Prijava

Pa i jesmo u kurcu. Imamo 4 krstena igraca koji igraju uzasno kad je najpotrebnije (izuzetak Macvan, momak gine na terenu) + 2-3 zelembaca koji se ponekad iskazu.

Ne mislim na tim nego na vase razmisljanje

Ma nismo izgubili jer je kup, izgubili smo sto su se ovi (igraci) usrali. I jedni i drugi. Al ovi nasi malo vise. Realno, odavno nije bila gora kosarka na derbiju.

pseto ae idi brisi znoj sa cela nekom voditelju lololo. ae skaci oko kamere

Ono što sam se sinoć videlo je loša igra CZTa i očajna, ali očajna igra Partizana u nekim delovima utakmice. Mislim na period od 5 do 17-18 minuta. Pričati o sudijama je glupo i ne treba tu da se sada traži alibi. Drago mi je da sam imao priliku da prisustvujem toj famoznoj Radonjinoj odbrani, i mogu da zaključim da bi oni komotno mogli da igraju rukomet, možda čak i ragbi. Ruka na igraču pri svakom kontaktu sa loptom, ovo se odnosi na 'čuvanje' Pavlovića itd.

Na stranu sve to. Meč je izgubio kontra ritam Murića(tome najbolje ide u prilog ona povreda u kontri, kada je namerno sekao Mitrovića za 2+1, a dobio samo povredu), promašena 3 otvorena šuta za 3, i to kada je protivnik bio na konopcima, što bi se reklo. I što je najgore od svega, to je trajalo čitavih 90 sekundi, i mi nismo iskoristili priliku, sami smo krivi. Opet su se odvojili i opet smo prišli, ali nije bilo raspoloženih igrača.

Šut sa penala nam je bio očajan, drugi najlošiji u sezoni, posle meča sa Zadrom, ali smo ovaj put prebacili 50% :). A CZT ih je maltene perfektno izvodio. Plus smo im dali da nas izdominiraju u skoku, i kada se sve sabere nije bilo mesta pobedi.

Sada zna li se nešto o Murićevoj povredi? Na prvi pogled, kada je došao do klupe nije izgledalo kao ozbiljna povreda, šepao je, što je i normalno za uganuće zgloba, a Dule je ako se ne varam rekao da mu ne izgleda da je ozbiljna povreda, mada da će biti pregleda.

Pseto, pa kako drugacije da razmisljas... sta Partizan da radi bez Pavlovica, Macvana ili Milosavljevica? Zeleznik ima 15 igraca u rotaciji, jebeni Vilijams moze da presedi pola sata i da se ne oseti pad u igri.
Nama je prioritet EL, jebiga nemamo lovu ni podrsku drzave. Vama je lako. Nemoj sad kenjati sta je bilo pre, sta je bilo, bilo je... sad je tako kako je. Ima da vas ruzno karamo u Abi i to je to.

Mi nemamo luksuz da nam se povredi neko. Zeleznik ima skuplje zamene ako Marjanovica slucajno ritne kobila tokom snosaja,

Da si ti ziv i zdrav, odavno se zna da ne jebe lep
http://www.kkcrvenazvezda.rs/media/players/524c01562ce20boban_marjanovic_normal.jpg
nego imucan
http://www.gloria.rs/sites/default/files/gl-marjanovic-541.jpg

http://cdn.tf.rs/2014/07/02/Milica-i-Boban-Marjanovic-1-620x350.jpg

Sto se utakmice tice, sigurno da je Duletu bilo stalo, tolike pare smo potrosili na prevoz i smestaj, ali opet, dobro je da smo ispadanjem ustedeli jedan dan boravka. Samo stedljivo.

Ahahaha, trazeci Bobijeve slike naleteh na neke sa vencanja, evo mu ga kum Katic, ispratiti mu stajling
http://www.blic.rs/data/images/2014-07-13/493358_svadba130714ras-foto-mitar-mitrovic-012_ff.jpg

Janpi i kurcobolja hahaha
Kevu i ćaleta bi prodao da dobiju ono juče

Naročito je Mačvan imao kurcobolju, posle svakog koša okretanje ka navijačima i loženje, "ajmo bre!!!" i te fore.
Mada možda je palo odjebavanje direktive, a DV je to odjebavanje kaznio tako što ga je držao u igri 30+ minuta.

Koji je sad ovo dupli neroj, ajde pravite te duple tako da moze da se napravi neka asocijacija sa vasim originalnim nebitnim profilima?

A ne pitaš se ko je Vučić ovaj? To je ok?

Ne pitam se, jer ne provocira domaci zivalj, kad ode na vasu temu, vi ga iznapusavajte.

Pa da, po tuđoj guzici ni 100 batina nije mnogo.

Tako je, plus je nick vucicupederu nekako prijemciviji od nicka ovog gore, mrzi me da gledam koji je.

Na stranu to sto su prozivke na osnovu izgleda tako 5. razred osnovna.

Слажем се, али морам да ти скренем пажњу да ово нема баш неку велику тежину када у реченици пре напишеш:

imaju jebenu usatu spodobdu marjanovica i jebenog kalinica kog je ufatila promaja i ne pusta.

И занима ме докле ћете да форсирате то "нероји"? Не желим да испадне да браним навијачке групе, кења ми се од њих, али с тим "нероји" се само хвалите чињеницом да нисте добро видели које је слово написано.

Na stranu to sto su prozivke na osnovu izgleda tako 5. razred osnovna.

dzabe kvalitetna prozivka ako je boxer ne skapira. a i zasto bih se trudio kada "ahaha navijate za zvezdu a crveno je boja menstruacije" vrsi poso.

fanaticni_hromozom
Ponadali su se opasno, pošto su na vrhuncu forme

Boxer
Janpi i kurcobolja hahaha
Kevu i ćaleta bi prodao da dobiju ono juče

samo zbog ovakvih komentara citam sta pisete po ovim temama.

Ja ne znam šta je čudno što sam rekao istinu da su se Groboši generalno ponadali da mogu da nas dobiju, tukli Cedevitu i abaligašku kompaniju par puta ušli u neku seriju i misle da mogu protiv evroligaške Zvezde. Gledao sam utakmicu u društvu pešes Grobara pa znam. Pozzitj vozzitj.

Слажем се, али морам да ти скренем пажњу да ово нема баш неку велику тежину када у реченици пре напишеш:

Pa to je trebalo da znaci da bi mi mogli bar 4 pesmice da napravimo na osnovu fizickog izgleda vasih igraca,al je moronski.

Jednako moronski ko kad su debili na tribini pre 5,6,7 godina crncima ispustali one majmunske zvukove a mi u timu bar 1 crnca imamo.

Zamisli peva se Marjanovicu sa tribina U SA TA SPO DO BO ili Kalini KAD SI BIO DETE MALO VETAR TE JE SILOVAO A TO SVAKO ZNA JER KRIVA TI BRADA