Prijava

Trenutno su u FIBA retko nesposobni ljudi koji nisu u stanju da naprave 5 normalna sponzorska ugovora za svoju ligu. ECA će nas odjbati vrlo brzo, jer jbt koji će im kurac balkanska sirotinja i onako mu sad trebamo za trenutnu prevlast. Mislim da je ABA jedina uslovljena da mora da daje ekipe u EK, ako hoće EL. Ne valja nikako, ali bolje je biti uz FIBU, jer jebiga, oni ne mogu da propadnu, a Bartomeu sutra može da skikne i ode sve u kurac.

а нисам разумео. што би наша репрезентација била кажњена ако партизан одбије наступ у ЕК са истим образложењем као мега? и уступи место у ЕК задру или цибони.

ЕДИТ: у ствари, капирам. евролига и не прети никаквим санкцијама, не?

Brt pa paca i zeli u ek zasto bi zeleo da nekome prepusti mesto? Njima je problem sto savez ove da ih natera da ne idu u ek

Ja da sam pekovic reko bi saveze saveze poduvaj mi jaja necu ni da igram krk

па не знам, зар нисмо ове године одустали од ек због трошкова? откуд сад толико јак интерес да се игра кад је ова година тако критична?

E koja ste govna, štetite reprezentaciji zbog kupa koji ima značaj kao Košarkaški kup ,,Odžaci" 2016.

Kako to misliš Košarkaški kup ,,Odžaci" 2016 nije značajan?

Pa digli su nagrade ako se ne varam a retko se varam truce

Uostalom u el ce se ulaziti samo kroz ek

U 18:25 na RTS-u Đilas kod Šarenog priča o trenutnoj situaciji. Poz svima.

a Bartomeu sutra može da skikne i ode sve u kurac.

dA

"Za razliku od Partizana, koji nas verovatno ne bi podržao u ovakvoj situaciji, mi iskreno podržavamo Partizan i Crvena zvezda će na sastancima koji se budu ticali odnosa FIBA i Evrolige, podržavati stav Partizana da treba da igra u Evrokupu. To je u interesu i njih i naše košarke" rekao je Čović.

On je dodao da razume i odluku Košarkaškog saveza Srbije da Crvenoj zvezdi dozvoli igranje u Evroligi, a da ostalim klubovima zabrani da igraju Evrokup.

"I da sam ja predsednik Saveza, odluka bi možda bila takva", rekao je Čović i dodao da FIBA pravi veliku grešku.

"Ne razumem ljude iz FIBA. Kakvo bi to Evropsko prvenstvo bilo bez selekcija koje su kažnjene? Ima najava da bi mogla da igra i takozvana država Kosovo, a to bi bilo apsurdno". A sa druge strane, Savez nema načina da suspenduje nijedan klub, jer nema ingirencije nad licom", rekao je između ostalog Čović.

Oće da vas sjebe bolesnik iskompleksirani.

neka neka, uz ovakve prijatelje...

http://www.alo.rs/zvezda-ce-imati-problem-sa-evroligom/46579

Zna se za koga ću glasati na parlamentarnim izborima

- Bliže se parlamentarni izbori u Srbiji, hoće li Duško Vujošević glasati iz Francuske?

- Hoću, naravno.

- Smemo li da znamo - za koga?

- Kada sam ja u pitanju, zna se, verovatno, i za koga.

- Pomozite nam?

- Dovoljno sam otkrio, a pogotovo je poznato za koga sigurno neću. Ne zbog ličnog animoziteta, već jer se rukovodim onim što smatram da je dobro za državu Srbiju.

како он сад мисли да ми гласамо? ја сад нисам ни близу разумео за кога да се гласа. спс? или има нека комунистичка партија?

Pa ako je već rusofil, onda za voivodu. A voivoda je kao protiv Vučića.

неће бити. како комуниста за четничког војводу, па макар и лажног?

једино ако мисли на неке од ових руских странака и покрета.

I Šešelj je bio član Partije, ako se ne varam. A i ne znam da se Dulo izjašnjavao kao komunjara, nego samo jugonostalgičar.

мислим да је баш наглашавао да је комуниста. моја три пика на која је мислио су спс, руска странка и српско-руски покрет. никог другог не видим у његовим речима.

Za jednog iskompleksiranog cigana, totalno slabo pratim Duloa, očigledno.

Данас сам нешто начуо да би можда могао Крстић да се врати. Можда и Павкец.