Prijava

ili otimamo fudbalske klubove tipa ceca-ocokoljic, prodajemo igrace fazon terzic...

To zvuči da si pojo gomno, i uhvatiš za nešto drugo sad, samo da bi nešto odgovorio.
Mislim meni tako zvuči.

ako sam pojeo govno zasto se uopste trudis da mi odgovoris? koliko sam razumeo tvoj post ti si vec sebi bacio pet i cestitao. fale samo rs botovi tipa kapun, soker i onaj ni na ne sa komentarima

AHAHAHAH

BRAVO CARE

JEBI JANPIJA

da bi bila kompletna pobeda

Kakva je to samo tuga i nesreća kad te FMPCZ pobedi jednom, a možemo samo da zamislimo kako je kada se to njima dešava 13 GODINA uzastopno. Ogromna su to nesrećna detinjstva, mladosti i životi, nakupljene frustracije. Zato oprostite vašem komšiji što se našao u čudu i ne zna ni da proslavi pobedu kako valja.

Како ли би се само онда понашали играчи Партизана после 13. узастопног пораза, ако су за време првог оволико прегорели? Да не заборавимо и тренера. А Неша би нам остао без читаве главе вероватно :(

Ovaj vucicpeder je vucicpeder i nema potrebe raspravljati sa njim ali ti janpi zivis u nekoj fikciji burazeru u nekom svom matriksu keve mi moje evo ne prozivam te sada i ono skroz dobronamerno ti govorim nemoj pratiti domaci sport neko vreme

Ti brate kao prvo sam pitas i sam odgovaras cim napises post odmah zamislis sta ce neko ko navija za zvezdu napisati i cepas dalje nevezano sta neko napisao a kao drugo nisi u stanju da napravis razliku u ispravnom i pogresnom pod izgovorom da neko drugi radi nesto jos gore.

nisi u stanju da napravis razliku u ispravnom i pogresnom pod izgovorom da neko drugi radi nesto jos gore.

ne, ja samo kazem da je neko tamo ubio coveka a ti bi ipak prvo da osudis lika jer je ukrao cokoladu.

sto se tice "nepracenja domaceg sporta" sta bi time dobili? imali bi situaciju "jebali smo vojvodinu, krcaj mocna zvezdo" bez onoga "jbg 2 gola iz ofsajda" ili jebi coki glupog andjusa, tuci, udri. ili onu krilaticu iz prosle godine "otimaj titulu"

ako je neko uradio jos gore i prosao nekaznjeno znaci da je to u redu. ako je gora stvar uredu zasto bi posvecivali dalje paznje nekoj tako nebitnoj stvari? zato sto ju je dule izgovorio?

ne, ja samo kazem da je neko tamo ubio coveka a ti bi ipak prvo da osudis lika jer je ukrao cokoladu.

e a ja ti samo kazem da treba osuditi obojicu i to odmah a tacno mi se jebe za koga ta dvojica navijaju. Taj problem ti imas

Ti brate kao prvo sam pitas i sam odgovaras cim napises post odmah zamislis sta ce neko ko navija za zvezdu napisati i cepas dalje nevezano sta neko napisao

Ово је претачно :D

То је Јанпи. Јанпи ради то.

Vi grobari tripujete neku avangardu, neke moralne vrednosti, baš tripujete.
Onda dižete debelog u nebesa kao da je bog, a taj isti debeli se piša po svim moralnim vrednostima koje vi tripujete i popiša se po vama svaki put kada napravi neki pederski potez kao što je prošle godine na kzš protiv cedevite 48 puta spomenuo zvezdu, kukao na suđenje, udarao navijača itd...
Kapiram da ti treba neka vrhčina od ribe da se jebete svaki dan mesec dana da vidiš da svađanje po internetu nije vrhunac navijačkog života.
Dođeš brate mili na onu temu za prepucavanje, ostaviš tovar govana onih najglupljih navijčakih fora u fazonu JEBALI SMO VAS LOOOOL i ideš dalje.
Kod nas je malo drugačije jer mi imamo Slepog koji doda kečap pa se mi smejemo dok se vi davite u njemu.
Nas ne proganjaju postovi avangarde.
#nismoisti
#nemojtuyanbiti

Kad budete imali trenera koji vam donese uzastopnih 13 titula i usput ugasi Partizan, onda pricaj o postovanju koje Dulo ima kod grobarske populacije.
Avangarde glede, pa zar je potrebna ista? Bila je mozda kad ste na svojoj strani imali Miljanica, Krcuna i ostale likove koji su neko i nesto. Kakva avangarda je potrebna da bi se borio protiv sns-a i privatnog kluba Nebojse Covica? Tu se ne radi o avangardi, vec o zdravom razumu.
Objasnjavati ovu cinjenicu je kao raspravljati o Pekicu ili Bukovskom sa nekim kome je vrhunac knjizevnosti orlovi rano lete. To su razlicite kategorije, razlicit smisao i sve razlicito. Ne bore se ovde grobari za Partizan, borimo se za normalne vrednosti. E sad, sto se to poklopilo sa cinjenicom da su naprednjaci cigani, jbg... A kao da se nesto drugo i moglo ocekivati.

Tu se ne radi o avangardi, vec o zdravom razumu.

što vaš trener ne poseduje a očigledno ni vi kada ga toliko dižete u nebesa
poyy neću više da spemujem temu.

Objasnjavati ovu cinjenicu nekom je kao raspravljati o Pekicu ili Bukovskom sa nekim kome je vrhunac knjizevnosti orlovi rano lete.

kada budeš raspoložen možemo porazgovarati o književnosti na nekoj drugoj temi
p.s. preferiram istorijske knjige

EDIT: xex sad možeš da prodaš foru 13 godina nismo uzeli titulu pa zato volim istoriju ili '91 exexe

Cekaj, pogledaj celu pricu oko ove "Zvezde" i politicke podrske kao navijac npr Vojvodine, ne moras kao grobar. Znas, ja postujem sve razlicitosti i podrzavam svacije uverenje, ali kada se zarad najnizih strasti brani neodbranjivo... po tome mogu samo da se iserem.

Dobro i onda odmah pored mene sedi i ti kao navijač Vojvodine i pogledaj političku priču oko Partizana.
Znas, ja postujem sve razlicitosti i podrzavam svacije uverenje, ali kada se zarad najnizih strasti brani neodbranjivo... po tome mogu samo da se iserem.
http://www.e-novine.com/files.php?file=photo/ekonomija/berze/Bane-razno31/dacic_dodik_vendi_u_h_991878476.jpg
nemoj tuyan biti

Rena malo uz govana

колика количина јадности...

e ae da pricamo o postupcima vujosevica pre pojave covica? mislim jedini koji udara kontru vucicu i covicu je on. sve sto vujosevic i radi je teranje kontre njima dvojici. u principu ona lukiceva saopstenja su poezija za ovo sto se desava.

inace mesate ono kada je politicar u klubu da uzme i politicar u klubu da da pare. ne zna se sta je gore ali opet 2 razlicita pojma

inace kapiram da je jedino ovaj dodik dao neke pare partizanu.