Prijava

Ja sam imo u proslom stanu jednu sa kojom sam ratovao. Pominjo sam je vec na forumu. Bili smo balkon do balkona.

Em se jebala sa kim je stigla kad je stigla, pa vristi i odzvanja, em je pustala neki turbofolk budibogsnama ono ni Sasa Popovic ne smatra muzikom, em izlazila kada je lepo vreme nocu na terasu i telefonirala u 2 ujutru. Ono pusi pljugu i dere se u slusalicu ko radnik na mesalici. Pa dodje pijana iz kafane sa ekipom i dernja se i slicne fore. A imala neku iritantnu freHvenciju glasa, boktejebo da je imala jacu decibelazu srusila bi zgradu, prolazilo kroz zidove nesmetano. Ja zvao pandure jednom kada je usred radne nedelje dovela ekipu na gajbu oko trojke. Murija dosla, kao raspisala poselo, kad eto ti nje sa drustvom sutra jope. Saznao sam od komsije iznad da se karala i sa nekim lokalnim politicarem, pa je imala protekciju tako da naredno zvanje murije nije pomagalo.

E onda sam joj objavio rat. Uzeo od kuma zvucnike, one studijske sto biju, pa satiru. Cim ona krene, ja zvucnike na balkon, okrenem prema njenom i odvalim Panteru. I to sam vazda pocinjao istom pesmom. Prvi put bilo "e izvini moze malo tise to a?" ja na ignor dok se ne utisa. Drugi put opet afterparti posle kafane, krene riljanje sa mog balkona, ona pojacava svoje kompjuterske, dzaba brale beringer je beringer, eto nje na balkonu "e ne cujemo svoju muziku alooo" reko "majke ti bas mi zao". Komsiluk vec poceo da se smeje. Nije mi mogla nista jer imam ortake pandure i inspektore, pa ona pozove muriju, a interventna dodje i sedne kod mene na gajbu i piju kafu i vriste od smeha dok tresti Pantera. Komsiluk vec poceo da se sprda, pa sam prilikom jednog njenog ekscesa cuo komsije dva sprata iznad kako jedan drugom kaze "sa'ce komsa sa treceg da joj jebe majku sa onim njegovim drekavcima".

Na kraju je odselila i u komsiluku je opet zavladao mir. Baba Joka sa prvog je redovno donosila vanilice i kiflice burazu i meni dok smo stanovali u toj zgradi.

I ta kasljaga je bila losa picka i raspala kafanska kurava tako da nisam ni pokusao da je jebem, posto znam da sledi to pitanje.

ti si dobar coek sale

Ja sam jedan izuzetan gospodin.

Trebo si jos neke pakosti da joj radis- sa materijalnom stetom.

НЕМА САРАДЊЕ СА ПАНДУРИМА

А Ц А Б
Ц
А
Б

Свака част Сале, ја се сећам да сам једном приликом тако спровео низ саботажа силних јебачина једне Шпањолке у згради до моје (тераса је гледала на прозор њене спаваће собе) тако што бих сваки пут када је чујем запевао "Nessum dorma" мање-више успешно :Д Није да ми је сметало њено цијукање него сам био у претужној фази нејебања а она спонзоруша па ето, пакост јбг

Rasni

Trebo si jos neke pakosti da joj radis- sa materijalnom stetom.

Naš ti kakav je ovo rat bio? Trajalo je to bogami skoro celo leto. Toliko je ispizdela od mene da je čak jednom pokušala da me pljune jbt koliko nije znala šta će. Jednom dovela neke klince od 18-ak godina kao da me biju. Znaš ono picopevci što se tuku po ulici i zavaljaju par ketova, pa misle da su ozbiljni i zajebani kriminalci. A potrefilo se da su mi na gajbi bila dva ortaka, jedan od njih je tada bio jedan od glavnih inspektora za narkotike u podunavskom regionu, sada radi za BIA, pa ne znam šta tačno radi. Ona namerno počela da pravi buku da me isprovocira, ja moju proceduru, kad eto ti dvojice kod nje na balkonu "ej breeeee" i bacaju prazne pivske flaše kod mene na balkon. Ja izadjem reko "šta je koji kurac" ovaj jedan mali kao "alo šta ti nije jasno" i u tom trenutku skapira mog ortaka i imenjaka inspektora kako stoji iza mene, samo promrsio jedno "dobroveče" i šmugnuše obojica unutra. Reko "Lesa ovo neka tvoja mušterija?". Kaže "aha, dolazi redovno kod mene 2 puta mesečno na šamar razgovora". Smanjili muziku odma'.

Drugi put pozvala društvo i počeli svi kolektivno da kao pevaju i lupaju šakama po zidu između njenog i mog stana da me nerviraju. Ja pozovem ortaka Lazu Ultrasa i on mi na gajbu dovede 15-ak svojih ludaka i skoro svi se naguraju na balkon i piju pivo. Par opaski tipa "gasi tamo to govno da vam ne preskačemo i igramo viktorije sa lobanjama" i utišali se.

Cirkus i skečevi jbt.

Hehehe dobri momci skeceri.
Zajebani smo mi Saletovi

ja bih ili pokusao sa njom da ostvarim neki intimniji kontakt ili ako ne onda bi sigurno bilo fizickog kontakt asa tim klincima, koji bi se zavrsio povoljno za mene, nepovoljno za njih i nju

Niste mi jasni. Lepa reč i gvozdena vrata dezintegriše u prašinu.

Pezose, rekoh bila je žnaru u faci i raspala. Ne bih je jebo ni za ektar gibanice.

E najjače mi bilo kada je došla pijana, valjda raskinula sa jebačem, pa se preko telefona svađala sa njim na balkonu. Ono kukala mu kako ga je volela i te fore jedno 10 puta u krug. Ja kulirao jedno 15 minuta, dopizdelo mi i opalim moje metalike. Valjda nije očekivala, pa sam je štrecnuo i kako je stajala navaljena na ogradu poskočila, ispao joj telefon i malo falilo da se strmekne sa trećeg sprata. Počela da plače i viče mi da sam zlotvor. Tada mi je malo bilo žao. Ali samo 10 minuta dok nisam zaspao u miru i tišini.

Dakle Sale predlazes Panteru protivu preglasne jebacine bilo kog vida u komsiluku? Meni ovo sa zejtinom uopste izgleda ne pali, a i skupa boca jbg.

Evo upravo je pocelo mjaukanje, a dosla sam u 8 mrtva umorna s posla i tacno cu drskom od usisivaca da im uletim u stan!

Dobra ideja brt, tnx!

Ja sam dobrovoljac za muske krikove, kontaktiraj me u PVT.

Jel Duuuule Saaavic Duuuule Saaavic?
Moze brt!

Mene ne vole u domu baš nešto naročito. Jedan je ortak pustio priču da mogu lako da ubijem čoveka, a ljudi su to shvatili prebukvalno. Inače bio mi je jednom neki idiot ispred vrata nešto oko ponoći i pričao sat vremena viceve na fazon Zašto crnogorac sedi i plače... tada se umalo ispunilo proročanstvo tog prijatelja. I ponekad kad baš useru sa Nikolijom i tim fufama, ja im pustim malo prave muzike...
https://www.youtube.com/watch?v=Av928ztv7Yk

Banini

Dakle Sale predlazes Panteru protivu preglasne jebacine bilo kog vida u komsiluku? Meni ovo sa zejtinom uopste izgleda ne pali, a i skupa boca jbg.

Evo upravo je pocelo mjaukanje, a dosla sam u 8 mrtva umorna s posla i tacno cu drskom od usisivaca da im uletim u stan!

Za kokbloking blek metal. Volj Dimmu Borgir volj Behemot.