Prijava

Ako ovo pevaju po tribinama, jes' transfer, do te granice da mi malo trulo da se smejem.

Ma ja transfer, gusle i svinjski papci koje bacaju Libijci to je to. Ajd malo smrduckajte po vašoj temi.

Nego brate Gmudo ako taj bude uradio nešto evo gde sam. Koje akcije i ćoškarenja za lika od 180 cm?! Pritom jedini ume da šutne tamo pa svaki trener ima da mu nabije nekog od 2 metra da ga čuva jer baja ne koristi ulaz, ne šutira za dva znači samo mu zalepiš zverinu ala Milosav ili Tepić i taj je bukvalno beskoristan na terenu. PA ja kad sam pročitao šta je njegov menadžer rekao za Igokeu kao da je u Majami otišao sunce ti jebem a ne u tu kurčinu Dodikovu.

Ma ja transfer, gusle i svinjski papci koje bacaju Libijci to je to. Ajd malo smrduckajte po vašoj temi.

na kojoj mojoj temi? Samo vam kazem da ovo sto pevate opasno trasferise blam.

kažem direktoru a ti brate nađi drugu budalu sa tobom da se raspravlja.

Bi ja, ali tesko je naci vecu budalu za raspravu od vas postovalaca lika i dela partizana.

CITAT Nego brate Gmudo ako taj bude uradio nešto evo gde sam. Koje akcije i ćoškarenja za lika od 180 cm?! Pritom jedini ume da šutne tamo pa svaki trener ima da mu nabije nekog od 2 metra da ga čuva jer baja ne koristi ulaz, ne šutira za dva znači samo mu zalepiš zverinu ala Milosav ili Tepić i taj je bukvalno beskoristan na terenu. PA ja kad sam pročitao šta je njegov menadžer rekao za Igokeu kao da je u Majami otišao sunce ti jebem a ne u tu kurčinu Dodikovu. TATC

Ma brate, pa ako treba stavio bih za njega trostruki blok da ga okruze ko da su mu bodigardi, samo da moze da se odlepi i sutne.
U toj divljini od Igokee ima i da nabije stats za evropu pa da ode u nekog evrokupasa.
INACE, LIK JE ODBIO NEKE TURKE , i to fazon neke dobre da bi preso u igokeu, nevera!

A ja sam ga pomenuo samo kao zamenu Tepicu, jer i da ima 160 cm i dalje je korisniji od Daloa. A opet, ti kazes stavis mu strvinu od 2 metra da ga cuva, pa s obzirom klk je nizak vrv je brz.. Ocekujem bar 10 poena od njega u Igokei,pa makar i na silu

Axaxaxax kakva je budala ovaj Celt, dođe na Zvezdinu temi napušava i lepi slike Partizana posle dođe ovde izdrkava se i lepi slike Zvezde lolol

Mislim da tucani ima od ranije neki problem sa ovim bek šuterom. lolo
Znam da im je odnos kvaliteta nebo i zemlja, ali npr. Nate Robinson je bek šuter sa svojih 175 ili 177, ne znam mu tačnu visinu. I malalegenda je isto 175 pa pleni KLSom. :D

Axaxaxax kakva je budala ovaj Celt, dođe na Zvezdinu temi napušava i lepi slike Partizana posle dođe ovde izdrkava se i lepi slike Zvezde lolol

Цар, нема шта!

A ja sam ga pomenuo samo kao zamenu Tepicu, jer i da ima 160 cm i dalje je korisniji od Daloa

Gmudo, ovaj je klasičan bek šuter, veze s plejom nema. Znači klasičan Džejsi Kerol tip - čim primi loptu a ima malo prostora on se diže na šut, loptu spušta u dribling samo da popravi poziciju. Možeš ti njega da staviš da glumi pleja al to će da izgleda kao da si isto uradio sa Mihom Andrićem.

lolo CKM brate nisam ga ni video nego gledaš statistike za dva a plus ide u Igokeu i sve ti jasno
Inače nije brz sigurno iz razloga što lik koji za dva šutne 50 i kusur puta na 100 i kusur tekmi očigledno ne koristi ulaz, ili šut za dva. Znači sve što ume prangija za tri i to može u razvojnoj gde se odbrane jedva igraju i gde je kvalitet lige kršina. Taj koš Andriću ne bi dao jer bi i ovaj mogao da se prilepi uz njega jer mališa nume da ide na ulaz ili da iskreira šut za dva.
Inače visinu sam pomenuo samo iz razloga da bi Dule pre pojeo svoja govna nego doveo beka šutera od 183 cm. A cenim čak da bi njega i Dalo mogao da čuva bez ikakvih problema.
Nejt je NBA igrač sa jezivim odrazom i sjajnin fizikalijama i brzinom ne ide baš da ga porediš sa likom koji je u razvojnoj i nijedan klub ga neće. Bar u NBA mogu da mu prave blokove i da koriste taj šut do iznemoglosti al ga niko neće znači da tu nešto smrdi.
Inače mi smo na 2 toliko jaki da bi bilo krajnje neozbiljno da dovodimo nekog niskog beka koji sve što ima je šut za tri.

Mada mene više ništa ne čudi ljudi recimo priželjkuju rukometaša Otaševića u KKP tvrdeći da je bolji od Tepare, mislim vrv i jeste bolji al u rukometu ili kakvom ragbiju. Da ne pričam o onom Torlaku i sličnim panjinama.

Bez Tepare večeras, jebu ga leđa opet.

Ništa, više minuta za Vanju onda. Ali nikako da budemo kompletni ove sezone. :(

Ja mislio lik plej, onda nista sve sto sam rekao pada u vodu..

lololo Gmudo toliko priželjkuje pleja da ga vidi i tamo gde ga nema lolo

opet moram da menjam zapatu :(

pucamo 10 razlike

ma nisam guglao nista, samo sam procitao vest i zakljucio na osnovu visine jbg
pucamo 20, ipak nema tepare.

Salim se, trpamo ovo 30ak razlike

Ovo za sada igleda kao otaljavanje posla, ne grizemo dovoljno u napadu, to mi se ne sviđa, ovakvoj Igokei su morali da ubace 50 poena minimum. Mada i Dule deli minutažu, ali to nije opravdanje.

Inače, ne znam da li je do mene, ali kao da sam primetio da imao malo života u Luki Bogdanoviću, par skokova, nekoliko asistemcija, angažovaniji u odbrani itd, jedino onu ciglu što je bacio, sve ostalo na mestu. Mislim da upravo Dule proverava može li da ga drži 7 do 10 minuta na parketu u ozbiljnim utakmicama, kada Mačvana odmara.

Igra li taj crnjo što ne maši trojke?