Prijava

Ja ovima ništa ne vjerujem dok ne čujem drugu stranu malo.

Moj brat je bio taksista.

Dešavalo mu se da, od premora, zaboravi adresu do prvog semafora.
Jednom stane na crveno i ne mož' se seti adrese. Gde da skrene?
Vreme ističe, sad će zeleno i on reši da pita mušteriju, nevino : "Kuda ono rekoste?"

Tajac.

On se okrene, pozadi nema nikog.

Vozo je i idiote i divne likove (vazdan ima dogodovštnina).
Meša bi to mogo' da elaborira.

Taksisti su ko' u putnici, šareni.

Mož' neka tema gde bi se mi, kao punici, izjašnjavali??!
;))

Pa evo na ovu Majav, ionako ima previše tema na forum, ne može da prođe nedelju dana a da ja ne naiđem na dvije iste, znači protiv otvaranja novih tema, fuj to. :) Ka što reko', pišem neki drugi put, obavezno, đe da propuštim da se ne izjasnim povodom svoje silom prilika profesije.

Ja sam ovu otvorio jos onomad u avgustu :) Molim lepo!

Dešavalo mu se da, od premora, zaboravi adresu do prvog semafora.
Jednom stane na crveno i ne mož' se seti adrese. Gde da skrene?
Vreme ističe, sad će zeleno i on reši da pita mušteriju, nevino : "Kuda ono rekoste?"

Tajac.

On se okrene, pozadi nema nikog.

Уууу, какав би СФ од овога мога да се исплете. х)))

Ne znam o čemu bi', aj pisaću kako mi dune.

Evo na primer malo o bontonu.
Iako ste zvali taksi, ne znači da vam automatski piše na čelu "JA SAM ZVAO TAKSI, OĆU UNUTRA!!" jer zamisli, možda to vozilo nije za tebe, nego je jednostavno bilo 2 poziva odatle.
Uobičajena taksi vožnja traje ne više od 5-10 minuta. Tako da je to premalo vremena da bi vam nešto smetalo u toku vožnje tipa klima u autu, odabir muzike, brzina... u suprotnom vi imate neki problem, ne vozač.
Krupne novčanice. i to mislim na one baš krupne, 0d dvades eura pa nadalje. Jebale vas one. Da vas jebu. Ja kad mi neko izvadi 50 eura a nemam da vratim (Okle mi tolke pare, šta sam ja, poslovni partner Sosijete ženeral grupe!?) ja častim vožnju, boli me kurac da se ciganišem da idem da se sitnim s parama, a ima ljudi i koji se bune kad ti izvade krupnu novčanicu a ti im vratiš jedno 10 eura metalnih (jer drugih nemaš). Ljuti se pare što mu vrćeš. Toliko o tome. Zapravo ne, ovo mi se desilo prije nekolko: Vozim jednu ženu. Fina žena, kulturna, vidi se da je nobles ili jednostavno umije da prepozna jeftinu (kinesku) a izgledom skupu garderobu. Dobar dan, đe idemo reko, veli Crnogorsko narodno pozerište. Mi tamo, pita ona kolko je to, ja velim euro i šeset a ona izvadi trides eura i veli zaokružite na euro i sedamdesettt. Ja reko gospođo nemam sve papirno da vam vratim, moraću da vam dam jedno od 10 i dvije po 5 eura a ovo drugo metalno, ovo mi je druga vožnja, maloprije sam počeo... a ona će mene "MOOLIMM!?", ja reko se stvarno izvinjavam, ali ne znam šta da radim, nemam srednju stručnu spremu ona uze onih 30 eura i ode ne plativši.

Na mogu više da kucam, zaboravih o čemu sam htio još da pišem, htio sam o dogodovštinama što su mi kolege pričali da su im se desile, al prvo treba da ih se setim da bi ih vama prenio.

Mi tamo, pita ona kolko je to, ja velim euro i šeset a ona izvadi trides eura i veli zaokružite na euro i sedamdesettt. Ja reko gospođo nemam sve papirno da vam vratim, moraću da vam dam jedno od 10 i dvije po 5 eura a ovo drugo metalno, ovo mi je druga vožnja, maloprije sam počeo... a ona će mene "MOOLIMM!?", ja reko se stvarno izvinjavam, ali ne znam šta da radim, nemam srednju stručnu spremu ona uze onih 30 eura i ode ne plativši.

Маму јој јебем циганску. Десет центи, јбт. Ја би' јој се најебао кеве, иако нисам агресиван тип. Па, јеботе, мени и жени прошле године на мору изашао такси 25 евра, ми частили таксисту 5 евра, дали му 30, зато што је био фин скроз.

Ja kad mi neko izvadi 50 eura a nemam da vratim (Okle mi tolke pare, šta sam ja, poslovni partner Sosijete ženeral grupe!?) ja častim vožnju, boli me kurac da se ciganišem da idem da se sitnim s parama

Супер, да знам коју стратегију да применим кад те устопирам, Месјо. :p

Шалу на страну, кол'ко би ми уз'о за вожњу од Подгорице до приморја, у сезони?

Taksi je do jaja koristan ako propustiš dnevni bas, pa da ne ideš noćnim. Nisu toliko skupi, a i do jaja brzo stigneš gajbi. Uštediš dosta vremena. Uverio sam se u to juče.

Узгред, пребацих се нешто... Код вас у ЦГ има и новчаница од 30 евара?

Nema tu sezonarenja Džimi, fiksne cijene su u pitanju, a sad druga je stvar ako se neka vožnja radi po dogovoru. A fiksne cijene su ti ove: Budva 25 eura, Bar 30 (sa tunelom), Ulcinj 45, Tivat 35, za dalje ne znam tačno, da ne nagađam napamet.

Код вас у ЦГ има и новчаница од 30 евара?

Aha. :) Nema je puno u prometu, izgled novčanice su radila đeca ometena u razvoju al pošto su bili totalni retardi samo su je jedna strana novčanice sa crtežima i u boji, redondoi zaboravili da okrenu i naškrabaju i drugu stranu.

Ахахахах! :) Месјо, идолу!

Cesto se vozim taksijem jer ucim u G. Milanovcu a zivim u Cacku. Voznja je 150 kinti, a od ponedeljka ce biti 100, da bi povecali interesovanje djaka za taksije, tako da je to dzabe. Taksijem na poziv se isto cesto vozim jer je jeftino, za 150 kinti te odveze oko 5 km, tako da u proseku i placam vise od toga nikad, jer se ne vozim duze. Kad se voze 4 osobe, iz grada na primer, ispada po 30-40 kinti po osobi, tako da je to posle grada jedino prevozno sredstvo kojim se moze vratiti kuci.

Возим се таксијем неретко, углавном увече из града кад се врћем. У поређењу здругим градовима, у Новом Саду је такси до јаја јевтин. Мени је од центра града до куће неких 10 километара, за шта ми узме око 350 генги, што је скроз океј.
Пре скоро месец дана ме неки дркаџија возио, пропичио на црвено, а прометна раскрсница, окрзно неког лика, умало да изгинемо. Кад ме довезо до куће, јебо сам му мајку, реко му да сам запамтио таблице и да ћу га пријавити ако ми наплати лололо

Vozim se samo noću ili preko dana ako je nešto BAŠ hitno pa moram brzo da stignem. Nikada ne razgovaram sa taksistima, mrzim inače te prazne priče koje nikuda ne vode.

mrzim inače te prazne priče koje nikuda ne vode.

A da se podvrgneš proveri pola? :)

brate, ceo sombor sam prošo taksijem za 200 dinara. čak mi čovek pokazo gde su najbolje kafane, a kojih se treba kloniti (zbog tuča, jel...)

Meni do centra KS-a oko 180 uzme...
Skupo mamu mu...

A da se podvrgneš proveri pola? :)

M?