Prijava

http://www.mozzartsport.com/vesti/dragan-kicanovic-koga-jos-zanimam-ja-pored-bogdana-bogdanovica-i-drugih-klinaca-cije-vreme-je-doslo-ili-dolazi/98075 u top 5 najgorih intervjua koje sam ikada procitao...na svako jebeno pitanje koja su usput ono najstandarnija, Kicanovic kontru udario lololo

Kakva debilcina, ne znam koji si kurac i linkovao retardirane izjave. Cacanin, zar je potrebno naglasiti?

krajnji rok za pojačanja 5 mart.
ZNAČI DOLAZI SAD U PONEDELJAK

Ono što se moglo videti na kupu to je da nama više škripi ispod koša nego na pleju. Što nisam očekivao da ću reći ove sezone. Pre svega jer Bezbradica jednostavno ne ume, nadam se da će igrati na gornjim granicama svojih mogućnosti, kakve god da su, u nastavku sezone. Đumić se za sada pokazao kao fino pojačanje. Mada iskreno, ne bih ga menjao za Gagića.

Ja bih voleo ako je moguće da dovedemo nekog centra, preko 210, ako ih ima, neće on biti ekstra kvaliteta, jer takvih nema trenutno, barem ne za naše uslove, ali da pojačamo rotaciju ispod koša.

Druga varijanta bi bila da dovedemo neku streč četvorku, i da počnemo da forsiramo small ball igru, pa kud puklo da puklo.

Treće nije PF/C, ali je Mekejleb. :D Valjda ga je Bajern otpustio.

Šalabajzer
TO JE PEDAGOŠKI ČIN, KAKO NE SHVATATE

Da umesto cirkusa imamo ligu sa svojim organima i Dule bi platio kaznu.
Al posto je skidanje sakoa prekrsaj, a davljenje igraca nije, jebiga.
Kako sejes , tako zanjes.
Nije vam smetala kazna za sako, ili Pavlovicu za helanke?

Treće nije PF/C, ali je Mekejleb. :D Valjda ga je Bajern otpustio.

Povredjen. Zato i nisu produzili ugovor sa njim.

Nego ,danas istice rok za registrovanje igraca za EL. Znaci sad kad ovi sto su se nadali EL angazmanu odustanu, moraju kod nas, logicno.

TO je to, definitivno ce biti ponedeljak! Ili utorak. Mozda i sreda. Manje verovatno cetvrtak al nie ni petak nemoguc. Znam samo da subotu i nedelju nece sigurno.

Da umesto cirkusa imamo ligu sa svojim organima i Dule bi platio kaznu.
Al posto je skidanje sakoa prekrsaj, a davljenje igraca nije, jebiga.
Kako sejes , tako zanjes.
Nije vam smetala kazna za sako, ili Pavlovicu za helanke?

Nije mi ništa zasmetalo, jer je jasno da je liga cirkus.
To je bila samo zajebancija na Dušanovu zajebanciju.
Nema potrebe da potežeš raspravu, sve ok, smiri se.

JEdva cekam ponedeljak

E da, Derbi se igra u nedelju to je prvi mart. Trebalo je da se igra u subotu, a ja sam bio u tripu da je subota prvi mart.

јебига, људи, то је што је. ћилмов бан остаје, циганима честитам све титуле ове године. :( свака му част, намерно је направио срање и жртвовао се за клуб који је узео обележја и име од клуба којег воли.

Odbanovati ga samo pred polufinalne utakmice lolo

ЈАВИТЕ ДУЛЕТУ ДА ЈЕ ЋИЛМО БАНОВАН И ДА ИДЕМО НА ТРЕЋЕ МЕСТО!!!

Tu je podmladak, Rasni, mozda ne toliko efikasan i svakako ne tako vrsan poznavalac kosarkaske igre, ali s nespornim kapacitetom.

Ne znam kako ovo da vam kazem, ali saga oko pojacanja se blizi kraju.
3. mart je poslednji dan za registraciju igraca za ABA ligu (predpostavljam da necemo trositi novce zbog KLS) tako da ako dodje neko do UTORKA (haha to je to probijanje malera) dosao je, ako ne jbg igramo ko prava avangarda centra bez, pleja bez, daloom sa

E da, sto se tekme u nedelju tice:
-Murica bez
-Djumica bez (mada mozda zaigra)

Понедељак је тај дан! Треба читати између редова ово што Дуле каже. Да има неки спортски новинар да га пита "господине Вујошевићу, да ли у понедељак долази појачање?", да видите како би му се насмешио брк.

Ma jok. Nema se para. A i sladje ovako uzeti titulu...;-)