Prijava

@madafaka sit

Dakle Sitomire, na tebe je bačena kletva zvana ''Mladoženja'' i zato ćeš tek 2029 dobiti ćerku, da bi skinuo kletvu, moraš otići na nebitno koju svadbu, samo da postoji mladoženja na njoj. Kad stigneš na svadbu moraš mladoženji udariti pesnicu tako da mu ispadne zub, a kuma udari u jaja odmah, ne zbog kletve jer će kum odmah skočiti da brani mladoženju. Taj zub ponesi sa sobom, daj ga ženi da ga pojede i prva trudnoća dobijaš ćerku. Za struju vidi sa elektrodistribucijom.

Ма ово су све бесмислице, платио сам струју за наредних десет година!
А ево ми каже жена да је трудна! сигуран сам да је женско, а ако није има да ме гледате ко Гавриловиће за десетак година!
Хвала свеједно!
ЕДИТ: Пошто ипак не верујем у ово узимам паре тј плусеве назад!

-Vesna
-Žensko
-20.06.1995
-Sama
-Nezaposlena
-Da li ću u skorije vrijeme prestati da se sjekiram bezveze?I vidiš li šta što se tiče para i tako to.

@vesnam

Draga moja Vesnice, iskreno da ti kažem možda si malo poranila sa sekiranjem, ali zima ide nastavi ti da sekiraš jer će svakako biti potrebno mnogo drva javili su dugu i hladnu zimu. Što se tiče para, vidim ih, ponekad, na televiziji, inače ovako retko, a verujem da je takva situacija i kod tebe, ne bih džabe bio vidovnjak. Nadam se da si zadovoljna, ako nisi dala plus sjekirala se ceo život, čak se i tvoji unuci sjekirali!

Vukašin
Mužjak
1. 2. 1995.
Devojku nemam,
Pos`o nemam

Vidovito oko, zanima me sta mi vidite u skorijoj buducnosti.

@-VULE-

Dragi moj Vukašine, šta da ti kažem, sam vidiš svoj problem, devojku nemaš, ni posao. Na tebe je bačena kletva ''Budućnost'' tako da je ne mogu da ti kažem šta će se desiti u skorijoj budućnosti, da bi skinuo kletvu moraš da sečekaš da budućnost postane sadašnjost. To će uraditi tako što ćeš se prepustiti životu. Inače vidim da si danas drkao 2 puta, večeras nemoj drkati jer će ti upasti keva u sobu. Ako nisi dao plus, da bog da ti keva svaki put upadala u sobu, kad budeš drkao.

Ćilibar Šljivić
12.8.1912.
Kada ću postati normalan?

Ђапе
алфа мужјак
17. 07.
јебем ту и тамо
незапошљен

Занима ме род кукуруза у источној Манџурији и моја љубав... Шта ће бити с мојом љубављу?

@Шљивић

Nedovoljno informacija, nisi ni dao plus -.-

Izvinjavam se.
Ćilibar Šljivić.
12.8.1912.
Pol: muški
Status veze: sam
Nezaposlen
Posao, zdravlje, deca, sve!

@Слепи Ретард

Ćape, kukuruz, ili u narodu poznatiji kao kuruz, u istočnoj Mandžuriji je jako sličan tvojoj ljubavi, nači ne veruem, loše rađa tipa nikako. Tako da pitaš kumaru vrste ortak on ti kaže ša da radiš u maniru saveta. I idi daj plus da ne kunem džabe!

blendamedvede o premudri i svevidi, zar su ti potrebne o nama te površne informacije kada nas znaš, o, u dušu?

@natnat

Nemoj da troluješ, da ti ne bacim kletvu ''Gospodar prstenova'' posle ćeš me moliti da je skinem jer je zaebana, tipa koma!

Samo probaj, moja će osveta biti OGROMNA, vrste slatka!

Ooooooo, moćno, nenadjebivo, preuzvišeno Vidov'to Okce evo mojih podataka i pitanja.

Stevan
14.01.1990
Imam pišu
Imam đevojku
Radim k'o veterinarski te'nicar

Vara li me žena i kada treba da posejem pasulj, i kada dobivam diplomu za doktora na veterinu??

Platio sam proricanje i poštarinu, i PDV.

@Шљивић

Dragi moj Ćilibar, stanje je ovako, posao nemaš, deca su ti pomrla još 90-ih, zdravlje kao što sam znaš na apratima. U skorijoj budućnosti kroz 20-ak godina vidim svadbu neku, najverovatnije tvoju. Vidim još da ti je bačena kletva '' Usamljni gusar '', što u prevodu znači da ti je žena umrla. Da bi skinuo kletvu moraš iskopati sam sebi oko, odseći ruku kupiti papagaja i baciti ga na roštilj i kletva će biti uklonjena i oženićeš se. Nadam se da si zadovoljan proricanjem, i da daš plus da ti ne bi gusari jebali...

@Turtle Hermit

Stevane pa moje godište, još i kolege, reci ti prvo meni kako si našao posao? Pa ću ja tebi proreći sudbinu. Za odgovor dobićeš par pluseva.

Beše to jedno martovsko podne ove godine Gospodnje, ja beše krenuo na neki fudbal, kada sam sreo kolegu, godinu dana mlađeg, koji je inače imao posao....Ja ga beše zamolih da se raspita kod gazde da li ima mesta za jednog manje iskusnog tehničara, on to učini i gazda me pozva na razgovor i tako dobih posao. Tako da već 6 meseci rmbačim ko konj za male pare nadajući se finansijama za fax, pošto nema ništa đabe...