Prijava

Al' sad sam već mnooogo subjektivan.

Hehehe...Upravo tako. Jednostavno, vladali su u drugacijim okolnostima, pokusali su da rese stvari, svako na svoj nacin, i hvala im...

па пази овако карађорђевиће су руси наметнули, из лоших разлога да не улазим даље у причу. обреновићи су били онако више проевропски оријентисани, мислим не типа за педере и сви ти глупи закони већ да се гради независна цивилизација напредна у сваком погледу. карађорђевићи су били ментално болесни мислим да је чак доказано да је доста њих силовало животиње и имало тако неке фетише, углавном нису били баш чисти, наравно поштујем такође обе династије али друга би била прича да су обреновићи остали, они су били дипломате. решили би многе сукобе без оружија. то је неко моје виђење из историјских чињеница које сам читао. и александар карађорђевић је по мени најгори наш ''вођа'' он је сјебао српство.

Деспот Стефан Лазаревић. Пример лидера којем је у првом плану био народ а не сопствена гузица.

некад нам је европа била пријатељ, француска поготово, британија чак до другог светског рата, временом се променило то углавном нашом грешком, али признајем доста су манипулисали србијом на нашу штету, јбг слепи смо код очију били увек.

Деспот Стефан Лазаревић. Пример лидера којем је у првом плану био народ а не сопствена гузица.

+

Najvise nas je sjebao Aleksandar Karadjordjevic sto se ujedinio sa Hrvatima i ostalom bagrom, pa smo zbog toga najebali vise puta.

Džerek lepo kaže, obe dinastije su imale dobre i loše strane, a i vladale su u različitim istorijskim okolnostima. Meni su lično draži Obrenovići, Miloš posebno, mada je i Mihailo bio idealan vladar u vremenu u kom je živeo i uradio je mnogo toga. Ali, činjenica je da je, npr. Petar Karađorđević bio mnogo bolji vladar od Aleksandra, pa i Milana Obrenovića. Ali, ponavljam, činiš voliko, Miloš je Miloš!

јел можда неко зна где бих могао да нађем целу династију бјелопавлић ? да видим ко је све припадао ту..

јел можда неко зна где бих могао да нађем целу династију бјелопавлић ?

Nisam upoznat sa temom, o cemu se tu radi, tj ko su Bjelopavlici, poznato mi nesto...?

Znam za brdsko,crnogorsko pleme Bjelopavlić,koji su potomci Bijelog Pavla.

па да то, у тој династији су били многи хероји кроз историју. нажалост у школској историји се најмање учи о нашим херојима, нпр спомиње се анте павелић а не спомиње се благоје јововић, о титу и партизанима има више страна него о равногорцима. и то пола није тачно ма шта пола 80%. сваки час сам се свађао са профеосрком све је то заоставштина комунизма који је исецкао нашу историју онако како њима одговара. благоје је био из династије бјелопавлић и знам за још неке хероје али ни на једном форуму не могу да нађем у детаље ко је све био.. ипак је та династија преголема траје више од 8 векова...

Деспот Стефан Лазаревић. Пример лидера којем је у првом плану био народ а не сопствена гузица.

Čezare Bordžija. Primjer lidera kome su prvom planu bili sopstveni kurac i želudac. Volio svima pokazati gdje im je mjesto. Capnut vrat, jezik, ruku, nogu, zapalit selo, grad, državu...Posle toga sjest s ćaćom Rodrigom ( alias Papa Aleksandar VI ), poderat dvije kile mesa marke divlji krmak i popit bure vina tipa odlično lombardijsko. A onda tako podmiren, otić orgijat s kurvama, sa sve tatom, svetim ocem papom. Jes!

@зли рацку
Ne znam za njih, nazalost... A za ovo o komunistima se slazem, mada smatram da moramo prihavatiti obe strane, i komuniste i ravnogorce, a to je ono sto "nasi" ne rade, vec se opredeljuju za jednu stranu, za samo jednu, pogresno skrojenu stranu istorije, a ovo ostalo hvata paucinu...

Čezare Bordžija. Primjer lidera kome su prvom planu bili sopstveni kurac i želudac. Volio svima pokazati gdje im je mjesto.

Slazem se, mada o njemu znam malo, samo ono sto ga Makijaveli pominje u "Vladalac".

Znam za brdsko,crnogorsko pleme Bjelopavlić,koji su potomci Bijelog Pavla.

Ako je crnogorsko onda je i brdsko po difoltu lolo

заиста не могу прихватити комунисте ни на који начин. ево у следећих пар дана ћу износити овде ако треба неке чињенице и о комунистима и о равногорцима тачније дражиним четницима, па ви просудите.. мада то је више за тему ''историја''. нека овде остане на овоме ипак.

Slazem se, mada o njemu znam malo, samo ono sto ga Makijaveli pominje u "Vladalac".

Pročačkaj po netu. Imaš dosta pikanterija u djelu "Porodica" Maria Puza. Tu ima i o njegovoj družbi sa Makijavelijem i momentu patentiranja katapulta il tako nekog sličnog gedžeta za prangijanje.

@dzonovan
Ok. Hvala.

Читам постове и не верујем какви све лаици не говоре о Карађорђевићима и Обреновићима и уједињењу Срба, Хрвата и Словенаца. Нисам ја неки историчар, ал глупо је и примитивно шта све не лупате овде, мало се едукујте пре него ли серете о неким личностима, поготову о тим из доба Немањића, само је дошо тамо неки лик и исписао шта му драго о неком Немањићу, вез икаквих доказа и сад ми требамо да им верујемо.