Prijava

Upravo se vratih kuci i pricaju mi moji roditelji da su bili na nekom sastanku za posao, sav sam se najezio kad sam cuo da postoje ovakvi prevaranti u Srbiji.Procitajte sve ovo bice vam jasnije http://prevaranti.blogger.ba/

Који тачно део да прочитамо?

sve na ovoj stranici http://prevaranti.blogger.ba/ rec je o prevarantima koje niko ne hapsi u Srbiji a kradu novac od naroda

pricali mi roditelji kad bili na tom skupu prevaranata morali da tapsu na bolesnu muziku kurac palac, a sto je najgore odveo ih covek koji se dugo poznaje sa mojim roditeljima

Обична пирамидална превара. Има таквих и који су у оквиру закона, а има и оваквих. Иначе, ништа ново... Има их по целом свету.

ЕДИТ: Мада је веома занимљив тај састанак на ком скачу... Много бих волео да посетим један такав.

Мислим да ништа од тога не може да се деси некоме ко је иоле интелигентан.

Ako puštaju muziku i ako se tapše znači da je u pitanju sekta.

ja sam se najezio kad mi rekli da morali da tapsu.Kazu mi da su svi ludi tamo.Mucili ih psihicki nekim predavanjem nekoliko sati a onda traze pare za uclanjenje.Ekonomska sekta mamu im organizovanu!

Херба-лајф је једна од таквих превара... Присуствовао сам једном састанку где је лик увлачио нове људе у посао и доста личи на ово. Био је пун неких секташких израза за нивое, за неке поене и једно време није имао шта да једе, пошто је он сам куповао од себе производе да би достигао тај неки ниво у пирамиди на ком је сад. Али сад каже да му се исплатило. Доста људи са састанка је мислило да је ово добра прилика, што и није чудо имајући у виду колико очајних људи има код нас, а и колико идиота.

princip je das 2300 evrica i onda ti je cilj da nadjes nove ljude i od svakog registrovanog dobijas oko 500 evrica.Igra za celu porodicu!

Ovaj covek sto vodio moje roditelje je level 5 sigurno.Imaju lepo obezbedjenje sve uskladjeno, tamo mora odelo, kravata a kad krene ispiranje mozga igranje po stolicama i tapsanje kao u lazi lazarevicu.

Samo neka se pojave kod mene, ima da poljube vrata.

Mene su neki poznanici jednom na kvarno odveli na prezentaciju programa neke turističke agencije "Savana", sve u tom fazonu sektaškom, kao ćaskamo, smeškamo se i pokušavamo nama da uvalimo članarinu i ako može na rate da uplatimo letovanje iz snova, ali prva rata sad odmah, tričavih 35o evrića...oslovljavamo se po imenu i dodirujemo za podlakticu, malo se kanda hipnotišemo..
Zbrisala sam kada su počeli da nude kafe i skokiće...

Ako puštaju muziku i ako se tapše znači da je u pitanju sekta.

+1

Odslušao sam jednom takvu neku prezentaciju, pravio komšiji brojno stanje jer je morao da navuče ne znam kolko ljudi da bi ovaj došao i ispričao svoje. Grešni komša ko Del boj stalno juri neke šeme za brzo ili malo manje brzo bogaćenje, prodaje neke preparate za hemoroide i kurje oči, juri po tim skupovima, pukne pare i na kraju dobije go kurac od ovce u dupe.

Odremao sam tako monolog nekog čvarka u loše skrojenom odelu, posle mu se vatreno zahvalio na trudu i inspirativnoj predstavi i udaljio se bez osvrtanja.

Ja mislim da treba svako da klikne na Odgovor "ne" na pitanje "Da li vam se dopada novi izgled sajta?" i da im ispemujemo forum. :)))

Moj ortak je radio u Kirbiju mesec i po dana. Njih su terali da pevaju svi zajedno neku pesmu, kao neku himnu firme, retardirano skroz, kao u američkim filmovima...

ja bi morao nekog da roknem kad bi otisao na taj susret