Prijava

Mačvan je udario glavom o pod, zato nije igrao poslednja dva minuta.

ма не може ту нешто да се замери екипи, играли су одлично целу утакмицу, па и ту завршницу. промашили смо тачно пет зицера у последња три минута што је просто невероватно. то уз пар ових судијских грешака нас је избацило из утакмице. јесу они као одсекли акојона, али смо им се зато у завршници утакмице шетали кроз рекет како смо хтели.

мачван се повредио у последњем минуту. није играо један наш одлучујући напад.

Znam zasto nije igrao samo napominjem da je i on falio. A znacio bi

Tačno da ne može ekipi, ali može donekle Dulu na vođenju utakmice.

Fora sa Božom kao startnim centrom nije loša kada igramo sa czt. Da Milutinov ne pokupi brze faulove od Marjanovića i da ne ostanemo bez centara. Međutim, Dule je olako ušao da će ovaj izaći na kraj sa taj dan vrlo napaljenim Planinićem. Njegovih par grešaka nas je tu koštalo njihove velike startne prednosti. Dva dodavanja su mu ispala iz ruku(ako se ne varam), i imao je jednu izgubljenu loptu. Jbg, lako je biti general posle bitke, ali je morao da počne Milutinov. Ne bi se ovaj toliko razigrao. Ali sada više polemisati o tome nema smisla.

http://www.abaliga.com/game/178/Buducnost_VOLI-Partizan_NIS#statistic_FullStatistic

Pogledajte samo +/- statistiku.

pseto88
a gde mi to pretimo i kukamo?
pa dulovo ono igranje sa sudbinom i to

ae posto ovo toliko potencirate mislis da je ovo bila pretnja smrcu, sta. mozda je lik mislio na njegovu karijeru sudije... mislim ono ispadate vi ti koji prizivate smrt samim tim sto mislite da je on to rekao

Nema me par dana na temi i vi konačno relativno normalnu konverzaciju vodite. Čestitam.
Uzgred čestitam ciganima na prolasku u finale i EL. Bolji ste, jebi ga. Eto da i ja priznam...

ae posto ovo toliko potencirate mislis da je ovo bila pretnja smrcu, sta. mozda je lik mislio na njegovu karijeru sudije... mislim ono ispadate vi ti koji prizivate smrt samim tim sto mislite da je on to rekao

cekaj, a ja sam rekao da je neko nekome pretio smrcu? Nemoj srati jbg

Penzose fala

pa dobro, sta je onda problem? samo sto ne krenete slovne greske da mu lovite lololo.

Pa cekaj jel pretio? Mozda tj verovatno nije pretio smrcu ali je pretio i to sam i rekao.

Филозофско поимање судбине своди се на неумитни закон, односно нужни ред у свету којем је подвргнуто свако биће. По дефиницији, судбинско је оно што је изван нашег утицаја, на шта не можемо утицати својим деловањем, без обзира да ли стога што нас је заскочио случај, или што смо под упливом сила које изван наше контроле.6 Појам судбине је играо кључну улогу у стоичкој филозофији. Стоици су сматрали да мудар човек треба да прихвати своју судбину, ма каква она била, уместо да покушава да јој се опире.

u prevodu jebacu ti mater u picku sudijsku govno jedno

Ovo su već neki novi elementi...

u prevodu jebacu ti mater u picku sudijsku govno jedno

cekaj sta si citirao ovo mislim da sam ovo prvi put procitao sada?

Ja sam konkretno mislio na izjavu, ne citiram: igraju se sa sudbinom nekih ali nisu svesni da se igraju i sa svojom sudbinom

mozes zvati ovo kako oces ali meni zvuci kao pretnja

ja to vidim kao dobronamerni savet.

mislim, ko jos upozorava da ce da bije nekog? pa ga prebije pa jos prodje nekaznjeno?

Ne znam sto si zapeo za batine ili ubijanje? Ja mislim da je mislio na karijeru ali i u tom slicaju je pretnja

mislim, ko jos upozorava da ce da bije nekog? pa ga prebije pa jos prodje nekaznjeno?

bokseri recimo.

Pa ti si totalno nedokazan burazeru i ne vidis dalje od monitora. Da li sam rekao da su dulove pretnje ozbiljnije? Za 20min si mi prisio 3 stvari koje nisam rekao.

taman da je dulova pretnja najmanja pretnja na svetu ikada opet je pretnja jebem mu mater sta tu nije jasno

nije jasno zasto dolazis na temu da pricas o vujosevicevoj pretnji? zasto ne pricas o tome sto je vas predsednik jebeno PREBIO coveka i prosao nekaznjeno.

nije jasno zasto slepi npr evo pre 2 sekunde kaci neku insinuaciju na to kako je partizan bez para tako neka fora a klub mu ugasen a fk duguje 50 milki.

kao sto rekoh, ne bih ja o "bari" u imenu ako mi se navijaci zovu po partizanovoj grupi navijaca. ne bih pominjao "cetnici sever" ako mi se tim zove crvena zvezda sa sve petokrakom. znaci malo je debilno nazivati coveka debelim ako si jebeno deblji od njega, kapiras?

lik rekao u afektu ne bih se igrao sudbinom. pa ja bih rekao da jebene sudije koje nisu postene treba besiti na javno mesto i ne skidati leseve dok se ne raspadnu. jer kako ocekivati od naroda da bude posten ako jebeni sudija, covek koji treba da jebeno presudi laze? ovo ne mislim samo za sport vec za sve ostalo. pokvarenog policajca, vojnika, doktora koji prima mito sve na vesala, za primer.

nije jasno zasto dolazis na temu da pricas o vujosevicevoj pretnji? zasto ne pricas o tome sto je vas predsednik jebeno PREBIO coveka i prosao nekaznjeno.

Sumnjam da je udarao jače nego Guru. Ako je i udarao, Čovićevo udaranje nisam video, Guruovo jesam, koji će proći razume se nekažnjeno.

to razume se zvuci kao da je to nesto normalno za partizan a nesto neverovatno za zvezdu. mislim meni tako zvuci. kao da je nama arkan vodja navijaca. ili bogdanov. kao da nas lazetic davi igrace po terenu. nekaznjeno.