Prijava

Ja sam kvizoman, i bio sam i razbio u svim kvizovima osim "Ko hoće da bude milioner". Još uvek mi plaćaju pivo na fazon: "Joj, ti si onaj lik sa kvizova, brate razbio si, svaka ti čast, evo pivo na moj račun!"

Bio sam na Rts-u 2008. ili 2009. 21. oktobra kada su u Kragujevcu snimali narod kod petog 3, ja se nešto širio.

bio sam u Vranjskim...pitali me 'kako vam se cini nocni zivot vaseg grada', anketa

pokusao sam da budem konstruktivan i analitican, da ukazem na nedostatke i prednosti i ujedno dam neki predlog oko oplemenjivanja istog...ali bio sam pijan. tako da je samo stojala moja i slika i 'do jaja' .

brate, a šta kažeš za Gruov koncert?

Bio sam nedavno na TV-u dok su me sramno hapsili za delo koje nisam ucinio. Pakao jedan

Ja sam bio u onom kvizu "Kroz vrata znanja do putovanja" Nacionalne geografije, prva generacija

Е да, био сам и ја на томе...

brate, a šta kažeš za Gruov koncert?

kakav IVENT brate ! :) ladno se potpisivao na sisu jednoj ribi iz Rudine ahahah

ahahahaha...znam brate, mučenica :)

jbg, tako ti je to kad te izjebe Džej pa moraš da odeš na Grua...

elem, setio sam se: Naše novine, ono kad bila afera na Pravnom u Kragujevcu pa me pitali šta ja o tome mislim.

Bio sam u nekim francuskim novinama. Igrao tamo neki turnir. Na rts-u 3, 4 puta, od čega jednom zamalo da prebijemo bezobarznog snimatelja, ali to su isekli. Žurnal dva puta, i Sos kanal dva puta. Davao neki intervju kao klinac.

На дневнику РТС-а, у делу о временској прогнози, падала нека киша... пре десетак година :)

Био сам на ТВ-у пре једно 9 - 10 година, на РТВ. Била је нека дечија емисија ''Калеидоскоп'' или тако нешто (и дан данас се емитује), и звао сам раније да одговорим на неко питање, и извукли ме. Било је занимљиво.
Други пут сам био 2009. године кад смо имали неки крш бенд, па нас је професор одвео на ТВ Сантос у Зрењанину, и имали смо око 5 - 6 минута свирке у некој емисији ''Банат данас''.

Ja izasao u jebenim ukrstenim recima, eeej! Doduse, u Vecernjim novostima, i doduse resenje nije bilo jericho/moje ime/genije/apolon/uberjebac...ali svejedno, ne verujem da se bilo kome sa sajta to desilo.

Bio sam i na naslovnoj Blica - u clanku o korupciji na zeleznici, neka slika sa zeleznicke stanice, i 'ladno ja u sredini. Ceo dan me ljudi zvali, i tad sam tacno video kad ko na poslu cita novine - neki me zvali rano ujutru, a neki tek popodne.
Bio sam i u Slagalici, ali ukrstene reci ipak smatram najvecim uspehom :D

Bio nekoliko puta na regionalnim televizijama, jednom na RTS-u na snimku protesta zbog otcepljenja Kosova u Uzicu. Bio u Novostima, Zurnalu. Ili je bio Sport? Nem pojma, jebem li ga. Mozda sam jos negde bio. Ne znam.

Ja sam bio u novinama kad sam pobedio na takmičenju iz istorije. Cela strana posvećena meni i takmičenju. Slika zauzela četvrtinu strane.

Kad sam bio klinac, bio sam kod Mande u emisiji. Izabrali me da pričam šta je to ljubav, a ja ni da beknem ceo minut.

Гостовао на врањској телевизији 2003. у целовечерњој емисији као представник ЦеСИД-а са неким врањанским професором економије који се тресао на оној расклиматаној столици као трован миш од треме ... Кад год сам ја жвалавио и гро план био на мени, она водитељка га је јадна опомињала да се не дрма много јер има изгледа да сви попадамо са оне скаламоције на коју су нас узверали као мајмуне .. и тако скоро сат времена .. човек је мислим изгубио 2-3 кила од зноја и треме ..
иначе избегавам мас медије колико могу ..

Ja sam bio u Explozivu jer umem da pišam unazad. lolololo

Šalim se, par puta sam bio, ništa značajno.

Bio sam u osnovnoj školi, šesti razred čini mi se. Moja ekipa je pobedila u nekom kvizu, pa su mi tražili izjavu. Moje saigrače su pitali neko ozbiljno pitanje, a mene kao najmlađeg su pitali koja mi je najzanimljivija igra bila. Ispao sam užasno, puštali su javno u školi, blam nad blamovima. Sreća pa je lokalna televizija. Sledeći put je bio drugi srednji, na sajmu medija, tako nešto, profesorka građanskog nas vodila, pa mene zaustavila neka lokalna televizija, pitala me koja mi je omiljena novosadska tv, ja se u sebi mislio "Šta to beše?". Nisam se gledao, na sreću. U četvrtoj srednjoj sam bio na RTV, nakon maturantske parade, kad su me pitali za utiske. Oko nove godine je bila emisija Reportaža na DM Satu, sa koncerta Dragane Mirković u Beogradu prošle godine, nekoliko puta me ima u krupnom planu. Poslednji put se moje ime nedavno pominjalo u nekoj emisiji na BN televiziji, tačnije jedan pevač je pomenuo mene kao autora jedne od svojih pesama.

Što se tiče pojavljivanja u novinama, tu me ima manje. U osmom razredu je izašla moja slika sa pesnikom Mošom Odalovićem kad sam primao neku nagradu. I izašla je moja slika sa koncerta Dragane Mirković, mislim da Press beše, odvratna slika, kao da mi avion uleće u usta. Učestvovao sam u nekim SMS intervjuima, pa sam postavio par pitanja za glumice Dubravku Mijatović i Tanju Bošković. Na nekom portalu, da li Opera ili koji već me drug pominjao kao autora jedne pesme. I to je to.

Tobogan :D nas 5 imitirale Spice girls ;) posle par puta zbog nekih nagrada,takmičenja i đačkih čuda...