Prijava

Таман посла! Што да ја испаштам што неко није способан да напише људску дефиницију? Неки пут ми дође 10 минуса да дам, а не један. :)

Да се не види име аутора: нема смисла.
Због чега онда имамо надимке? А и углавном по стилу увек провалим чија је дефиниција, и ретко погрешим :)

Slažem se sa Arte. Takodje i sa Džimijem. Treba meni da se smanjuje popularnost zbog nekih mentola koji ne umeju da iskucaju nešto iole pametno... Kad ne bi bilo imena autora pre ocenjivanja, onda bih im uvek cepio minus, ovako im dam i neki plus, iz sažaljenja...

nije baš da nema smisla.nadimci ostaju tu, ali će u tom slučaju biti ocenjen kvalitet definicije a ne autor, i ne bi se plusevi delili iz sažaljenja prema nekom autoru ili hejtovali neki nama manje simpatični.i naravno, kad se oceni defka tad vidiš ko je i napisao.
a to da se smanji popularnost onome ko da minus je glupost

Хејтовање се лако и ефикасно решава, у секунди, око тога заиста не мора да се брине.

ja poljubim hejtera u čelo i oslobodim ga pritiska i svekolike mrznje koja ga je pritisla u glavi. za to vreme neki drugi mod klikne naa dugme hejter :D

Pa ti ga na vreme pripremiš "ljubljenjem u čelo". A ko se samo ljubi u čelo...

ja bih uveo mogućnost da autor plati sajtu određenu svotu novca, i onda on za te pare dobije da reklamira određeni broj svojih defincija na nekom mestu na sajtu.

ili mogućnost "premium user" ili "subscriber" gde će uplatom nekih para, taj neko ko plaća to nešto dobiti nekakve sitne pogodnosti, recimo da može da ima malo veći vataar na forumu i četu i da može da piše neograničen boj defincija i da može recimo da edituje svoje definicje nemam pojma.

ovo možda deluje kretenski sa moje strane da prdlažem, ali ako bi bilo tih ljudi koji bi plaćali to (da cena bude razumna) sajt bi verovatno mnogo brže napredovao, rastao, razvijao se... u svakom pogledu.

šta mislite?

Nešto kao 'gold membership'...

Mislim da je ovo nepotrebno. Stvarno.

EDIT: Nisam ni sumnjao. :)

Super je to za gold membership ja bih to uzeo odmah! ali ne samo to nego i kupo bi i akcije vukajlije da i ja zaradim neki dinar! ustvari bilo bi dobro da svi mi posedujemo akcije vukajlije i tako zaracujemo za zivot! Nadam se da ima dosta budala koja bi uzimala taj gold membership za sad mozda nema ali sto bi kaizen rekao BICE!
Hm pa da i mi kresemo neke ziljave picke kad postanemo tajkuni! mislim da smo zasluzili!

Ja ću ponoviti po milioniti put:
Da postoji neko "sanduče" za omiljene definicije. Više mi je muka od traženja definicija, a da ne znam ime iste ili bar autora.

Evo ja sam spreman da investiram 100.000 dolara samo da se sajt vise ne debilizuje.

ja sam bio ozbiljan. ja bih platio pretplatu na sajt ili štagod. naravno ako je cena razumna.