Prijava

Pseto zar ti ne znaš da sam ja već u Informeru??? Samo pitaj Vučićapedera, on je i onako bolje upućen u moj život i to gde ja radim od mene samog :)

pseto i mene fascinira kako dijalog na temi KK Partizan vode dva zvezdasa, kao i to sto navijackoj temi svog kluba ne prilaze :))))

Pa gonzo je pisao i po nasoj temi. Ja utakmicu nisam gledao pa cutim

Gonzo, nije valjda da nisam uspeo da kopiram njegov stil? Doduse to je i dulo stil pa si mozda pomesao

Gonzo reci Vučićeviću da sam veliki fan njegovih anketa lolo
Otvorio sam i temu al se nije primila na sajtu :(

jer je čitava priča oko tog prvog mesta na tabeli previše naduvana pošto ionako svi očekuju Partizan i Zvezdu u finalu.

OVo vam je naslov iz Blica. Pa vi vidite ko je paranoican i ko od Partizanove pobede pravi Zvezdin uspeh

Zvezda istopila Partizanovih +20 bez isključenog Kalinića i sačuvala prvo mesto!

Mora malo, nisi bio tada ne laži xD

Bio brate, komentarisao i ovde i kod vas. Preskocio sam samo tekmu u KLS, prvu.

pseto88
Fascinira me kad dve osobe(koje se razumeju u sport koji komentarisu i navijaju za isti klub) razlicito komentarisu sudjenje i obojica napisu "realno".

I meni je cudno kako neko ko ima oci i vidi isto sto i svi drugi sa ocima, moze da govori da se nesto nije desilo al ajde, sto ljudi sto cudi (ovde mislim na onu Lazic-Pavlovic obostranu, tj na trenutak kad guraju Akojona pri sutu, a sudija cuti kao i cigani )

A Muric izgleda propusta ostatak sezone.
Brao musavi , uspeli ste iz treceg puta.

Хахахах Гази, ај не сери брт. Ко га јебе кад има стаклене лактове.

Cek sek, ne mogu sad, trazim imena onih "istrazivaca" sto su prosle godine tvrdili da je Vujosevic kriv za pucanje ligamenata.

E evo sad dobih jednog, kaze to sto je svaki put zadobio povredu sa igracima CZT nema veze , nego je on kriv jer je pokusao da uzme loptu. Takodje kaze da ce da se okupe sad i da smisle teoriju o nepravednom sudjenju jer je kradja krivicno delo, pa ga tako treba teretiti jer je narusio privatnu imovinu igraca CZT

Jel za Murića potvrđeno?!

едо ђоко божо јако

Juče smo rokali trojke vrlo dobro, malo pali na kraju inače bi bilo odlično, igrali vrlo dobro kontra napade, i zato pobedili. Milutinov nije morao u svakoj situaciji da proba kucanje preko Bobana, spusti o tablu majstore i završi, inače vrlo dobra njegova partija. I na kraju mali Vanja, kakav biser.

Inače Gazimudo, slažem se da se na Pavloviću ne sude faulovi kada krene na ulaz i da ga to verovatno izuzetno nervira, posebno ona 2+1 situacija koja nije svirana. Ali, da se primetiti da on svaku odluku sudije u poslednje vreme komentariše, čistu i spornu itd.

Inače, mislim da se posle ovakve večerašnje partije Tepića, košarkaški treneri pitaju i lupaju glavu, zašto on ovo ne radi konstantno već samo na mahove. Sa kojom lakoćom je rešavao one prodore, a opet odbranu maksimalno korektno igra.
Mnogo mi je krivo što mu ovo nije neki donji standard, realno tako nešto se očekivalo po odlasku iz Partizana, bio bi drugi plej reprezentacije komotno. Radi sve u odbrani kao i Marković plus bi imao veću doprinos ofanzivno, ali jbg, psiha verovatno.
14p 4sk 6as uz šut iz ige 75%.

A Muric izgleda propusta ostatak sezone.
Brao musavi , uspeli ste iz treceg puta.

Gazi brate ne kenjaj, nikoga sinoć nije ni pipnuo, a i Dule je još bre utakmice rekao da Murić ima problema sa tom povredom i da možda čak i neće igrati protiv Zvezde.

Bilo je kontakta sa Dženkinsom, kako bi mu inače sudije svirale nesportsku?

Ne kažem da ga je faulirao sa namernom da ga povredi, ali je bilo intekako kontakta.

Bilo je kontakta sa Dženkinsom, kako bi mu inače sudije svirale nesportsku?

Ne kažem da ga je faulirao sa namernom da ga povredi, ali je bilo intekako kontakta.

Kad sam napisao da ga niko nije pipnuo mislio sam na onakav faul kada je i zaradio povredu. Normalna stvar da je bilo tokom utakmice kontakta jebem mu miša ne igraju odbojku, a što se tiče tog faula Dženkinsa nije to bilo ni blizu nečega grubog jednostavno su krenuli obojica na loptu, Đenka je zakasnio i napravio faul.

Nije njemu sjebano rame od borbe za loptu, nego jer se majmun obesio bas o tu ruku.
Ne kazem da je to namerno, al gledao sam dosta duela van lopte sinoc, definitivno se na nekim igracim "igra" prljava odbrana, sa dosta uplitanja nogama u kretanje, povlacenje za ruku pri izlasku iz blokova.

Pavlovic komentarise dosta sudijskih odluka, al uglavnom jer njega biju ko vola a sudije pustaju a onda za 3x manji kontakt njemu sviraju faul. I tako nije iz utakmice u utakmicu, nego vec mesecima jbt.
Da njega stite ko sekvoju, lagano bi bio najbolji strelac lige i to samo na bacanja.
A da ne pricam sto se sekvoji tolerisu laktovi u glavu i vrat SVAKI PUT!
Ili je to logika, on je visok pa mu je to visina tudjih glava. Pa dobro onda, i Pavlaka je jak ko stena, ko ih jebe sto se odbijaju od njega kad krenu na ulaz?!

A Tepic juce pisao doktorat. I njega su sudije dopustile da biju, hrt ga je vise drzao za dres i vukao nego sto je bio u stavu,al HEJ to je "cvrsta" odbrana.
Kako gledam ovog kalinica i hrta, lazic jos ispade stvarno dobar odbrambeni igrac. A mesar je.
A Milutinov sto se mene tice nek krene na kucanje svaki put. To mu daje muda i adrenalin. A ne ko pre, ko mlohavo detence, samo gleda da izbegne kontakt. Imas bre 2.15 i 120 kila, samo kucaj!

I popije 2 banane iz 3 pokušaja kucanja.

Jedan je Šekil O'Nil koji je bio buldožer svoje vrste, ali košarka nije samo sila, ima tu i mozga malo(više). Trebaju se gledati snimci Karim Abdul Džabara, silovati centre time 4 do 5 sati dnevno,

I divca. Divac bog.

Gazi lagano klizi u transfer, samo to da kazem

A da, ko god kaze nesto protiv sekvoje taj transferise.

Pa jebo mater, bio i Dukka visi od nas na basketu visi za 2 glave pa nas nije rokao laktovima ALI HEJ NJEGA UDARAJU PO KOLENIMA MUKICA

Na ceo post i veliki broj prethodnih sam mislio ali ajde necu da ti glumim savest valjda si svestan na koji nacin razmisljas i sta piskaras