Prijava

A bre šta je vama, lagana utakmica?! Bezbradica kida ligamente Bobanu, titula opravdava sredstva. lolo Jebeš reprezentaciju. Partizan šampion, izraziti favoriti. :)

Pa rekao Dule juce da nece rizikovati ni sa kim. Neki valjda imaju sitne problemcice, pa je rekao da je bolje da ne igraju uopste i da zdravi udju u plej of nego da najebu.
A cigani su poznati da imaju 0.1 povredu na svakih 10 poena protiv Partizana :)

Pavkec zatrpava.

Bolje sad da ih ovako kenja nego u plej ofu.

Edit: pogresna tema D;

Bio na tekmi, poseta nikad manja za derbi,al zato kop grmeo poprilicno jako i to celu tekmu.
Ne znam otkud cigosi u hali, kad je valjda dogovor da nema gostujucih navijaca.

Pavlaka naceo, Vanja nastavio,Macvan standardno, Tepara pomogao, Milutinov dokrajcio.

Inace nikad manje znacajan derbi rezultatski al nama mnogo bitan za psiholoski aspekt.
I to jos bez Milosava. Cisto da vide momci da mogu. Pa i ako izgubimo nek izgubimo tako sto smo odigrali maksimalno, greota ovima pomgati. Ko da nemaju dovoljno pomoci.

Inace, onaj jedan sudija umobolan. Pavlovicu ne sviraju nista, Blazicu isto. Sekvoju stite ko da je paraolimpijac a ne skoro pa MVP Evrolige.
I Kalinic i Pavlovic zasluzene tehnicke, jedino sto je krivousti trebao da dobije jednu ranije, pa tek onda onu, a ne dve odjedared, al ko da je pa bitno.
Ionako su sudije lepo odglumile ujednacenost, i vec u sledecoj mnogo bitnijoj rezultatski ce nas unakaziti a krivoustom nece svirati nikakvo urlanje a opet ce da pricaju ko da su rod rodjeni

Sad sam se cuo sa cokijem, sve je u redu, hrt je sleteo ziv i zdrav.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
https://pbs.twimg.com/media/CGsQpDAU8AImVNu.jpg

Realno je i Pavlović zaslužio jednu tehničku pre one što je dobio. Ali ću prokomentarisati utakmicu kasnije.

EDIT: Definitvno potez utakmice, još je Marinković 'barely legal' klinac a ovaj umobolnik se zaleto da ga ponizi rampom, pa je proleteo kao da on ima 18 a ne 25 koliko ima. Vrlo iskusan potez Vanje. Što se ne može reći za pokušaje kucanja Milutinova preko Bobija.

Realno je Pavlovic trebao da sutne bar 15 bacanja. Svaki ulaz koji je dao je bio uz faul, a i dobar procenat onih promasenih. Osim nekoliko puta kad se ko volina zaleteo u dva tri igraca

Realno Kalinić je mogo da nam obezbedi 1. mesto.

Vidim da ste pobedili te stoga čestitam.
Da se neslavno po Partizan završilo da li opet ne bi na sajt dolazio mesec dana xD
Na pitanje nek odgovori Gazimudo :)

LoL, cigani ludaci.
Prvo sto sam "otisao" 5 dana pre tekme.
Drugo sto me nije bilo 10 dana posle toga.
Trece, ko da me toliko potresao poraz u KLS i to u fazon sedmom kolu, a bio tu kad ste nas iz EL isterali.

Cigani ludaci.

ĐE VAM EVROLIGA
PRC PRC PRC PRC
Mora malo, nisi bio tada ne laži xD

dajte snimak tog poteza marinkovica protiv blazica

ĐE VAM EVROLIGA
PRC PRC PRC PRC
Mora malo, nisi bio tada ne laži xD

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201003/5896/ne-podbrckuj-papagji.jpg

Јадан Тепара, неће нико да га похвали иако је одиграо одлично. Само знате да пљујете по њему, незахвалници. Ви сте ми неки навијачи. Творевино вештачка пу.

Fascinira me kad dve osobe(koje se razumeju u sport koji komentarisu i navijaju za isti klub) razlicito komentarisu sudjenje i obojica napisu "realno".

Pa dobro pseto, imaju ljudi različita viđenja. Bio sam sinoć na utakmici, poslom kao i obično. Partizan je zasluženo pobedio, doduše po meni najviše zahvaljujući odličnom šutu za tri u prvom poluvremenu kada su i napravili razliku koju je Zvezda posle pokušavla da stigne.
Što se tiče Pavlovića i Kalinića, mogli su i ranije da poduvaju tehničku. Kalinić je konačno dobio kada mu je sudija sivrao ruku na srce prilično sumnjiv faul (takav je moj utisak pošto se sve dogodilo blizu novinarskih pozicija gde sam ja sedeo). Doduše previše je popizdeo i pojeo govana, pošto je posle toga Paća imala šest bacanja i loptu sa strane i otišla na 20 razlike.
Generalno je naravno utakmica bila nebitna, jer je čitava priča oko tog prvog mesta na tabeli previše naduvana pošto ionako svi očekuju Partizan i Zvezdu u finalu.

Utisak večeri je bio Dule, dok sam uzimao izjavu Tepići ispred svlačionice. Dule je sedeo na klupi nekih metar i po od nas i čuo je razgovor. I pitam ja Teparu šta im se dogodilo u poslednjih pet minuta pošto nisu uspeli da zadrže tu prednost koja bi im donela prvo mesto na tabeli, a imali su Zvezdu bukvalno u šaci. U tom trenutku dobacuje Dule (parafraziram): Pa šta sad, hoćete i od ovoga da napravite neuspeh. Lik je teška paranoja i zaista treba da se leči, svuda vidi zavere čak i kod najlogičnijeg pitanja koje bi svako postavio.

Sram te bilo gonzo. Podrivas pacu malicioznim pitanjima djubre jedno ajde priznaj koliko te coki placa?! oces transfer u informer sta?!