Prijava

mislim da dobra stara fora sa flasom radi posao a i ulosci su ok pogledaj malo kod grubina papuce...

Bez obzira. Maži to što sam ti preporučila pa ako ti se ne povuče, otiđi kod dermatologa. A za ono drugo sačekaj da napuniš 18. :)) I valjaj stopalima flašu punu vode. :)))

Flogocid je keva, kad bi je na sidu namaz'o prosla bi:)

Преко ноћи ми по шакама почеле да се оцртавају неке ситне тачке под кожом , као мале бубуљице али нису бубуљице већ само имају такав облик и под кожом су али као да ће да избију на површину.Не сврби ме ништа али не знам шта је и нервира ме.Има и на спољној страни шаке где су неке и избиле.Код лекара нисам ишо око 4 године па немам намеруи да идем за ово.Намазао сам неку маст Синодерм Н а ви ако знате шта је и како се лечи помагајте.... ценим да је од шугавих шипки у градском ....

http://img190.imageshack.us/img190/7991/1001815g.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/9333/1001817t.jpg

Možda se previše često pereš, mislim tuširaš, pa ti koža postala osjetljiva. A može biti i da je zato što se puno znojiš.

Da nisi levoruk, Laki?

Iritirao si nečim. Svakako bi morao da se obratiš dermatologu. Ako te mrzi da ideš, možeš im se obratiti ovde
http://www.dermatim.net/webpage/home/

Eclipse, po pitanju alergije na travke : pokušaj da nađeš dobrog homeopatu (to je danas teško jer i sa poludnevnim kursom postaju eksperti).
Ako želiš, daću ti broj moje lekarke - PVT, ja sam veoma zadovoljna.

L@ki, meni ovo tvoje deluje kao neka alergija i to najverovatnije ako si promenio prašak za veš ili omekšivač ili ako stavljaš više omekšivača nego što sme. Gde baš sinoderm da mažeš bez saveta lekara? To ti je kortikosteroid i nije baš požaljno koristiti te masti ukoliko nemaš dijagnozu nekog kožnog oboljenja.
Ovakve alergije mogu da se jave i ukoliko si konzumirao neko slabo oprano voće ili povrće, a znam to iz sopstvenog iskustva. Jednom sam na Adi nabrala neke šljive i imala sam ovakve tačkice kao ti na prvoj slici skoro mesec dana.

Ljudi, ne radi mi želudac (žludac) kako bog zapovijeda. Strašne bolove trpim, pogotovo ujutru, čim ustanem, pa nekad popodne prestane, pa opet zaboli. Lakše mi je kad popijem ranisan ili kokakolu (dal je placebo il šta, znam da je lakše). Ne jedem jer ne mogu, bude mi 3 puta teže. To traje već dobrih 7 dana, možda i jače. Doktorima ne idem jer su jebeni mesari, za privatnike nemam para do 25. dok ne legne plata, bem ti državu.
Šta bi moglo biti?

Лаки дркај са кондомом.

Skočko, idi kod lekara. Inače, prvo izbaciš kafu i cigarete, zatim alkohol i jako začinjeno, pa onda gledaš da smanjiš nervozu. Nije se sa želucem zajebavati, ponavljam: idi kod lekara.

Izbacio cigare i onda mi počeše ti bolovi, nisu prošla ni dva dana xD Dok sam pušio sve bilo super :D

Alkohol smanjio na mizerno.
Masno ne jedem ihahaj.
Začinjeno ne volim.
Nervozu ne mogu smanjiti da jebe rak raka.

Ću dodem doktoru, nije frka, al sad me zanima šta bi moglo da bude odjednom...

Imao sam isti problem. Ništa masno, ništa duvan, ništa ljuto. Stane mi želudac, naduvam se kao krava posle deteline i pomažu samo ranisan i original kokakola (koju inače ne pijem, ali ovo je u medicinske svrhe). Prestalo je kad sam smanjio unos četvoronožnog mesa i prestao da se nerviram. Kontam da je neki stres bio u pitanju. Ali, isto to imaš i u dijapazonu od gastritisa (što se lako tretira) do helikobakterije (što je sranje) - zato i kažem da odeš kod lekara jer je nemoguće nagađati... :)

meni je danima budio bol u želudcu i onda mi neko pametan rekao da pijem čašu jogurta svako veče. sve je to pitanje flore u želudcu. inače, meni nije pomagao ni ranisan, bukvalno sma se grčila od bolova..

Klometol ili gastroperidon. 1 tableta. Imala sam i ja takve bolove. To je zato što si se prejela. I samo laganu hranu uzimaj.

Само слушај овлашћеног нарко дилера и дипломираног медицинара када ти преписјују лекове. Не верујем да је вучица ишта од тога.
Дај још неки симптом леба ти. Може бити од ничега до свачега, када кажеш "имам бол ту и ту". Опис бола, још нешто, или ће ти само "преписивати" лекове ови што су паметни.

Baš to, doter. Zaboravila sam da je pitam da li je boli desna strana stomaka. Imala sam bolove koja je ona opisala. Isto, čim ustanem me je stomak boleo, ispostavilo se da sam se prejela suve hrane pa sam pila gastroperidon i probiotik i bilo mi je bolje za par dana. Nadam se da joj nije slepo crevo. A čim slepo crevo počinje da boli, to je za hitno vađenje i ne čeka se toliko. Ako se čeka, može da dobije sepsu i da umre. Ako joj do sad nije ništa, onda se prejela.

ako me niste razumele, ja sam bolove imala pre nekoliko godina, i bio je definitivno želudac u pitanju i to poremećena flora, pa sam nakon toga pila jogut mesecima svako veče i ravnoteža se vratila. moj post je bio upućen skočimišu kao savet.