Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
inace, da se pofalim, jedared sam u jednome danu, kao osoba u pretinejdjerskome dobu, izdrkao 16 puta zaredom. kasnije su mi se pojavile cudne tackice dole, ali je proslo preko noci, posto sam gurno alatku u taze otvorenu bocu pavloviceve masti.
Rizleyyy,lomis rekorde...Moj komsija se onesvestio kada je bacio majmunce 12-i put...:D Nasli ga matorci...Sada je legenda...:D
Seksualno iskustvo, a? Reću samo da ovo pišem jednom rukom i to levom (probaj ti Alt + Tab desnom)
Као и име теме, сексуално неписмен, али први пут мора из љубави, ко Буда Трајковић.
Pokusavo pola sata da joj stavim al nisam uspeo jer joj rupa bila mala i onda sam joj reko pa djevojko ova tvoja picka nije ni za kurac. Na kraju dosla njena mama po nju da je vodi u vrtic tako da sam osto suva kurca. Dobro ne bas suva jer sam ukljucio jutjub i izdrko na Tina i Jelena se vacare u krevetu, al nije to to
LOCK ovo sranje od teme.