Prijava

Смај Боке кака си фаца! Завидим ти брате!

što. jel me troluješ ?

Не, него се ја много ложим на Гету, па ми драго!

samo sam bio realan. ovi što ga leraju mu samo zavide

lik da pušta uzbekistansku narodnu remixovanu muziku a da je ovo što jeste ja bi i dalje bio na njegovom mestu samo sa svojim likom i telom

to je komercijala. da pružiš tržištu ono što želi pa makar to bila i čista govna u epruvetama

Не знам што је комерцијала мислим дечко је добар, песме су му супер, то што се некоме не свиђа јер више воли народно не чини то Гету лошим мсм реално. А сви би они да буду као Гета па га зато пљују.

to da li su super zavisi od ukusa, ali su kvalitetne. takvu produkciju ne može svako da uradi. batica je uložio milione u njegov studio da bi zaradio još više miliona što mu i uspeva.

on bi mogao mnogo bolju muziku da pravi kad bi batalio komercijalu, al zašto bi to radio, boli ga kurac kad tamo ima manje para. a napravio je ime i brend ogroman.

Човек је успео у животу. Мени се баш свиђа овако његова музика, много ми је екстра и то. Јесте има супер продукцију. Јесте можда да је комерцијална, али човек воли тако и људи то слушају и воле и нема ту ништа лоше, а и лепо зарађује и лепушкаст је дечко, шмекер онако прави. Као Стефан Миленковић, само мало другачији.

Poslušam koju pesmu, sviđa mi se njego v stil bolji je od Tiesta po meni.