Prijava

Ma pravio sam sranja ko svi drugi,ali ovo sam uradio da vidim da li ce iko skontati,pred kraj sam ih menjao na nedeljnom nivou i niko nista.Valjda svakog boli kurac za teslu i onog drkosa Njutna

Ja znam da smo na kraju osmog izbacivali stolice sa 2. sprata..
one kad padnu dole razbiju se bratee...
a brat mi je pricao da su isto na kraju osmog jednom domaru koji je bio velika sisa i uvek im nesto kenjao i bio protiv njih prevrnuli prikolicu od traktora..

Tuko sam se sa klincima za vreme zimskog raspusta.... ja bio 7. oni 4. razred. Dobro nisam ih sam tukao bio sam sa društvom. Zapravo, nisam ih ni tukao, samo gurao i bacao na ogradu...

Drzao sam se sa tadasnjom, prvom devojkom za ruke umesto da je odmah drpim za sisu koja je bila natprosecne velicine za devojcicu 5. razred. Sta ces, bio sam mlad i glup. Sad sam se opametio.

Ne biste mi verovali...

Nista posebno zanimljivo sto bih mogao da napisem. Doduse, malo cega se i secam. :) Evo, pade mi na pamet kako sam sve cetiri godine srednje na svakom pismenom iz matematike igrao iks oks sa ortakom, koji je takodje bio duduk za matematiku i isto ga je boleo kurac koliko i mene. Najinteresantnije u svemu tome je sto nijedan od nas nikad nije imao manje od trojke na kraju godine, volela nas profesorka i poklanjala nam jebiga. Lepe oci lololo.

Lololo, kakve li taj tek ima oči ako ti za svoje misliš da su lepe....

Masturbirao sam u dnevnik.

Чије очи Гамби?

Да почнем да набрајам не би ми веровали они који ме знају. Ал светле тачке рецимо то што сам збарио асистенткињу на факсу, направио преко осамдесет неоправданих у трећој средње, направио копије кључева у осмом и урнисао два кабинета са пар другара, закључао биос свих компова на информатици....

Masturbirao sam u dnevnik.

Pih, ko to još nije uradio.

Prozvao me profesor, a ja nisam znao odgovor na pitanje!

направио преко осамдесет неоправданих у трећој средње

Jaka stvar, ja ove godine 130 i opet sam među boljima u odeljenju... :)

То су само неоправдани који су уписани. Разредни ми је правдао кад се не појавим прва два (типа био је ту или је каснио) или задња два (исто грешком уписан или је морао да иде), као и то кад бих побегао на цео дан.

Buttinašol kučko mlada sa tobom više ne razgovaram, ja sam striktno gerofiličar - gerantofiličar.

Jebote kakvi su vama ti razredni? Moj ti da neopravdani ako zakasniš, a kamoli ako pobegneš! Posle 6. smanjuje ocenu iz vladanja koja se ne može popraviti itd. Bežiš 6 puta i to ti je što ti je. Organizovano bežanje trojka koja se ne može popraviti, tuča u ili izvan škole - izbacivanje iz iste. E tu je umetnost napraviti sranje, a ne kod tih šatro profesorčića.

- Šta je ovo bilo Trandafilovićka na srpskom?
- Zakasnila minut, ali upisao je profesor tu sve u napomeni.
- Neopravdani!
- Ali profesore, to mi je sedmi, smanjiće se ocena iz vladanja, a treba mi petica da budem vukovac!
- Hahahahahha!

Buttinašol

Bebope, decxko, da ti meni nisi napisao defku o kojoj su mi pričali? Negde kad mi pao ban, a?

Uf pa to je nemoguće, ja sam banovan bio poslednjih 6 dana. To mora da neko krade moje f and f.

Ишао сам у ЕТШ. Професори су генерално били срећни уколико нису добијали батине.

Uf pa to je nemoguće, ja sam banovan bio poslednjih 6 dana. To mora da neko krade moje f and f.

Pa, to je obično razlog zašto ljudi otvaraju duple trolerske i lajkerske profile:)