Prijava

а форе су излизаније од ђона 15цм дуге црвене лаковане штикле украјинске малолетнице која не ради чак ни испод моста већ надвожњака, а дошла је у минхен да конобарише након огласа локалног кримоса у кијеву да запошљавају конобара за рад у немачкој, стан и радна виза обезбеђени.

Potpisujem, toliko je smorio Pantela.

Toliko je smorio da Sinisa Pavic planira da ga regrutuje da zameni Djosu i glumi manje retardiranog brata Tike Spica...

Пантела је сморио оног тренутка кад је неко решио да би било кул да крену сви са тим фазонима. То јесте било неизбежно, али је и уништило фазон на крају. Једино кул што се тиче Пантеле су дефиниције на Пантела10 налогу, и коментари малобројни његови. Тј. било је све то кул тад, али након што се раширило, то више није то.

Па, све постане срање кад се превише рашири јбг. И Фејзбук некада није био легло имбецила.

е а ко је пантела на твитеру? ја га нешто подбола

Пеки д џем

Пантела је сморио оног тренутка кад је неко решио да би било кул да крену сви са тим фазонима. То јесте било неизбежно, али је и уништило фазон на крају. Једино кул што се тиче Пантеле су дефиниције на Пантела10 налогу, и коментари малобројни његови. Тј. било је све то кул тад, али након што се раширило, то више није то.

Baš tako.
Bio jednom i jedan Čak Noris, i vicevi-definicije o njemu...

И Фејзбук некада није био легло имбецила.

Гамбино, немој да се вређамо лоло

Pre nekog vremena zateknem se na žurci sa jednim od najvećih idiota koje poznajem,i stojimo u društvu nekom i kaže on: ''Jebote jeste videli poslednji Pantelin status,koji je on car!'' Onda se skidao da pokaže kako su mu se mišići napucali od metana i govorio: ''Gledajte bicepse ljomberi'' i stalno nešto na taj fazon.. A mene neka žal obuzela kad sam pomislio kako se majstor koji je napisao definicije Pantele10 verovatno razočarao kad je video do kakvih imbecila je dospela njegova nekad kul fora.

Pantela je toliko smorio da... nemam šta da kažem smorio sam se...

Pantela je umro onoga momenta kada se Barakuda ogrebao za pizdu koristeci njegove fore....

EDIT:

Ok, lazem. Nije Barakuda. Ali svakako neki lik zarazen virusom barakudizma.

I to sto kazes Peaks, ljomberi se sada nafatali na Pantelu ko na majcinu sisu. Ja sam imao srecu da budem na vuki prije nego sto je Pantela10 prestao da postuje, pa sam pomislio da je mozda nastavio da pise na fb. Fazon se jeste rasirio, a to u neku ruku moze biti dobro koliko je i lose, stvoriti nekog novog idola koji ce malo pokrenuti narod da misli o pravim vrijednostima (patriotizam i slicno), ali se opet i pitam ko to danas stvarno misli...

Sve je dobra fora u početku, Pantela je čak dugo i potrajao kao dobra fora. Rade Lacković je bio odlična fora kada smo krenuli sa njom na spemu Karleušinih skrnavih klipova na tubu. Jebemu mater skinuli smo joj klip sa preko 100 000 pregleda i to je bilo do jaja. Onda je neko otvorio temu ovde i krenula je spemčina koja je bila zanimljiva 3 strane. Sada smara kao i Pantela. Koji je opet bio genijalna fora na početku a sada je go kurac na bicikli u slamenom šeširu sa falš najke plastičnim papučama.

Фора ако је квалитетна море да траје пун курац времена.... Кад је Кафка престао да пише, престале су и те квалитетне форе, зато је и отишло све у курац....

Eee ljudi moji, vi gledate ispred, umesto napred.

Šta god uzeo, muziku, pozorište, slikarstvo, bilo šta, sve je prožvakano, izmišljeno već, čuo si negde melodiju, video sličnu sliku ili predstavu. Ne možeš se ljutiti na čoveka jer nije ništa novo i veliko izbacio, ne možeš jer nema šta, nije čovek kriv. Ja cenim ove fore tipa Pantele i Radeta jer opet, makar na kratko, daju ti malo oduška da se nasmeješ na neki zaostali biser koji niko do tada nije provalio i prodaš foru pavijanu od druga. To je lepo. Naravno, postane izlizano i dosadno ako svi koriste, ali, gledaj ovako: Recimo pesma Stairway to heaven. Svako (normalan iole) je zna, i pesma je tu vec jedno 60 godina, presvirana i preradjena na 10000 načina i od 6000000 ljudi, i možeš reći da je smorila posle toga. Ok, možda jeste, ali ne možeš osporiti kvalitet. Neće Pantela trajati bog zna koliko, ali trajaće dovoljno do neke sledeće fore, pa će verovatno, mogu reći nažalost, pasti u senku. Ali nemojte hejtovati bez razmišljanja zašto hejtujete. I ja sam tu pesmu uradio, ne jer sam paor koji je kupio tu foru pa misli da je prejak, već da produžim ovu foru, i drago mi je da je uspelo. I boli me kurac, za 5 godina, kad već sve ovo prodje, ja ću lepo da pustim pesmu i pokažem nerasnima kako me je Pantela lansiro u slavne visine preko noći jer sam ga opevao.

Ja cenim ove fore tipa Pantele i Radeta jer opet, makar na kratko, daju ti malo oduška da se nasmeješ na neki zaostali biser koji niko do tada nije provalio i prodaš foru pavijanu od druga.

Pa dobro, to je ok. Ali ne prodajemo svi zaostale fore i ne druzimo se svi sa pavijanima. Zato nas je i smorilo.

Рино, откуд знаш да је Кафка Пантела, где је он то рекао?

Написо је једном овде на теми, тражи ако ти се да лоло.

Фала. Сутра ћу, одо' сад на спавање. Ањ лаq нотј

http://vukajlija.com/forum/teme/33253-naci-pantela?strana=41#post_1684172

Ео, нашо преко гуглета, случајно поно. Кацам Кафка.

Свака част, хвала. :)

Него зашто нема Кафке јел напустио сајт или шта?