Prijava

Brate, nije realno da na egalu 10 sekundi do kraja praviš faul i to na šuteru. Trebao je Božć da brani napad.

Čitam sad da su otpustili Vilsona. Ako je istina mislim da je čovek zajebo i onog Akonjona po broju odigranih utakmica pre nego je dobio otkaz...

Pa jebem vam sve živo, nije ovo jebena ENBIEJ letnja liga pa da dovodiš i otpuštaš igrače na svaka 2 dana...

Crvena konjeva mas'
Skočimiše, ovde je Božić najmanje kriv, čovek je sasvim dobro postavio utakmicu, taktički je sve ok izgledalo, ali Džabe kad ti prvi plej izgubi 8 (O-S-A-M) lopti. Šteta za flopijevu povredu, jes da bi carinio po 20 sekundi, ali ne bi izgubio ovoliko lopti.

CKM,pa nije ih mogao u jednom napadu izgubiti. Lik je u prva 3 minuta imao 4 izgubljene, i ovaj ga uporno vraca u igru a Magdevski igra partiju zivota i usput pravi haos u odbrani Cedevite, svaki napad smo imali po nekog samog.

Vitkovca izbacio na 4,5 minuta pred kraj i nije ga vratio a covek ih POJEO jebeno i najborbeniji bio. O tome da dajes andjusicu da resava tekmu, i usput ga OSTAVLJAS NA TERENU NAKON ONAKVOG ER BOLA pa jos i sledeci napad na njega ide, ono je debilizam nevidjen.

A tajmauti su posebna prica 40 sekundi mu je OVAJ ... TI.. TAMO.. .NE TI, ONAJ DRUGI IZVINI... TI CES OVAJ... ONDE a glas ko da crta kucu i sunce a ne akciju za pobedu protiv Cedevite u Zagrebu.

Moj utisak je da je od 4 tekme koje smo gusto izgubili ove sezone 3 njegove. Ajd oduzecu mu i onu prvu u Valjevu, jer je ipak prva tekma pa dosta toga ne stima. Al ovo posle direktno njegova krivica.

A ono juce, najlogicnija odluka je bila za faul i poslednji napad.. al kad bi znao da nacrta i da odabere na koga ce, jebo ga Andjusic raspali da ga jebo.

ukratko, lik je rekao da ste 5 godina navijali za FMP zato sto vam je Partizan ugasio Zvezdu a kao argument je koristio naravno DS i SPS iako ste za to vreme imali veci budzet nego sad (ako coki ne laze,a vi kazete da ne laze)

Значи ипак није Дуло угасио Звездану ;)

Pa ništa, istina je da smo mi sami sebe jebali dok ste vi cvjetali. U košarci. I u fudbalu. I u rukometu. I u vaterpolu. Jbg, nesposobne uprave se potrefile. Sasvim slučajno.

Sa Tegijem uvek šega.

Još pamtim kad je Partizan bio zadnjj u ABA ligi a Tegejtlija "greškom" pokazao neku tabelu od prošle godine XD

Gaz ne znam koliko ovaj klip ide vama u prilog
Sa njim pobijaš tvoje pljuvanje ove vlasti sadašne.

Poenta je da ste vi cutali i smrdeli i navijali za fmp, eto toliko ste frustrirani bili da ste navijali za efempe a u navijackom svetu to je smrtni greh tako da od sad mozemo samo o kosarci da diskutujemo a poltiku i navijanje vi ostavite sa strane posto ste
CUTALI I SMRDELI DOK STE NAVIJALI ZA EFEMPE

Glup si ko kurac ako si iz klipa to skontao.

Gayi jesmo li sad Zvezda, ili nismo? Jesmo to opet prešli da navijamo za nekog a da nismo ni provalili? Auuuh, jbg.

lol sad ce hijene da me ubedjuju da je covek sa klipa u pravu loooooooool

Zaboga nek neko odgovori Dionisiju, mucenik izgleda kao klinac koji skakuce ispred oca da mu pokaze kako preskace lastis, a matori smeka picke i ne konstatuje ga.

Jericho
Ne samo grobarstva, Dule trenutno ispada JEDINA OPOZICIONA STRUJA U SRBIJI. Niko nema jaja da optuzi covice, vucice i ostalu mafiju, zasad ni Dule ne ide do kraja, jer klub ipak zavisi od drzavne pomoci, ali ako na kraju sezone iz zdravstvenih razloga napusti klupu, siguran sam da ce malo koje novine hteti i smeti da objave neki intervju sa njim.
Inace nije presudno sto je pickousti "ostrasceni ciganin", vec to sto je retard potpuni psihopata, koji ne bira sredstva do cilja, jebeni radikal koji pali ambasade preko noci postao evropejac.

Hahahaha, sad mi pade na pamet da je Dule pozivao navijače da ne glasaju za Vučića jer pičkousti uništava Partizan.
LOLČINA

Inace nije presudno sto je pickousti "ostrasceni ciganin", vec to sto je retard potpuni psihopata, koji ne bira sredstva do cilja, jebeni radikal koji pali ambasade preko noci postao evropejac.

Koliko je ovo zapravo istina, samo što iz tog nekog vašeg fazona to ne smijete da priznate. Jezivo.

Šalabajzer
Hahahaha, sad mi pade na pamet da je Dule pozivao navijače da ne glasaju za Vučića jer pičkousti uništava Partizan.
LOLČINA

Sto je jos jedan pokazatelj koliko #nismoisti.
Sa druge strane, vi pravite torte na dan predizborne tisine, da usmerite zgadiju sa severa za koga treba da glasaju.

a pljuvanje vucica od strane ostrascenih cigana mi je jedan tako smesan naucni fenomen da me uopste ne cudi zasto srbijom vlada upravo vucic

Šalabajzer
Hahahaha, sad mi pade na pamet da je Dule pozivao navijače da ne glasaju za Vučića jer pičkousti uništava Partizan.
LOLČINA

Hahaha, na foru "mene politika neinteresuje, al nemo za Vučića da glasate, evo Ružića npr. čovek od reči". L O L