Prijava

Еклипса објаснила. Чини ми се и да је доказано да жене имају већи апетит врсте сексуални. А како и не би кад их је природа обдарила са пола минута оргазма, а нас јадне са 8 секунди у вр' главе.

Еклипса објаснила.

+11

Жене, јебем вас у самоконтролу! Ја кад се напалим, и рођену бабу бих натако!

Био сам с једном рибом, мож се каже нимфоманка. Хоће, ал се суздржава. На крају, наравно, ни крив ни дужан, ја испао манијак.

На крају, наравно, ни крив ни дужан, ја испао манијак.

ЈААДАААННН...МУКИЦААА!!

Је л' те 'апсили?

Polna zrelost i ta sranja, nisam ni ja drkao sa 4 godine

ja tad poč'o.
Elem, ove što ja znam su generalno perverzne ko mrtva pastrmka.

На крају, наравно, ни крив ни дужан, ја испао манијак.

Pa kad nisi lepo pitao, to ide uz laganu muziku pa ono... dugo se već znamo, shvatio sam da ne mogu brez tebe, gajim osećanja vrste blagonaklona... i tako. Iskrenost i jeste odlika manijaka i mazohiste, budi kao u evergrin-šlageru Only For The Weak grupe In Flames, "I've become the lie, beautiful and free".

Elem, ove što ja znam su generalno perverzne ko mrtva pastrmka.

Onda ih ne znaš.

I naravno, hvala svim perverznjacima na inspiraciji
http://vukajlija.com/sedlovina/455637

причао сам са неким другарицама и оне су ми рекле како врло ретко мастурбирају, како им је трпање у рч превише одвратно, како не гледају порниће

Оће то.

e ovako, cure imaju iste potrebe i razmišljanja kao muškarci, samo što nisu tarzani pa ne pričaju o tome, to je za djevojke lična stvar, i kad ih neko pita takve gluposti koje si ti pitao pravile su se blentave i odglumile gađenje.....

Ja ишао на женски факс, те сам имао ту част да присуствујем многобројним женским разговорима, па се не бих сложио да је то за девојке лична ствар. Напротив, у пар наврата сам стекао утисак да се хвале што су јебане и што су неком синоћ попушиле тукија. Можда је једино разлика у томе што је мушкарцима генерално много мање времена потребно да се отворе пред непознатим људима и да причају о сексу, него што је то потребно женама, али свакако има и изузетака.

Мени је иначе јако ружно кад чујем да се жене хвале колико су се јебале, како и с ким су се јебале. Безвезе ми је и кад мушкарци претерују с таквим причама, али кад чујем неку жену како се раскокодакала о томе, баш ми је шит.

Но, и више ми је шит од тога кад чујем те исфорлиране рибе што ''не мастурбирају''.

Ako su primeri iz prvog posta "perverzni", onda te neko ozbiljno loži...

Meni par mojih najboljih drugarica otvoreno uvek priča o svemu. Nije da sam Sejo pa da sam se raspitivao kolko puta na dan masturbiraju i da li i koja pomagala koriste, ali generalno, ništa manje nisu pričljive o sexu od muškaraca. E sad kolko su perverzne ne'am pojma, vole da se jebaju, to stoji.

Moje drugarice meni sve pričaju, jednoj sam preporučio dobar porno sajt. Uvek treba biti iskren. Ja volim iskrene devojke koje ne prezaju da iskažu svoje seksualne porive i da ih prepričavaju. To je lepo.

Безвезе ми је и кад мушкарци претерују с таквим причама, али кад чујем неку жену како се раскокодакала о томе, баш ми је шит.

Saće da dođe neki borac za polnu ravnopravnost i da ti kaže kako si šovinista :)

Je l' bi mene bičovo ?

Ih znao sam, jak si samo na rečima.

Дај бре докле више с овим темама само прежвакавате већ 'иљаду пута речено...
Зар је јебање толико добро ?

Зар је јебање толико добро ?

100+

Зар је јебање толико добро ?

dobro je kad bacis liz i osteis onaj mrs pod brkovima

Што има укус к'о корнишони ?

otprilike onako kao kad bi malo ispro kornison....