Prijava

Добро су познати научници са универзитета у Масачусетсу, па бисмо могли да оснујемо групу сличну њима. Овде смо углавном сви неидентификовани, високообразовани или ћемо то и бити. Имамо правнике, ЕРФ-овце, ПМФ-овце, молекуларне биологе, фармацеуте, студенте пољопривредног, докторе, бераче јагода, комуналце, сточаре, полицајце и остале. Дакле људи нису проблем, имамо све типове.

Доказиваћемо тоталне небулозе, било какве зајебанције, тако да докази имају смисла, али и да буду духовити. Можемо и да потврђујемо и демантујемо урбане легенде, митове и остале глупости. Све што пожелите.

Замишљено је да се формирају тимови стручњака. Свако може да помогне. Приликом пријаве за неки подухват реците у које сте области упућени и шта вас интересује, на основу тога ће бити формирани тимови за сваки доказ и како можете да помогнете. У зависности од типа проблема, изабраћемо најпогодније људе. Тимове ће чинити 3 до 5 људи који ће објавити своје радове на теми, засноване на НАУЧНИМ чињеницама, без претпоставки. Значи, ни један доказ неће бити лак и биће интересантан, а крајњи резултат духовит. Након тих 5 верзија доказа, сав материјал прелази у руке шефа струке, човека који ће то лепо обликовати и обрадити да ваља. Након тога доказ се објављује у ДРУГОМ посту теме.

Формат сваког појединачног доказа као и финалне верзије изгледа овако:

ТЕМА:
ХИПОТЕЗА:
ДОКАЗИ:
ОБЛАСТИ ПРИМЕНЕ:
ЗАВРШНА РЕЧ:
ТИМ ЧИНЕ:

fenomen pišanja uz drvo, zid, banderu kod muških jedinki različitih vrsta, počev od čoveka, preko kučića, pa sve do sabljastog tigra. Zašto? Naći sličnosti i razlike, objasniti fenomen, i naći uzroke, razloge i posledice takvog ponašanja.

Evo recimo,kako često okretanje i istezanje u toku sna deluje na odmornost?

ПОНАВЉАМ, наведите своју специјалност, становиште са ког бисте разматрали потенцијална решења проблема и ако имате некакве жеље, питајте овде. ПВТ-ове са тимовима ћете добити за који дан, кад се скупе пријаве. Екипу ће чинити 3-5 чланова. Због прегледности теме, ваша решења ћете ми слати на ПВТ и ја ћу их постављати овде, након чега ће ићи на гласање и улазити у избор за опште прихваћену научно доказану чињеницу. Распалите.

Сваки спем је кажњив као и свако непоштовање правила.

Хвала.

Размотримо проблеме и решимо их.

1. Bosanci najviše jebu u regionu. Kako im to uspeva?

2. Данас ми пало на памет да видим, али јелте ја сам Црногорац па ми је тешко било, да ли се боца прије напуни кад се скроз потопи у воду и кад оно балончићи излазе напоље, или кад се остави мало простора за ваздух, па не излазе клобуци.

Bosanci najviše jebu u regionu. Kako im to uspeva?

Ја ћу биднем неки куртон за рачунаре.

Данас ми пало на памет да видим, али јелте ја сам Црногорац па ми је тешко било, да ли се боца прије напуни кад се скроз потопи у воду и кад оно балончићи излазе напоље, или кад се остави мало простора за ваздух, па не излазе клобуци.

1. Bosanci najviše jebu u regionu. Kako im to uspeva?

Naučnici sa sajta Vukajlija su sproveli opsežno istraživanje i zaključili da Bosanke najviše daju.

Veterinari su univerzalni jebači. Oni idu po kućama, sreću lepe žene, domaćice. One ih nude rakijom i kafom. Pošto je kafa poznat afodizijak, veterinar se uspali, ode uštroji prase (postupak je dokazan ženski afrodizijak), i ona se naloži, pozove ga u kuću. Takođe, pošto je često oko životinja koje luče ferment zvani "viagradin", svaki veterinar ima ogromnu paliju. To domaćice znaju. I žele je.

Naravno, to je zastupljeno u 82% ispitanika, ostali su bili ženskog pola.

Na ovu foru?

Данас ми пало на памет да видим, али јелте ја сам Црногорац па ми је тешко било, да ли се боца прије напуни кад се скроз потопи у воду и кад оно балончићи излазе напоље, или кад се остави мало простора за ваздух, па не излазе клобуци.

Najbrže se napuni kad sipaš iz česme.

Одлично. Тако некако. :)
Црно, сабио. :)

Чек, чек Господе Боже поткрепи то чињеницама, дај неку научну основу. :)

Reme, to je bio test. Mogu još, ali opširnije?

Dokazi: Prisloni se grlić uz slavinu, onda nema prostora za vazduh koji bi ulazio i trošio prostor u flaši. Takođe se ne rasipa dragocena voda okolo, a i ne mora da se pridržava.
Ja probao, dobio sam Nobelovu za to :P

imam predlog da svi rešavamo jednu zagonetku i kad se reši da krene druga... Znači iznesemo činjenice, i kad se svi složimo da je to to, ide sledeća...

Ovako ćemo izginuti! Inače odlična tema!

Договорено, може Црно. :) Па да то је идеја Дејс! :)

Kako objasniti mesto gde se spajaju 2 ćoška?

Па да то је идеја Дејс! :)

Nisam video da je negde to definisano. Oprostite naučnici! Priključujem se sutra radu! Pozdrav!

Знам, сад убацих, и мислио сам да буде тако, али нисам прецизирао, можда је неко имао бољу идеју.

Kako objasniti mesto gde se spajaju 2 ćoška?

Istom naučnom metodom koja objašnjava kako izgleda dvougao, koja čarapa ide na koju nogu, i koja strana viršle je početak a koja kraj.

Evo klasik: Kako pouzdano utvrditi na koju stranu češće pada kriška hleba, na namazanu ili nenamazanu?

Daj reme neka druga pitanja, na ova je odgovoreno. Veterinari su dokazano bolji jebači od bosanaca, a gospod se pobrinuo za markovo pitanje.