Prijava

Opcija je odlična ko ume da je iskoristi. Tačno je da su mnogi dobili gomilu pratilaca zbog svog minulog rada, al veze sa mozgom nema da će neko da pomisli "uuu, do jaja, sad imam 140 pratilaca, znači, mogu da pišem 60 posto slabije, imaću opet dobro ocenjenu definiciju".
To su gluposti. Takođe je tačno da neki slabiji autori imaju više pratilaca nego neki kvalitetniji, al to je opet stvar ukusa, svako bira onog kog će da prati prema nekim svojim parametrima kvaliteta.

+1

Мени је то до јаја. Кад видим некога доброг, пратим. Нисам мод па да морам да чешљам по најновијима и разгрћем говна.
Што се бодовања тиче, некоме је доста стало до тога. Ако ти је стало, гурај се, бори се, немој да кукаш што ти ниси окружен гомилом која те стокује и чека твоје дефиницје. Парола "ако не могу ја, неће ни он!"

Black Hole
"uuu, do jaja, sad imam 140 pratilaca, znači, mogu da pišem 60 posto slabije, imaću opet dobro ocenjenu definiciju".

jebem li ga, ja imam utisak da je tako. vidi čovjek da mu je defka sranje i ranije je nikad ne bi napisao ali aj kad već ima skor 50 neka je, nek stoji..... napišu oni dobre defke i sad, ali mnogo manje nego ranije....

Filozof
Ja bih mogao bez ijednog pratioca, ali što da ne da mi defke budu bolje ocenjene? Kad već pišem i zaslužio sam?

jer nije fer da ''živiš'' na račun stare slave

Opcija je do jaja, ne serite, i to ne kažem zato što me pun kurac prati i imam do jaja ocenjene definicije, naprotiv imam po 15 ocena maksimum al' mi se jebe, ja čitam do jaja autore zahvaljujući toj opciji.

http://www4.vukajlija.com/var/products/posters/201107/199784/zasxto.jpg?1312125325

Šta ti fali, imaš pristojan rank (koga uopšte boli kurac za rank?), opcija može samo da ti pomogne, a to što su drugi bolji autori pa imaju više pratioca, to je isključivo tvoj problem što si (verovatno) lošiji autor od njih, a ne problem opcije.... ja npr pratim samo 4 ljudi, a nikad ni ne čitam njihove defke ono što mi bude tamo pored naslovne...

Sedplas, reci cu ti jedno: Od kada sam shvatio poentu ovog sajta, i počeo da pišem kako treba, i koliko treba, stizali su i pratioci... Trudi se, piši, a oni će doći... I autori koji imaju preko 100 pratilaca su to zaslužili i to treba ispoštovati.

jer nije fer da ''živiš'' na račun stare slave

Neko dođe u susret na nekoliko mojih defki i svidi mu se moj rad i prati me jer hoće da čita slične defke kao one koje su mu se svidele. Da ih ne propusti. To nije stara slava, već rad, pisanje i zasluga.

ja npr pratim samo 4 ljudi, a nikad ni ne čitam njihove defke ono što mi bude tamo pored naslovne...

Opcija je odlična ko ume da je iskoristi.

jer nije fer da ''živiš'' na račun stare slave

Нико не живи на рачун старе славе. Ево, ја тврдим да сам у последњих годину дана далеко боље писао него раније, да сам што се каже, стасао као аутор. Видим позитивне коментаре, видим да цене људи моје писаније.

Поента је, без обзира што имам 120+ пратилаца, и даље пишем оно што ми се пише.

Ел могу да набијем оног ко ми обрисо пост?

Извинте на малопређашњем спему, ал наслов теме је сугерисао на то.

Опција је добра ако се користи како ваља. Надам се да модератори имају увид у то ко кога прати, да не би дошло до лајковања самог себе са дуплог.

Данкан Фергусон
Ел могу да набијем оног ко ми обрисо пост?

hahahhahahha

aj vidim da sam žestoko nadglasan. predajem se, lokujte, radite šta 'oćete, ja sam morao da izbacim to iz sebe

ја сам извалијо да постоји међусобнообострани прат, тј. да онај који крене да прати неког то изјави на чету/коменту и онда овај узврати услугу и крене њега да прати. тако долазимо до ситуације да се 84% пратиоца поклапа (оног кога пратиш и онај ко те прати). зато и нема пуно оцена од пратиоца јер мораш да оратиш 50 људи који тебе прате. то је бонтон, вукајлијаши то воле. и зато ја сад имам 6 пратијоца од којих је један трајно банован а остали су мање активни, а реално објашњавам страји!

ja npr pratim samo 4 ljudi, a nikad ni ne čitam njihove defke ono što mi bude tamo pored naslovne...

Pa to je i problem, to što je nepravilno koristite.

I da ova priča o tome koga uopšte boli za rank, mi pomalo ide na kurac... U redu je, svi smo mi ovde prvenstveno zbog dobre zabave, ali da ne posedujemo takmičarski duh i da nas oce njivanje ne interesuje, teško da bi bili ovde...

Slažem se sa sedplasom... Poenta je kad bi istu definiciju izbacio ko ima 100 pratilaca i onaj ko ima 5, prvi bi imao recimo skor 120:20 a ovaj sa manje pratilaca bi imao možda 30:4. To ide u ruku ljudima koji su dobro rangirani i imaju dosta pratilaca, pa se stvara jaz veliki. U te ljude spadaju moderatori, pa mislim da im jednostavno ne odgovara to. Ne pričam ja o nekim teorijama zavere, jednostavno što bi neko menjao sistem kad mu pasuje - obična laička psihologija.

Zašto se sada sve vrti oko ocenjivanja i takmičenja i praćenja i ......... nečega. Bolje je bilo dok nije postojalo rangiranje. Pratioci nisu zasluženi pisanjem, ima toliko odličnih autora sa minimum pratioca. Pratioci su čista sreća, a većinu ste zadobili finom pričom, odgovarajući na svaki komentar, davajući pluseve na defke drugih autora, komentarišući pozitivno njihove kreacije. Vi ili vašom defkom ste se dodvorili nekoj osobi, i tako ste sebi obezbedili pratioca. Osobe koje ne korespondiraju i ne mešaju se previše ostaju bez pratioca, jer ne žele da privlače pažnju. Znači što više pažnje privlačite imaće te sve više pratioca. To je kao u šoubiznisu, to je i na Vukajliji. DOBRA REKLAMA !

Luksdoc: Ali zar svojim dobrim pisanjem, ne možeš zaraditi te iste pratioce... U tome je i poenta! Sve ide po zasluzi...

I da ova priča o tome koga uopšte boli za rank, mi pomalo ide na kurac... U redu je, svi smo mi ovde prvenstveno zbog dobre zabave, ali da ne posedujemo takmičarski duh i da nas oce njivanje ne interesuje, teško da bi bili ovde...

+2394724372904 Totalno to! Preterana gluma kuloće. Kapiram da ima nekih kojima je manje važno, ali preteraše ga.

Suština celokupnog "praćenja" je da autori koji imaju ogroman broj pratilaca ne pišu često, nego samo kad imaju pravu ideju. I mislim da većina autora koji imaju preko 200 pratilaca ne piše često, nego naprativ - veoma retko.

Oni koji to zloupotrebljavaju i svaki dan pišu definiciju su smarači i ja sam ih izbacio iz svoje liste ljudi koje pratim. Jednostavno!