Istorija

1. danasnji ljudi su malo vishi

2. Evo pogledajte moj fenomenomenalan Herbalajf doručak. Ovo mi je savršena količina svih potrebnih supstanci kako bi moje telo bilo zdravo, sveže i maksimalno spremno za popodnevno krljanje sa već skršenom Vizantijom. Uz malo vežbe i vi možete biti konjanik od 140kg Dušana Silnog.

Palman Braht, via facebook. #whey_a_ne_gainer

3. kažu da je mogao vrh table da dohvati

4. Ako misliš na cara Mihaila Šišmana, nije ga ubio, on je pao s konja i izlomio se, neko je samo prišao i priklao ga, Dušan je verovagnije pre bio zauzet svi-protivnici -jurišaju-na-članove-dinastije problematikom.

Nema takvih podataka, jako je mali procenat skeleta sačuvan za tako nešto.

5. stari egipcani recimo su bili midzeti...

6. prva polovina 18. veka

The estimated mean height of English, German, and Scottish soldiers was 163.6 cm

valjda je to najranije dostupno, mozes misliti 4 veka unazad onda

7. Ali treba imati na umu i da su viši slojevi jeli mnogo više hrane, i mnogo kvalitetniju hranu, od sirotinje raje, da nisu radili kao deca i k tomu, te je za očekivati da su bili viši od proseka, te nije nemoguće da su delom prebacivali 2m

8. da, ovi prije nove ere su bili u minusu kako sa godinama tako i sa rastom

najveći čovjek je bio visok -134cm

dužina kurca -7cm

9. Care, rekao si punski ratovi taktički do jaja. Koje su top3 najkulje bitke kroz istoriju, nebitan period. I gde da se to pročita.

Al nemoj teoretisanje fazon Sun Tzu-a, ok brt, sve kul, al nešto konkretno, da se jedna strana seti nečega, i zbog toga ovi drugi puše kurac neočekivano.

10. Treba imati na umu da mali prosečni životni vek ne znači da su ljudi živeli po 30 godina, već da ih je ogromni procenat umirao u detinjstvu. Za moj period (16-18. vek), prosečna porodica očekuje nekih 6-oro dece, od kojih 4-oro umire do puberteta.

11. Tad se na to kladilo u kladionicama Arthur.

3.5 pa igraj manje/više
    kvota 1.85

12. статистика каже мање, а и прави играчи јуре само минус

13. Ne znam kakav je danas prosjek visine, nije bas da je variralo po pola metra za 300 godina.

14. Au brate Dionisijo, daj mi koji minut da razmislim

15. - Granica na markeloffa na hladnom gostovanju u Lenjingradu 184.5 over/under hahaha

- Vasilij Zajcev izjavio da je awp prefurana puška, u njegovo vreme karabin bez nišana i cepaj.

16. sad citam neka sranja, kao 8-11 veka bili skoro visoki kao krajem 19. veka bar po skeletima sto su nasli, ali valjda 13.-19. prosecna visina bas nesto opala, kazu zbog globalnog zagrevanja neka sranja s temperaturom i industrijalizacija valjda ( ima nesto i ljudi u gradovima nizi bili), pa je od 19. krenulo da se vraca to

inace sad sam i video proseke u svetu, bosancerosi jebeni najvisi oko 185. pa holandija, pa crnogorci, pa norveska danska pa tek onda mi sa 182

17. Stadion Zama
    Hanibal 1.4 remi 3.5 scipio 5.0
    Dojava igrajte 2.

18. e i scipio je pregenijalan lik bio i o njemu moram procitati ponesto

19. Imas mini ledeno doba u srednjem vijeku i glad uzrokovanu istim, + kuga i tako neke stvari.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.