Prijava

А ђе га није макар треснуо по оној глави црној грдној

Jebem ti i prenos ako moram da gledam ovakvu igru ne moram vala i gašićeve tajm aute

Кошаркашка битка је изгубљена, то је више него евидентно. Али борба унутар свих нас мора да се води, трибине не смеју да буду празне, не сме да буде компромиса, не сме да буде фузионисања па чак и да не играмо евролигу сто година.

Нолан Смит ме је научио да будем бољи Гробар и бољи човек.

Све ће да се среди једног дана, па макар и за 15 година. А кад се среди, то ће бити Партизан. Не неки други клуб. И бићемо поносни јер смо га пратили чак и кад су нас Румуни и Красни Април јебали у Ципирипију.

Sudijo turcine
Napusi se crnacke smrdljive govnjave ogromne nabrekle krvave kurcine

Je l' Gašić ikad dobio meč kad je mijenjao Duleta?

Ništa, ova sezona što se ABA lige tiče je gotova. Ne nadam se više ničemu, šta god uradili svaka im čast, ovo bez prvog pleja je čist mazohizam za gledanje, ali ja ne odustajem.

Treći da budemo ne možemo. Za četvrto mesto šanse su do 5%, ako budemo imali skor 12-1 ili 13-0, već sa 11-2 mislim da ne možemo biti četvrti, tj. može uz mnogo, mnogo sreće, a nešto ne verujem da ćemo je imati do kraja.

džaba vam i ovako skup tim raspad sistema ste veliki

Ostaje da se nadamo do gašić ipak nije tolki debil da izgubi i od solnoka

jes kurca zbog pleja kao fazon, nego dok god je jebeni gagic+andric+milutinov u timu tj imaju minutazu koja im ne pripada bice kurcina...i ovi sto su sad stigli kasno su stigli...jbg...a plus povrede

Све ће да се среди једног дана, па макар и за 15 година.

KK Sledeća decenija
hahahahahhahahaha

pa smejete se jebiga, ali meni nije padalo na pamet da gledam zvezda-budućnost proteklih godina (doduše, niste gledali ni vi) zaista ne vidim u čemu je problem :)

Ja i dalje verujem da će da uzmemo domaću ligu. E sad ovu ABA... Al videćemo. Nada umire poslednja.

Treći da budemo ne možemo. Za četvrto mesto šanse su do 5%, ako budemo imali skor 12-1 ili 13-0, već sa 11-2 mislim da ne možemo biti četvrti, tj. može uz mnogo, mnogo sreće, a nešto ne verujem da ćemo je imati do kraja.

Nije baš tako, Partizanu treba tri pobede više od Olimpije koja je krš ekipa, oni ne verujem da mogu bolje od 7-6. Znači Partizan može do četvrtog mesta sa 10-3, što je realan skor. Krka, Cedevita, Cibona, Zvezda i Budućnost, to su vam problematične tekme. Dve od tih pet morate da dobijete.

Јери ћете да бојкотујете црногорско приморје, његушки пршут и Саву Бачића сад?

Шљиворад Тртовић™
Јери ћете да бојкотујете црногорско приморје, његушки пршут и Саву Бачића сад?

Ma jok, mi cemo ovo da otresemo u sred Podgorice i izborimo 4. mesto ;)

Pavlovic kriminalan, ne vraca se u odbranu. Zatim i ona divljacka namerna. Sudije zaseravale po malo, al sami smo dopustili da nam se napad svodi na improvizaciju igraca, a taman kad smo poceli da igramo, sudije nam jebase majku. I onda kad su na kraju videle da su odradili posao, onda nisu svirali jedno 10 faulova Partizanu u poslednjih minut dva,a tokom tekme su mnogo manje stvari sviruckali.

P.S. Gasic je tenkre, Macvan je doktor.

I da, opet kurcobolja 35 minuta. Pa nek se jebe takav Partizan.

Generalno cele sezone dosad imamo neopisiv bol u kurcu bar 3 četvrtine