Prijava

Koliko se često vozite taksijem?
I koliko često pričate sa taksistom, da li ste čuli od nekog taksiste da mu se nešto smešno, tragično, neobjašnjivo dogodilo??

Ja se vozim samo kada idem do bolnice na kontrolu i ponekad kada idem iz grada, zato što me mrzi da pešačim.
Kada sam u taksiju ćutljiv sam, ne pričam mnogo ili uopšte, tako da najzanimljivije što sam čuo je da je danas velika gužva.

EDIT: Triša me podseti, koliko ste najviše platili taksi, a koliko najmanje?
SPEM STOP!

Jedino sa drugaricom čiji je otac vlasnik jedne taksi firme,a inače koristim autobus i ne bih ga mijenjala za avion.:) to su takvi doživljaji i toliko se ismijem u autobusu da bih platila i duplu mjesečnu kartu samo da se njime vozim.Eto.
EDIT:Ili kad odem u drugi grad,pa se ne snalazim dobro,onda zovem taksi.

Taksisti, kradu ! Kad sam se prvi put sam vozio opljačkao me hiljadu dinara od Doma Sindikata do Zemuna samo....

Meni maksimalno sto me je opeljesio je oko 200-250 :P ja ti zivim u malom gradu caskom stignem na odrediste :D

A autobus ne koristim ič, zato sto mi ne treba a i skoro da nema autobusa na gradskoj liniji, ili imaju 2,3 ne znam ni ja...Meni npr treba sat vremena da stgnem na drugi kraj grada, a oko 2, 2 ipo da obidjem ceo grad onako polako sa sve gledanjem picaka...

Ja živim u gradu gde ti je sve na 5 minuta, tako da se retko vraćam taksijem, osim kad je mnogo hladno, a moram se vratim kući.

Dobro to,ja sam možda 6 km vazdušne linije udaljena od centra grada.

Taksijem se ne vozim skoro nikad al zato često popričam s garavim taksistom iz zgrade, stvarno ima priča da se smrzneš.
Evo baš sad kad je jedne noći operisao na birfestu dovate mu se dvojica pripitih muškaraca na zadnjem sedištu dok ih je vozio kući. Verovatno su tamo nastavili akciju.

Ja ne znam tacno koliko sam udaljen, ali znam da do samog centra mi treba pola sata...

Vozim se taksijem samo u Novom Sadu, jer je tu jeftin. Pričam sa taksistima kad god se vozim. I nikad ne pričam o poslu. Većinom su Bosanci, pa razglabamo o rodnom kraju.

Taksijem se ne vozim mnogo, i ne volim, skupo mi. Mozda nekad posle pijanke, ako zaglavim negde van grada, posto zivim u centru pa mi ne treba.

Najvise mislim da sam platio od aerodroma u Rimu do centra (40e)
Najmanje mislim u Valjevu (manje od 100din)

Taksisti u Novom Sadu daš 150 dinara i vozi te sa jednog kraja grada na drugi.
Taksisti u Loznici su onako... Iznad proseka. Po cenama, naravno.
Taksisti u BG-u deru. Ali deru.

Ne volim da pričam sa taksistima.

Nego, aj' neko otvori temu "Koliko često sečete nokte" or something like that...

Има линијски такси од Футога до НСа, па, кад ми побегне бус, а жури ми се, зовем њих. Возе по фиксној цени,а таксиметар држе ''ако дође инспекција''.

Lololol Kelte u Italiji bolje da se jebeš u dupe nego da ideš taksijem, deru i gori su lopovi od onih naših na železničkoj u BG-u.
Nego ja uvek nešto čavrljam sa taksistom, makar o kolima koja vozi. Jednom kad sam se našikao rekao sam taksisti da mu ćerka lomikurka jer sam je znao, nije mi ništa rekao ali to je verovatno jer smo bili nas petorica unutra. Svejedno jeste bila lomikurka a i jesam ispao volina.
Onda jednom me je jedan udavio o tome kako je golf 3 koji je vozio savršenstvo automobiske industrije za vjeki vjekova, zamal da se obesim kad nas je konačno pustio da izađemo.

svuda po evropi su taksiji skupi...
nije me odrao ovaj, to je standardna cena (jebes ga, ima 40km od aerodroma do centra)... a bilo neko cudno vreme nocu kad nema vozova, a i bio sam poslom, pa mi placeni troskovi, pa me iskreno boleo kurac kolko kosta :)

Ovde u it je neki čudan sistem taksiranja, svi oni rade za opštinu čini mi se. Tako nekako nisam siguran, prošle godine kad sam bio u Rimu i čekao voz da se timvra kući posmatrao sam taksi stanicu kod glavne železničke, opšte ludilo kolona ljudi od 50 metara čeka na taksije, oni samo dolaze i odlaze, divlji taksisti prilaze da pitaju hoće neko sa njima. Taksisti psuju mater ostalim vozačima jer ovi ne gledaju ništa, niko od njih nema pojma o engleskom. Sveopšta ludnica.

Kod mene ovde u krusevcu, prosecna voznja ti dodje od 120-150 novaca...
a najmanje sto sam platio milim da je juce bilo, 91 dinar...

Pravi si čarapan, izbrojao mu 91 dinar u paru! lololol
I u KV-u je relativno jeftin taksi, stigneš bilo gde za cirka 200 dindži.

Ја сам се до сад можда двапут-трипут возио у таксију, а и који ће ми ђаво кад могу да препешачим Крушевац за 20 минута.

Idem ako baš, baš moram. Ne volem nešto taksiste. Valjda jer mi je mama usadila stra' da će da me odvezu u Pičkince i siluju. :/

ovi u bg-u biju po ušima