kafu. I profa me pitao opet kako se zovem i ponovo me upisao u dnevnik. A nije ni čudo što je bio pogub, radio kao prevodilac umproforcima, pitaj boga čim su ga hranili.

Šta nisam :(
Izbacilo me iz Partije pre nego što su me i primili, tako su rekli. Za kaznu što sam napravila neki dernek za rođendan i unela neki alkohol u školu pa jedna tuka u po ničega i na po časa ponudi profesora za kojeg se znalo da je mokri brat. Prof prijavi, dođe razredna i kaže Neš više bit (nekakav tamo) delegat učenika (a ni za to me niko nije pitao) i nećeš biti primljena u Partiju. Tad sam skontala da te tamo upisuju a da te niko nije ni pitao hoćeš li. Jest me i zajebalo. I zato sam danas frustrirana jer me nije primilo u Partiju jebote.
Mater je jedino rekla po izlasku iz zbornice Sad sam ti došla i više nikad. I nije više nikad.

Objasni nam malo šta te je to "izbacilo i nije primilo", mislim o čemu to govoriš u srednjem rodu?

Meni je njen post super...i ne bi bio isti doživljaj da je napisan sa tim rodovima kako treba. Slatko sam se nasmejao! :-))

Pa i ja sam kurde :)

5. razred: Napisali pesmu(uglavnom moj tekst) u kojoj smo isprozivali nastavnicu engleskog i ostavili joj na stolu. Žena je pustila suzu. Kod iste te gospođe smo iz zajebavanja bacali rančeve kroz prozor(sa trećeg sprata), dobro da nikoga nismo ubili.
6.raz: slomili vodokotlić i prozor.
7.raz: razvalili vrata od kabineta za biologiju.
8.raz: Ništa.SMor.Petice iz vladanja.

Izbacilo i nije primilo ti je tako više nekako bosansko izražavanje kad se zajebavaš, kontaš?
Ti čitaj- izbacili i nisu primili :)

Šajkaš a šta je sa srednjom ? A da, još si rookie.

Мене су избацили из обданишта, без шале. Јел се то рачуна у школу?

У основној смо сви поломили доста стакла, ал' 'ајде да то не рачунам.
Био сам доста миран, али сам скоро у средњој имао неких проблема, јер је испало као да сам узнемиравао другарицу, ал' нисам. Друг ме зајебава, па ме зове ''Манијак''.
Поломио сам пар столица, јер сам се добацио са другом, и она кад баци, ја се редовно измакнем.

Bebope, u prvoj sam. Ja ako polomim dve krede do kraja školovanja, biću klasifikovan kao "neadekvatan za ovu uglednu vaspitno-obrazovnu ustanovu"

Мене су избацили из обданишта, без шале. Јел се то рачуна у школу?

Ne, ali zato i jesi bitanga u pokušaju. :)

Nagovorila neke da izlepe neke sličice u dnevnik, odgovorna za nestanak ključeva od kabineta za informatiku, imala mnogo neopravdanih koji su ipak bili opravdani, ali uvek znala odgovore na postavljena pitanja i izgledala mirno pa nikada nisam odgovarala za svoje grozne postupke.

Da, sad sam se setio, ukrao sam testove za kontrolni iz fizike na kraju sedmog. Niko nije skont'o.

Na ovu temu bih mogao blog da napravim:D

Na ovu temu bih mogao blog da napravim:D

+100
Gledam šta da napišem, toliko sam gluposti napravio da je to neverovatno.

Ovu priču naravno sam čula ali je autentična jer je potvrdio drugi lik.
Elem poznanika su izbacili iz škole. Imao je neku kuravelu u razredu s kojom se stalno zajebavao kao jebe je, trlja se od nju i sl. (sve te gluposti vaše muške) i jednog dana vidi on naguženu dotičnu Slađu kako se s ostalim drugaricama nešto trći oko dnevnika za katedrom, priđe joj, zadigne suknu i počne, tu pred okupljenom masom, fingirati jebačinu uzvikujući TOOO MAAAALAAA, trajalo je, kaže, nekih desetak sekundi a onda se okrenula nagužena profesorica.

:vidiš nisam ga pitala je l' mu se naglo spustio tog momenta: