Prijava

Bio u lokalnim novinama puno puta. Najdraza mi je anketa o stetnosti piva. Svi su rekli da je stetno, osim mene koji sam rekao da je zdravo jer ima B vitamina. Sto i jeste tacno, jelte?

Bio u lokalnim novinama puno puta. Najdraza mi je anketa o stetnosti piva. Svi su rekli da je stetno, osim mene koji sam rekao da je zdravo jer ima B vitamina. Sto i jeste tacno, jelte?

Што би мој матори реко: "Пиво је храна"

Ja sam bio u svim poznatijim domaćim štampanim medijima. Bio preko cele strane u CKM-u i Playboy-u. Bio na Prvom programu javnog servisa. Dosta od mene :)

После утакмице Звезда - Рома осванух са неколико другара на задњој страни Блица,онако у крупном плану, усликан неколико тренутака после Жигићевог гола.
Од тада је мој живот кренуо узлазном путањом.

Био сам на некој анкети о тежини пријемног испита за средњу, на Алту, ал' се не сећам како је испало, и радио сам неке пробне анкете за Алт исто, али у виду репортерам, ускоро би требало опет да се појавим, треба да се ради репотажа за неки интернационални камп, али нико ништа не јавља а камп траје у највеће. тако да је то попушај вероватно...

Dosta puta, ajde zadnje i prvo da pomenem.
Zadnje je ovo:
Prvotimac sam "DeamTeam-a" iz Fentange-a.;-)))
Pre dva meseca smo bili na našoj seoskoj televiziji(uključuju se na kablovsku kada ima nešto "bitno") kada smo igrali protiv susednog sela. Ja sam igrao strane i samo jednom otišao u gater. Pričam o luksemburškom kuglanju(Jeux de quilles-na konkavnoj pisti sa pet vrsta kugli.) :-)

A prvo je ovo:
Dnevnik 2, tačnije Dnevnikov dodatak, oktobra 1991, pričao skoro minut. Video zapis sam uništio, nadam se da ne postoji kopija u RTS.
Toliko gluposti nisam skoro čuo na jednom mestu, koliko sam ih ja tada u tom "intervjuu" rekao. Ja bio tada u ratu, pa me pitali kad ćemo da pobedimo, a ja sam im objasniJo, to je ukratko....

govorio sam na televizor i radio kad smo jednom štitili ukrinskog leptira da ne izumre...za novine piso tri puta...i pomenut sam u štampi koji put kad sam igrao šah na republičkim prvenstvima ko klinac i kad sam posto član nadzornog odbora komunalca...kuš više.

E da, bio sam i na džonovom izvještaju sa okupljanja vukajlijaša. Jedan od rijetkih koji je nešto rekao, ali bez titla se slabo razumije.

Izaso sam na televizor, a i u novine.

ja bio u novinama, redovno, dok sam igrao fudbal po kadetskim i omladinskim ligama, svakog utorka izvjestaji sa izlupanim ocjenama. bio sam i igrac utakmice jednom. eh, kad se sjetim tog fudbalskog glamura, novnari, zene i skupa kola...

Bio i na televiziji i u novinama, naročito u predizbornoj kampanji, jeo gomna, lagao narod, obećavao sve i svašta, al' rekli mi da mora tako...

Davno je to bilo, dok su bila takmičenja po školama ''Trojkom protiv droge'', na SOS-u, i pitaju me je l bi voleo da budeš kao Skuni Pen, reko ne znam ni ko je taj, tad pratio samo NBA.Posle toga,turnir 3 na 3, u sportu baš bila super fotka,isto bilo za trojke.

rekli su i ostali dube al si ti bio najpjaniji pa si zaboravio da treba da furaš mistiku i selebriti trip kao ostali uzorni vukajlijaši nataknem ih na dragišu

U lokalnim novinama bio pred izbore 2008-e. Zvala mene drugarica da čuvamo kutije za ove mučeničke stranke što ne mogu ni 1% da osvoje, i zovnu nas kao na konsultacije u opštinu, mi odemo a ono se ispostavi da to nisu bile konsultacije već završni miting a oni nisu znali kako drugačije da skupe narod, doduše mislim da je više ljudi bilo na tom mitingu nego što je glasalo za njih, elem, ko na kurac sedoh u prvi red i lepo me uslikaše. Nakon par dana ja i još par njih u krupnom planu a ispod slike piše "Izuzetno posećen miting te i te stranke".

A drugi put na tv-u su me isto zajebali, bila anketa sa pitanjem "Da li podržavate uvođenje uniformi u škole", ja se nešto zamislio, izleću voditeljka i kamerman, ja krećem dribling ulevo, međutim ona me pročita i nabi mikrofon pod usta. Ja to nacrnio, reko kako je to glupost i da nema potrebe za tim, da se omladina pristojno oblači itd. Međutim ispostavilo se da su neki klinci pisali peticiju da im uvedu uniforme u škole jer su bili previše napaljeni na Buntovnike, i tog dana im taj zahtev odobrili.

i jednom su me za televizotr pitali treba li čanak da bude graonačelnik novog sada i reko sam im šta fali nek oproba čojek

Bio sam u novinama, u više njih, i mogu vam reć da je istina to što pričaju o njima. Stvarno su dobra zamjena za ćebe, a tek što znaju da zagriju čoveka, milina.

http://www.youtube.com/watch?v=ZqjyPZJHC1g
Ja sam ovaj 3. što daje izjavu... Totalno nepovezano, ali razveže mi se jezik kad popijem...

U Hronici bili inicijali....u vise novina i u 2 navrata

Ja se nešto zamislio, izleću voditeljka i kamerman, ja krećem dribling ulevo...

Ахахах, победио!