Prijava

Ал која је мобилизација била код пантера, довели вође навијача на клупу, напоље неки раснији бушили гуме на колима. Диго ћоки кусо и репато.

znaci kad puknemo danas u fudbalu i basketu ima da bude predivno nedeljno popodne lololo

Glupi pavijan ne ume da nadje temu za prozivku.

Бојим се мало за мајсторицу... Вечерас лагано, ал пета утакмица ће бити јебена.

E do kurca evo zapate jos samo tilmo fali pa da vas singliram veceras

Мене лично боли курац за Евролигу, ал како би било слатко сјебати приватни диктаторов тим. Па то ни Ридли Скот не би режирао.

Добијамо вечерас

E veceras ce biti onako lagana tekma, 10+ u prvoj cetvrtini, zar u ocima, i zavrsava se tu negde na 17 razlike.
Cigani klasika, dobili nas jednom misle da cemo da skidamo gace. Veceras 2:2, a onda u nedelju ce nam trebati Budina smirenost, cokijeva drskost, Partizanovo umece i Duletova klasa da pobedimo gamad na terenu, govna na tribinama, lopove sa pistaljkama i to je to.

lopove sa pistaljkama

;o]

Џабе приче о суђењу док се не направи неки гиф или компилација на јутјубу

Џабе приче о суђењу док се не направи неки гиф или компилација на јутјубу

;oo]

https://www.youtube.com/watch?v=hiiaeFzq3Gs

tacno su poprilicno smanjili ton iz hale, na tv je ovo izgledalo kao da se pevusi a ne da se urla..

ali najjaci su sa onim svrsavanjem na bobijevo kucanje preko Milutinova a sekund pre toga mu MVP nabo lakat u glavu i izborio se za skok, al to ne gledamo naravno hahahahaah

tejicu nesportska za drzanje Macvana, nema faula na Ajfonovom sutu, Milosav ne moze loptu da izbaci jer mu 3 ruke udaraju u laktove, Tepicu nesviranje 2+1 u 2 navrata i onda uhvate da kmece jer je Pavlaka nabo mesara u jaja

dobar klip
volim da čujem da se ori hala bilo koji navijači da su u pitanju

Dogodine u Kninu Partizan Mega vs FMP

Zar nije od dogodine opet Zvezda ziva?

Večeras možemo da dobijemo, nije to neka velika nauka. Samo malo popraviti skok, pre svega u defanzivi, a to najviše zavisi od samih igrača, kada se igra čovek na čoveka, kada je zona opet zavisi od njih, ali ne toliko, ipak brane prostor, a ako tu nema nikoga teško dosta je teže osigurati prostor.

Ne znam za vas, ali mislim da će ovo biti najmanje efikasna utakmica, nekako posle one potrošnje sinoć mi ne izgleda da su timovi u stanju da ponove onako nešto. Jedno mi se čini gotovo sigurnim, a to je da Milosav neće imati ni približan broj poena kao juće. Mislim da će ići do 10. A Pavlović mora da pokaže adekvatnu reakciju, da se uključi u igru, i da više koristi prodor, jer ako se budu kriterijum kao sinoć imaće minimum 6 bacanja. Moramo više da napadamo koš ulazom, kao Dragan sinoć, i da se tu uključe Pavlović i Murić, a može i Tepić, jer na njemu igraju za nijansu slabiju odbranu kada dođemo do koša, odmiču se od njega kada ima loptu da zatvaraju Mačvana i Pavlovića, i to treba koristiti.

Možemo do pete utakmice, neće biti lako, tada nemamo veliku šansu, ali se nikad ne zna.