Požar! Izgore sve, šta će te da ponesete uzase i da to spasite?

Thumb_anais-see-as-we-are-300x190

Anais Nin

Хммм да преформулишем, ако немаш ужу породицу у виду мужа и деце онда ону класичну мајка, брат идт.

Nemam klasičnu majku...moja je više onako...dadaistička...

Thumb_medium_fasgahaerh

Dvajt

Комп наравно, одакле ми после 500 евра за нов. А како без њега да објасним који постер није за одабране..

Thumb_karburator-za-frezu-imt-506_slika_o_193649

Слепи Ретард

Понео бих књиге за школу... Да не губим време...

Thumb_tumblr_mjvnvebzvj1qkvtu0o1_500

Деветар Цокулић

Понео бих књиге за школу... Да не губим време...

Свеску из мате, и ону дебелу сваштару. То је то што имам :)

Слепи Ретард

Свеску из мате, и ону дебелу сваштару. То је то што имам :)

Тролујем... Немам ни то... олололо

Деветар Цокулић

Тролујем... Немам ни то... олололо

Мораш барем имати једну сваштару, једну свеску из озбиљног предмета и 2-3 оловке из клаџе. То је минималац

Thumb_drgonzo

Denisx

Sigurno bih ponio knjigu Uscumlica dvojku, Uscumlic 1 sam nekom posudio u maju jos ga nije vratio, ova dvica mi treba jer jos nisam polozio matematiku 2.

Thumb_420779_300983096632290_100001618055694_921892_835185589_n

Momčina

Osmoglasnik crkvene muzike. Pjevaju neke popine kći, diže mi se momčić kad ih slušam.

Слепи Ретард

Мораш барем имати једну сваштару, једну свеску из озбиљног предмета и 2-3 оловке из клаџе. То је минималац

Цимам се, носим сваштару... Али то је све... Отишли смо од теме... ЦИТАТ ДА СЕ СЛЕПОМЕ ЗАПАЛИ КУЋА ДОК СПАВА, ВЕРОВАТНО БИ ПОГИН'О ЈЕР НЕ МОЖ' ДА ГА ПРОБУДИ НИШ' !!! Али, да случајно устанем да пишам/кењам/пијем воде и видим ватру, у ранац би' потрп'о све своје ''Светове компјутера'', ''Звездине ревије'' и ако имам времена неке драге мајице... ЦИТАТ

Деветар Цокулић

Ја бих едитовао листу.
Дукс, тренерку, телефон, паре, моју свеску из математике (да не паднем :Р) и Ану Карењину да читам, јербо лектира се мора прочитати, а желим да видим како скаче под воз.

Thumb_grizzly-man-2005-tou-01-g

Warner von Latinsche

сингл плочу Бобана Рајовића - Пироман

Thumb_scarface

sažem1998

Zanimljive stvari vi posjedujete moram da kažem.
Ja bih inače uzo kremu i četku za cipele, otišao na gradski trg, i tamo bi' zarađivao za novu kuću.

Da dodam, je l vama ćeif to što morate reći da sve gori pa izgori a vi nosite, i umirete a ne umirete pa kako će neko nešto ponijeti ako umire ili ne umire? Zanimljivo.